παρακαλώ περιμένετε...

kakotyxia?

  • toxovolos @ 29.05.2010 01:32
    κ εγω θελω!!!! πειτε! αν και νομιζω toxotis84 οτι θα την αναζητησουμε λιγο τη στασιμοτητα τωρα με τον ουρανο στον Κριο... το σωσε λενε θα γενει.. ιδωμεν!
  • mme @ 29.05.2010 09:28
    εγω προτεινω να δουμε τα πραγματα οσο πιο χαλαρα μπορεί ο καθένας μας! γιατί πάντα ισχύει και η σοφη κουβέντα του λαου "παρακάλα να μη σου δώσει ο θεός όσα μπορείς να αντέξεις"!...
  • Stardome* @ 29.05.2010 13:04
    toxotis84, δεν οφείλεται αποκλειστικά στην διέλευση του Κρόνου το δύσκολο διάστημα που διανύετε. Σίγουρα πριν από τρία χρόνια, όταν και ξεκίνησε η διέλευση του από τον 12ο οίκο σας και πέρασε έπειτα από τον ωροσκόπο σας βιώνατε συνεχώς μεταβάσεις, καμία σταθερότητα σε επίπεδο συναισθηματικό/στόχων/φιλοδοξιών/αποτελεσμάτων. Όμως μόλις άρχισε να ατονεί η επίδραση του Κρόνου από τον ωροσκόπο σας και αρχίσατε να πιστεύετε πως μπορείτε να οικοδομήσετε ένα μέλλον που να ταιριάζει στην αληθινή σας φύση, ήρθε ένα πιο κρίσιμο τεστ.
    Ο Πλούτωνας σε ακριβείας αντίθεση με τη Σελήνη σας στον Καρκίνο την τελευταία χρονιά παρέλυσε το συναισθηματικό σας ραντάρ. Πιθανόν βιώσατε σκληρές δοκιμασίες ή απώλειες στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή, ίσως ανέκυψαν ζητήματα υγείας δικά σας ή κάποιου γονέα, ίσως καλείστε να θυσιάσετε ακόμη και μέρος της υλικής ασφάλειας/χρημάτων. Η συνολική ομπρέλα κάτω από την οποία εντάσσεται η περίοδος της των τελευταίων 8 μηνών περίπου είναι: "Πρέπει να συνεχίσω να πολεμάω χωρίς να έχω καμία εξασφάλιση και τίποτα σίγουρο!".
    Άδικο; Σίγουρα. Υπερβολικό; Εννοείτε. Όμως σε διελεύσεις Πλούτωνα δεν πιάνουν ούτε τα ευχολόγια, ούτε τα ψεματάκια, ούτε τα λόγια παρηγοριάς. Το αποτέλεσμα είναι να αποκτήσετε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την γνώση πως κανείς και τίποτα (ακόμη και η προοπτική της χειρότερης απώλειας) δεν μπορεί να σας αγγίξει. Αυτή η έντονη περίοδος θα συνεχιστεί τουλάχιστον για ακόμη ένα χρόνο (ίσως και λίγο παραπάνω, αν θέλετε να μιλήσουμε με ημερομηνίες μπορώ να το κάνω), ίσως όχι με την ίδια ένταση αλλά σίγουρα γύρω από τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζετε.
    Το μόνο που μπορώ να πω είναι καλές μάχες και να μην νομίζετε ότι έχετε κακοτυχία, γκαντεμιά ή έχετε φάει μούντζα. Απλώς έσκασε λίγο βίαια η φούσκα της προσδοκίας για μια άμεσα καλύτερη/ομορφότερη/ευτυχισμένη πραγματικότητα. Όσο στέκεστε όρθια και πολεμάτε λυσσαλέα τίποτα δεν έχει χαθεί. Αν τα παρατήσετε όμως είναι σαν να παρατάτε τον εαυτό σας έρμαιο. Δεν το αξίζετε αυτό. Κανείς δεν το αξίζει.
  • karma.coma @ 30.05.2010 17:48
    toxoti84, sigoura to na prokatavaleis ton eauto sou oti se trexei gademia den einai o,ti kalutero. Ontas toxotis prwtou dekaimerou kai me oroskopo toxoti prepei na sou pw oti pragmati ta teleutaia xronia einai kapws zorika,alla kalo einai na mi griniazeis.Vres luseis!!Den mporeis na fantasteis ti kerdizeis meta apo mia maxi!!!!Toxotis eisai...stoxeuse kai vara o,ti se dialuei!!!!
  • Michalis @ 30.05.2010 21:11
    toxotis84, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ετσι είναι ακριβώς για τα τελευταία 3 χρόνια που πέρασαν. Και σε μας συνέβησαν απρόοπτα γεγονότα που έφεραν ατυχία εκει που δεν το περιμέναμε. Ευχομαι να έχεις καλή τύχη απο εδώ και πέρα και μην το βάζεις κάτω. Κάποια στιγμή θα κερδίσουμε την επόμενη μάχη!
  • staxth @ 01.06.2010 02:31
    Αυτή η έντονη περίοδος θα συνεχιστεί τουλάχιστον για ακόμη ένα χρόνο?????????????????????ααααα,μας ενθαρρύνετε!!!!!!!!!!  toxotis84 ,eimaste sthn idia moira!!!ki egw toksotis me oroskopo partheno!!!as etoimastoume na fame ki alla skata!!!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...