παρακαλώ περιμένετε...

αρης στην παρθενο

 • Stargazer @ 02.06.2010 15:49
  annaele, οποιοσδήποτε πλανήτης βρεθεί σε οποιοδήποτε ζώδιο τονίζει, δίνει έμφαση στη συγκεκριμένη ζωδιακή ενέργεια. Η Παρθένος είναι το τελευταίο ζώδιο του εγώ, και από αυτήν την άποψη ο Άρης δεν έχει πρόβλημα εκεί, αλλά είναι συγχρόνως και το ζώδιο όπου βασιλεύει ο Ερμής. Ο Άρης εκ φύσεως δεν θέλει να σκεφτεί, γιατί αν κάτσει και σκεφτεί, θα χάσει όλη την ορμή του. Οπότε, σε γενικές γραμμές και για όλον τον κόσμο, θα λέγαμε είναι θα είναι μια περίοδος όπου τις προσωπικές μας επιθυμίες, τα δικά μας θέλω θα πρέπει να τα εκφράζουμε με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Δηλαδή, θέλω αυτό για τον α΄, τον β'  ή τον γ΄ λόγο. Να διεκδικούμε αυτό που θέλουμε, αλλά χωρίς βιασύνες και επιπολαιότητες. Κάτι σαν "σπεύδε βραδέως".
  Για τους Ιχθύς ειδικότερα, ο,τιδήποτε υπάρχει στην Παρθένο είναι ικανό να δημιουργήσει προβλήματα, γιατί τονίζεται μια ενέργεια που δεν ταιριάζει καθόλου στο ζώδιό σας Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε έναν ατομικό, χωριστικό πλανήτη σε ένα ζώδιο του Ερμή. Ούτε οι χωριστικοί πλανήτες σας αρέσουν, γιατί είστε ζώδιο ενωτικό και δεν θέλετε να αποξενώνετε τους άλλους, ακόμα κι οταν έχετε δίκιο, ούτε ο Ερμής σας αρέσει, γιατί δεν θέλετε να σκέφτεστε, αλλά να αισθάνεστε. Ο Άρης λοιπόν από την Παρθένο,από τη μία θα σας αναγκάσει να αναρωτηθείτε εσείς προσωπικά τι θέλετε από τη ζωή σας και πώς κοντράρονται οι προσωπικές σας επιθυμίες με αυτές του/της συντρόφου σας, της οικογένειάς σας κλπ. και από την άλλη, αυτές τις επιθυμίες σας θα πρέπει να τις εκφράσετε με σαφή τρόπο ώστε οι άλλοι να τις καταλάβουν. Ακατόρθωτο όχι, δύσκολο όμως ναι. Σε πολύ καλύτερη μοίρα θα βρίσκονται όσοι Ιχθύες έχουν δυνατό Άρη ή έναν Ερμή στα διπλανά ζώδια.
 • smileeeeeeeeee @ 02.06.2010 16:04
  Το γεγονος οτι ο ωροσκοπος μου ειναι στην Παρθενο σημαινει οτι με επηρεαζει το ιδιο οπως οταν ηταν στον Λεοντα, δεδομενου οτι ειμαι σκορπιος και οσο να ειναι μια ενταση, μια ανησυχια την ενοιωσα κ με το παραπανω. Η η θεση ειναι πιο ευνοϊκή;
 • Stargazer @ 02.06.2010 16:49
  smilee, αν τα στοιχεία στο προφίλ σας είναι σωστά, θα έλεγα ότι είστε εξαιρετικά "άρεια" με τέσσερις πλανήτες στον Σκορπιό, μεταξύ αυτών τον Ερμή, κυβερνήτη του ωροσκόπου, αλλά και τα δύο φώτα, καθώς και τον Άρη στον Κριό. Δεν ξέρω πόσο το εκδηλώνετε, μιας και οι πλανήτες αυτοί δεν βρίσκονται σε γωνιακούς οίκους, ούτε υπάρχει άλλη φωτιά στον χάρτη σας που θα διευκόλυνε την άρεια ενέργεια να φανερωθεί, πάντως ο Θεός που προσκυνάτε είναι ο Άρης.
  Ο Άρης στον Λέοντα και στον 12ο σας, μπορεί να σας έφερε μια ένταση όπως λέτε, αλλά πιθανότατα ήταν πιο εσωτερική. Τώρα, ο Άρηςθα βρεθεί πάνω στον ωροσκόπο σας, άρα θα κάνει αισθητή την παρουσία του, και θα κάνει και αμοιβαία υποδοχή με τον Ερμή σας. Με δεδομένο ότι είστε αρκετά "άρεια" προσωπικότητα, θα σας συμβούλευα σε γενικές γραμμές να προσέξετε τι λέτε, πώς το λέτε και σε ποιον το λέτε. 
 • smileeeeeeeeee @ 02.06.2010 17:18
  Τι ακριβώς  εννοείτε με τον ορο  ''άρεια'' ;  
 • Stargazer @ 02.06.2010 17:53
  Αρεια, του Άρη. Πληροφορίες για τον Άρη έχει στη βιβλιοθήκη.
 • ANNAELE @ 02.06.2010 23:39
  σε ευχαριστω πολυ stargazer!μεχρι ποτε θα ειναι ο αρης στην παρθενο?
 • GwgwOuf @ 04.06.2010 04:07
  συγνωμη που επεμβαινω στο post της ANNAELΕ, αλλα χρησιμοποιησατε τον ορο Αρεια λεγοντας πως εχει τεσσερις πλανητες στο Σκορπιο. Αυτο δε θα μπορουσε να σημαινει και Πλουτώνια? πώς αναγνωριζουμε τη διαφορα? αναλογα με το ποιος απο τους δυο αυτους πλανητες κανει τις πιο ισχυρες οψεις με τους υπολοιπους?
  Ρωταω διοτι ειχα καταληξει πως ανοικω στους πλουτωνιους και ισως χρειαστει να επαναπροσδιορισω!
 • Stargazer @ 05.06.2010 07:57
  Gwgwouf, ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού είναι ο Άρης. Όταν άρχισαν να ανακαλύπτονται οι πλανήτες πέρα από τον Κρόνο, στην αρχή - πολύ λογικά - άρχισαν να τοποθετούνται ως κυβερνήτες ζωδίων. Τα τελευταία όμως χρόνια και με τον μεγάλο αριθμό νέων αστρονομικών ανακαλύψεων, αυτή η τάση άρχισε να υποχωρεί και επιχειρείται από πολλούς μια επαναξιολόγηση του όλου θέματος των κυβερνητών. Η μέση λύση που υιοθετήθηκε από αρκετούς είναι να θεωρούνται οι εξωκρόνιοι συγκυβερνήτες κάποιων ζώδίων, μαζί δηλαδή με τον παραδοσιακό κυβερνήτη τους. Άλλοι πάλι έχουν επιστρέψει στους παραδοσιακούς κυβερνήτες. Όπως και νά'χει πάντως, ο Πλούτωνας πάντοτε θεωρείτο η ανώτερη οκτάβα του Άρη, είτε τον θεωρεί κανείς κυβερνήτη του Σκορπιού είτε όχι.
 • Stargazer @ 05.06.2010 08:54
  Ο Άρης θα παραμείνει στο ζώδιο της Παρθένου από 7/6 έως 29/7.
 • ANNAELE @ 05.06.2010 17:02
  εχω αρη στον τοξοτη.ειναι καλο?σε σχεση με την αρη στην παρθενο.ο φιλος μ ειναι ταυρος με αρη στον σκορπιο.σαν ζευγαρι θα μας επηρεασει αρνητικα??

έχουν γενέθλια 224 μέλη.

γιορτάζουν οι: Λυδία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...