παρακαλώ περιμένετε...

anadromh afrodith

  • gpano @ 02.05.2010 21:52
    Τι σημαίνει η ανάδρομη Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη?
     
     
    Εάν έχεις γεννηθεί με την Αφροδίτη ανάδρομη υπάρχει συνήθως ένα ανοιχτο θέμα με την Μητέρα και την Αγάπη που είτε δεν αισθάνθηκες από αυτήν είτε εσύ είσαι που δεν την αισθάνθηκες για την Μητέρα. Αυτό το κενό αγάπης αργότερα  μεταμορφώνεται σε πεποίθηση ότι τα αισθήματά σου δεν εκτιμούνται όσο θα επιθυμούσες από τον συντροφό σου και τους άλλους, ή σαν πίστη ότι δεν αξίζεις επαγγελματικά.
     
    Όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη βρίσκεται κοντύτερα στη Γη. Όταν ένας πλανήτης πλησιάζει, τα θέματα που εκπροσωπεί γίνονται πιεστικότερα και τα αποτελέσματά του πιο εμφανή. Έτσι τα θέματα της (ανάδρομης) Αφροδίτης μεγενθύνονται και γίνονται περισσότερο προσωπικά. Τα Αισθήματά με ανάδρομη Αφροδίτη είναι πιο έντονα και ίσως νιώθεις ότι οι άλλοι δε σε καταλαβαίνουν και ότι οι αξίες, οι ανάγκες, οι επιθυμίες  και οι προτεραιότητές σου δεν είναι τόσο σημαντικά όσο των άλλων. Αυτή η αίσθηση με το πέρασμα του χρόνου παγιώνεται και γίνεται πραγματικότητά.
     
    Όσοι έχουν γεννηθεί με την Αφροδίτη ανάδρομη ίσως νιώθουν ότι δεν είαι αρκετά τέλειοι,
    ότι δεν είναι άξιοι να αγαπηθούν, ότι δεν είναι καθόλου προσαρμοστικοί, ή ότι δεν είναι καθόλου άξιοι για πράγματα που οι άλλοι τους  φαίνεται ότι διεκπεραιώνουν με άνεση και χωρίς προσπάθεια.  Η εξωτερική επιβεβαίωση δεν είναι αρκετή για να τονώσει το ηθικό τους, ή την αυτοπεποίθησή τους, ή για να τους κάνεις να αισθανθούν ότι αξίζουν, ή ότι έχουν αξία.  Η επικύρωση της αξίας πρέπει να έρθει από μέσα. 
     
    Η Αφροδίτη στα διαφορετικά ζώδια, στους οίκους και με τις όψεις που κάνει δημιουργεί μια τεράστια ποικιλομορφία συμπεριφορών, ποιοτήτων, αντιδράσεων διαμορφώνοντας μια μοναδικές προσωπικότητες. Η Αφροδίτη σύμβολίζει επιθυμίες και αξίες που κληρονομήσαμε. Η Αφροδίτη ούτως ή άλλως ξεδιπλώνεται αργά. Όσοι έχουν γεννηθεί όμως με την Αφροδίτη ανάδρομη χρειάζονται περισσότερο χρόνο, μεγαλύτερη και πιο συνειδητή προσήλωση στις αξίες που συμβολίζει η Αφροδίτη τους. 
     
    Όταν μιλάμε για ανάδρομες περιόδους συνήθως χρησιμοποιούμε λέξεις όπως απολογισμός, κριτική ανασκόπηση, επαναξιολόγηση, αναζωπύρωση, επιδιόρθωση, εξόφληση, επανεκτίμηση. Αυτές είναι οι λέξεις που ανήκουν στην Αφροδίτη όπως οι  λέξεις ξανασκέφτομαι, ξανακάνω, αποκαθιστώ ανήκουν στον ανάδρομο Ερμή. Πόσο χρόνο χρειάζεσαι ώστε να επανεκτιμήσεις τις προσωπικές σου αξίες και τις προτεραιότητές σου εξαρτάται απο την κατάσταση της Αφροδίτης (απο το ζώδιο, τον οίκο, τις όψεις που κάνει).
     
    Η Αφροδίτη συμβολίζει επίσης την κοινωνικότητά, την κοινωνική ευελιξία και την αίσθηση του ανήκειν, του να ταιριάζεις, του να σχετίζεσαι με τον Άλλο. Κάποιος με ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να αισθάνεται αποκομένος από τους άλλους ή να αισθάνεται ότι δεν ανήκει πουθενά. Ωστόσω όσοι έχουν ανάδρομη Αφροδίτη στο χάρτη τους διαθέτουν ανεπτυγμένες αισθήσεις και αισθήματα. Αυτό που έχει σημασία είναι να μάθουν να αγαπάνε τον εαυτό τους, να εκτιμούν τις ανάγκες τους και να μην υποτιμούν τις επιθυμίες τους. Επίσης η αίσθησή τους της Ομορφιάς είναι μοναδική και εξαιρετική- βλέπουν ό,τι οι άλλοι παραβλέπουν ή αγνοούν κι αυτό είναι ένα τεράστιο ταλέντο.
     
     
     
  • emerland @ 02.05.2010 22:17
    sas euxaristw para poluuu....!!!!!!!h voh8eia sas htan e3airetikhh....kai ws gnisia scorpios katalava polla perissotera apo ta hdh eggegramena...
  • papakistipotamia @ 03.05.2010 03:38
    kai egw eimai me anadromi afroditi..poly akrivis perigrafi!niwthw kai egw etsi polles fores,alla megalwnontas kai apo ti stigmi pou to anakalypsa sto xarti mou katalava oti ayto ethynetai kai oti einai apla synaisthimata pou mporeis sto katw katw na ta elexeis
  • alfakappa @ 05.05.2010 04:57
  • anthiD @ 21.06.2010 16:54
    μμμμ μαααλιστα........

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...