παρακαλώ περιμένετε...

Τι κάνουμε παρακάτω...

  • Gourounaki @ 10.06.2010 13:06
    Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
  • Stardome* @ 10.06.2010 18:52
    aphelion, θα περάσουν τουλάχιστον 3.5 - 4 χρόνια μέχρι να περάσει ο Ουρανός από τον ωροσκόπο σας. Όποτε ας αφήσουμε για την ώρα την κουβέντας σχετικά με αυτή τη διέλευση. Εντούτοις δεν έχετε ξεμπερδέψει με τον Ουρανό στους Ιχθύς καθώς και τον Οκτώβρη του 2010 αλλά και τον Φλεβάρη του 2011 πρόκειται να επηρεάσει τον Ερμή σας στις τελευταίες μοίρες αυτού του ζωδίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει πιθανόν εκ νέου ξαφνικές αλλαγές στον τρόπο/το χώρο/το αντικείμενο εργασίας σας (με άμεση συνέπεια την εξ ολοκλήρου αλλαγή της εργασιακής ρουτίνας).
    Πάντως για να μην κατηγορούμε για όλα τον Ουρανό, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια έχει βάλει και το χεράκι του ο Κρόνος, ειδικά στις εργασιακές αναταραχές και απογοητεύσεις.
  • aphelion @ 11.06.2010 17:11
    Τρισήμιση με τέσσσσσσεεεεεερρρρρρα χρόνια! στείλτε μου και τον αιθέρα μαζι σας παρακαλώ. 7 απο το ζωδιο και 4 απο τον ωροσκόπο 11 ( καλα μαθηματικά) και ο Κρόνος. ΕΕΕΕΕ!!! είπαμε. Οπως και να έχει πάντα με ανησυχεί σαν γνήσιο Ιχθύ και έχοντας και 5 πλανήτες στους ιχθύς αν παίρνω τις σωστές αποφάσεις και με στεναχωρεί αυτή η

    συρρίκνωση των τόσων ετών προσπάθειας να κάνω κάτι δημιουργικό. Αραγε ειναι το σωστό ??? μάλλον θα δείξει ο χρόνος (κρόνος).

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...