παρακαλώ περιμένετε...

Υγεια..

 • AriesLeo @ 28.03.2014 19:15
  Εμμμ. Ελπιζω οχι; γιατι τοτε στην επιστροφη κρονου μου θα διατρεχω θανασιμο κινδυνο...
 • mr_Mister @ 28.03.2014 19:20
  Kινδύνους διατρέχουμε όλοι κάθε μέρα, ακόμα και όταν περνάμε τον δρόμο πίνουμε νερό ή τρώμε. Ένα γεγονός πρέπει να φανεί από διάφορα συστήματα, αλλά και πάλι οι αστρολόγοι που ασχολούνται σοβαρά με τον θάνατο είναι λίγοι και για ευνόητους λόγους δεν μιλάνε ούτε στους πελάτες/γνωστούς τους, πόσο μάλλον δημόσια στο κάθε φόρουμ.
   
  Από την άλλη αν είναι γραμμένο ναρθεί θε ναρθεί, προσέξεις δεν προσέξεις(χουμοράκι )
   
 • alice16 @ 28.03.2014 19:35
  Av θες να το εστιάσεις στο θέμα της υγείας, μια διέλευση Κρόνου και Πλούτωνα από τον 6ο, μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις ένα γενικό τσεκάπ, ίσως υπάρχει η αρχή μιας ασθένειας που αν δεν την προλάβεις τώρα, σου δημιουργήσει προβλήματα αργότερα όταν ο Πλούτωνας περάσει στον επόμενο οίκο. Ο Κρόνος, εκτός απο τα παραπάνω, μπορεί να δειχνει ότι απλά είναι μια περίοδος κούρασης στην εργασία με αποτέλεσμα να καταπονηθείς, να πρέπει απλώς να προσεξεις λιγο περισσότερο την υγεία σου, τη διατροφή σου κτλ....
 • BloumBloum @ 28.03.2014 20:14
  απο εξετάσεις αλλο τιποτα..
  ξεκινησε ηδη ενα προβλημα υγειας, με το οποιο δεν ξερω τι να κανω..
  δεν ξερω τι ειναι σωστο και τι οχι
   
 • Gemini86 @ 28.03.2014 21:12
  Πλουτωνας στον 8ο,Κρονος στον 6ο και ωροσκοπος ηλιακης επιστροφης σκορπιος here.
  Ζω ακομα.Επομενως χαλαρωσε.
 • BloumBloum @ 28.03.2014 21:48
  χαχαχα καλο παραδειγμα, ποια ειναι τα ζορια που τραβηξες αν επιτρεπεται?
 • Toksotozygos @ 29.03.2014 01:10
  Αν υπάρχει μια τέτοια όψη ή οτιδήποτε παρόμοιο που να φανερώνει την έλευση του Χάρου πάντως δεν θα ήθελα να λάβω γνώση.
   
   
  Προτιμώ να μου ´ρθει από το πουθενά. #χτύπαξύλο
   
  Γιατί κάθεσαι και ψάχνεσαι με αυτά; Στην χείριστη τον περιπτώσεων να θυμάσαι πάντα πως την μοίρα σου την φτιάχνεις εσύ.
   
  Όλοι πεθαίνουμε μέρα με την μέρα.
  Το θέμα είναι πως αξιοποιείς τον χρόνο που σου έχει δοθεί ως δώρο από τον Θεό.
   
  Περαστικά εύχομαι.
 • BloumBloum @ 29.03.2014 01:15
  ευχαριστω!
  εγω νιωθω καλύτερα με το να ξέρω
   
 • Stardome* @ 31.03.2014 13:17
  BloumBloum, αν και έχουμε επανέλθει πολλές φορές στη ζήτημα του θανάτου, ας το επαναλάβουμε: δεν υπάρχει μοναδική διέλευση, πρόοδος ή οποιαδήποτε άλλη τεχνική που να λέει ότι θα πεθάνουμε. Ο αστρολογικός χάρτης και ο αστρολόγος δεν είναι κύριοι της ζωής και του θανάτου.
   
  Αφού ξεκαθαρίσαμε αυτό, ας κοιτάξουμε λίγο τον 6ο οίκο. Ο 6ος οίκος είναι η περιοχή του ωροσκοπίου μας που δείχνει πως σχετιζόμαστε με το αρχέτυπο της διαφοροποίησης. Με απλά λόγια, στον 6ο οίκο φαίνεται με πιο τρόπο ζητάμε να διαφοροποιηθούμε από τους ανθρώπους με επίκεντρο τα ταλέντα μας, τις δεξιότητες μας και το χαρακτήρα μας. Στον 6ο οίκο δεν αποζητούμε πλέον καμία εξωτερική επιβεβαίωση (όπως συνέβαινε στον 5ο οίκο που προηγείται και βάζει στο επίκεντρο τον έπαινο και την αποδοχή) αλλά μια εσωτερική, προσωπική επιβεβαίωση η οποία στηρίζεται στην κριτική που εμείς κάνουμε στον εαυτό μας και στηρίζεται σε απτά αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε. Με απλά λόγια στον 6ο οίκο δε μας αρκεί να ξέρουμε ότι είμαστε καλοί σε κάτι, ότι έχουμε ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψη και αντίληψης και ότι είμαστε αγαπητοί και μας θαυμάζουν. Στον 6ο οίκο θέλουμε να αποδείξουμε στο άμεσο κοινωνικό μας περιβάλλον και στον εαυτό μας ότι όλα όσα γνωρίζουμε/είμαστε/μπορούμε έχουν τη προοπτική να γίνουν καλύτερα, να τεθούν στην υπηρεσία του ευρύτερου καλού. Και υπηρεσία και η βελτίωση απαιτούν οργάνωση, συνέπεια και προγραμματισμό. Εξ ου και η συσχέτιση του 6ου οίκου με τη καθημερινότητα και τη ρουτίνα μας. Υπό αυτό το πρίσμα, ο 6ος οίκος, ως γήινος οίκος, που σχετίζεται δηλαδή με το σώμα και την ύλη, δείχνει και τη σχέση μας με την οργάνωση της υγείας μας. Το σώμα είναι στον 6ο οίκο είναι κυριολεκτικά ναός της προσωπικότητας και της ψυχής. Μέσω του σώματος μπορούμε να προσφέρουμε, να εργαστούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Οπότε όταν μιλάμε για θέματα υγεία στον 6ο οίκο, μιλάμε για παραλείψεις ή αμέλειες που έχουν γίνει σε επίπεδο τόσο σωματικό όσο και ψυχολογικό (γι' αυτό είναι και δείκτης ψυχοσωματικών συμπτωμάτων).
   
  Αφού λοιπόν έχουμε ξεκαθαρίσει τα θεωρητικά του 6ου οίκου, πάμε στα πρακτικά της διέλευσης που βιώνεις. Η διέλευση του Πλούτωνα από τον 6ο οίκο υπονοεί πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (ανάλογα με το μέγεθος του οίκου μπορεί να υπερβαίνει και τα 10 χρόνια) καλείσαι να έρθεις σε επαφή με τις ουσιαστικές, πυρηνικές ανάγκες του σώματος σου. Ο Πλούτωνας δεν έχει καμία αγάπη για το περιττό, το φανταχτερό, το ανούσιο - είναι ο πλανήτης της καθαρής επιβίωσης και συντονίζει το σώμα σου σε αυτή τη διάσταση. Με τον Πλούτωνα η καλή κατάσταση του σώματος και της υγείας γίνεται ζήτημα επιβίωσης, όλες οι απολαύσεις πρέπει να κοπούν, όλες οι καταχρήσεις και οι κραιπάλες (αλκοόλ, γλυκά, λαιμαργία, επιθυμία για φαγητό όχι όταν το έχω ανάγκη αλλά ως μέσο αντιμετώπισης ανασφαλειών κτλ) πρέπει να κοπούν. Προφανώς ο Πλούτωνας δίνει τα σημάδια του από τη πρώτη κιόλας στιγμή της εισόδου του, όμως και μόνο το γεγονός ότι ζούμε σε μια κοινωνία που προωθεί τις απολαύσεις, κάνει πολύ δύσκολη αυτή τη σπαρτιατική μετάβαση που απαιτεί ο Πλούτωνας. Και όταν το άτομο δεν παίρνει αυτή τη πρωτοβουλία, τότε ναι, ενδεχομένως προκύπτουν θέματα υγείας που το αναγκάζουν να μπει σε μια πολύ πειθαρχημένη και στερούμενη απολαύσεων καθημερινότητα. Με άλλα λόγια ο Πλούτωνας μας ανοίγει τα μάτια και μας λέει ότι κάτι κάναμε λάθος, κάπου δε σταθήκαμε στην ουσία, δεν εκτιμήσαμε την αξία που έχει το σώμα μας, το κακομεταχειριστήκαμε ή το αγνοήσαμε στο παρελθόν και τώρα καλούμαστε να δώσουμε μάχη για αυτό.
   
  Όσο για τον Κρόνο, η είσοδος του στον 6ο, από τη στιγμή που προηγείται μια άλλη διέλευση που θέτει τον τόνο των θεμάτων αυτού του οίκου, λειτουργεί σαν εξεταστής. Απαιτεί ακόμη περισσότερη πειθαρχία αλλά δίνει και μεγάλη δύναμη στη περίπτωση που κατανοήσουμε ότι και το σώμα μας και η βελτίωση του εαυτού μας, των ταλέντων μας και της προσωπικότητας μας είναι ευθύνες της ζωής μας.
   
  Πρακτικά, το μόνο που έχουμε στη ζωή μας δικό μας, το μόνο που φέρουμε συνεχώς και που μπορούμε να προσφέρουμε και να δωρίσουμε όπου επιλέγουμε είναι το σώμα μας - αυτό μας λέει ο 6ος οίκος. Στο σώμα μας κατοικεί και η καρδιά και η ψυχή μας όσο είμαστε εδώ. Κάθε διέλευση από τον 6ο οίκο αυτό θέλει να μας θυμίσει όσο σκληρό κι αν είναι το μάθημα.
   
  Ελπίζω να έβαλα σε μια πιο σωστή διάσταση τα πράγματα.
 • moisture666 @ 31.03.2014 17:43
  απαιχταμπλ...
  κ αν δεν εσβηνες κ σχολια....ο δε μπεστ
 • moisture666 @ 31.03.2014 17:43
 • AriesLeo @ 31.03.2014 19:13
  Ευχαριστούμε για την ανάλυση, @Stardome*! Έλυσες και για μένα ένα θέμα που με απασχολεί αρκετά.
   
  Τώρα κ εγώ αισθάνομαι κάπως καλύτερα για τη διέλευση του Πλούτωνα στον 6ο μου, που και είναι μεγάλος σε έκταση και όπου έχω ήδη 3 γενέθλιους -εκ των οποίων είς ο Κρόνος. Ήδη βάλλονται ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας μου.
   
  Μ'αρέσει όμως, το πόσο ουσιαστικό αντίκτυπο φαίνεται τελικά να έχει σε όλη μας την ύπαρξη η διαχείριση των θεμάτων του 6ου. Είναι ευλογία όταν ως άνθρωποι μπορούμε να κάνουμε ορθή χρήση της κριτικής μας ικανότητας και αν μη τι άλλο να την εξελίσσουμε, παρόλο που... it may take some of the fun away. Επίσης, αν δε σε νοιάζει το σώμα σου πρώτον και κύριον, τι άλλο να σε απασχολήσει;
   
  Λογικά οφείλεται (και) σε αυτό το γεγονός ότι παίρνω κ επεξεργάζομαι τα πάντα με μια σοβαρότητα που εξωτερικά μπορεί να αντιμετωπίζεται ως "τσίτωμα" και σοβαροφάνεια... χμ. Πώς χαλαρώνεις όταν έχεις τέτοιο ωροσκόπιο; Αυτό, ακόμα δεν μπορώ να το απαντήσω.
 • dubia @ 31.03.2014 19:20
  @Aries γιατί να μην χαλαρώσουμε με τέτοιο ωροσκόπο; τι έχει;; που να είχαμε και κανα αιγόκερω δλδ!!!
 • AriesLeo @ 31.03.2014 19:33
  @dubia
   
  εδώ πάντως τρέχει Κρονίλα μπόλικη
 • dubia @ 31.03.2014 19:38
  @ Aries Με Κρόνο στο Σκορπιό με Άρη και Βόρειο Δεσμό αντίστοιχα στο Ζυγό πάνω σε τούρμπο γενέθλιους δείκτες και με τον Πλούτωνα να βαριανασαίνει πάνω στην ακμή-αιχμή του 6ου οίκου το μόνο που με σώζει είναι ο ωροσκόπος μου!! Αισιοδοξία-χαρά-φως κ.τ.λ.
  Ζήτω οι λιονταρο-ωροσκόποι!!!
 • AriesLeo @ 31.03.2014 19:47
  Ααα! Τώρα καταλαβαίνω πού μπορεί να έγινε μπέρδεμα!
   
  Ρώτησα πώς χαλαρώνουμε με τέτοιο ωροσκόπιο* -όχι ωροσκόπο!
   
  Ζήτω πάντως, συμφωνώ - αγαπώ τον ωροσκόπο μας!
 • dubia @ 31.03.2014 19:52
  Sorry mate διάβασα γρήγορα και δεν πρόσεξα το ι!
   
 • AriesLeo @ 31.03.2014 19:56
  'tis ok mate!
 • alice16 @ 31.03.2014 21:25
  Tι ωραία! Stardome επανήλθες!
 • BloumBloum @ 01.04.2014 01:49
  Stardome*
  Ευχαριστώ για την ωραια απάντηση - ανάλυση! 
  Παραξενευτηκα όμως με κάτι πάνω σ αυτά που είπες..
  Την είσοδο του Πλούτωνα στον 6ο μου, δεν την ένιωσα καθόλου με τον "σωστο" τρόπο που περιγράφεις
  Αντιθέτως στα 12 μου (που ο Πλούτωνας μόλις είχε μπει στον 6ο μου)
  Ήταν ακριβώς η περίοδος που ξεκίνησα τις καταχρήσεις.. η αδυναμία μου η σοκολάτα..
  έτρωγα κυριολεκτικά 5, 6  σοκολάτες (τις μεγάλες) τη μέρα κάθε μέρα,
  Κοντά στα 15 μου ξεκίνησα και την πολυ σαβούρα στο φαι..
  Όταν αυτά τα κοψα στο μισό.. Τότε άρχησα να παχαίνω
  (διελ Δίας στον 7ο μου μπορεί να σημαίνει παραπάνω κιλα?)
  εκτός
  αυτού ο προοδευμένος ωροσκόπος μου είχε μπει μόλις στο Λιοντάρι.. που
  σημαίνει οτι οι γεν. αφρο - αρης - διας και οι προοδ. αφρο - αρης - διας
  πέφτανε πλέον στον 1ο οίκο μου κι όχι στον 2ο όπως πριν.. 
  Εξακολουθουσα να παχαινω μπήκε κ ο Διας στον 1ο μου το τελευταίο διάστημα..
  Πάρτυ κιλών..
  Κι αγγίζει πριν λίγο καιρό ο Κρόνος τον 6ο μου κι αρχίζουν τα προβληματα υγείας στο άκυροοο
  Να σου στομαχια να σου καρδίες..
  Αναγκαστηκα να κοψω τα πάντα και τρώώ πολυ λιγοτερο..
  εκανα 9 μέρες χωρίς σοκολάτα.. (ακουγεται αστείο αλλα για μένα αυτό είναι πάρα πολυ) 
   
  Δεν θέλω νa φανταστώ τί θα γίνει όταν μπει για τα καλά στον 6ο μου..
   
  Γενικά
  με τον Κρόνο τραβάω μεγάλα ζόρια.. συμπίπτει χρονικα τέλεια με όλα τα
  ασχημα που μπορουν να συμβουν αναλογως με τον οίκο στον οποίο πέφτει..
  Όταν
  μπαινει φέρνει μια κατάσταση άσχημη η οποία θα καταλήξει με τον
  χειρότερο τρόπο μόλις βγει μια και καλη απ τον αντιστοιχο οίκο..
   
  Παίζει ρόλο το οτι ο γεν Κρόνος μου δεν κάνει καμία κυρια όψη με κανεναν πλανήτη?
  Ενώ πχ ο Πλούτωνας μου κάνει κύριες όψεις με 7, 8 πλανήτες.. (σχεδόν όλους τους προσωπικούς μου..) Κάπου
  είχα διαβασει οτι σε κάποιον που πχ ο Κρόνος του (καλη ωρα σαν κ τον
  δικο μου) δεν κάνει όψη με κανεναν πλανήτη θα του είναι πολυ δύσκολο να
  χειριστεί μια διελευση κρόνου.. είτε μια συναστρία με πολυ Κρόνο,
  ισχύει?
  Κάπου
  είχα διαβασει οτι σε κάποιον που πχ ο Κρόνος του (καλη ωρα σαν κ τον
  δικο μου) δεν κάνει όψη με κανεναν πλανήτη θα του είναι πολυ δύσκολο να
  χειριστεί μια διελευση κρόνου.. είτε μια συναστρία με πολυ Κρόνο,
  ισχύει?
 • Stardome* @ 01.04.2014 10:45
  Bloum Bloum όπως είπα και στη προηγούμενη απάντηση μου: "Προφανώς ο Πλούτωνας δίνει τα σημάδια του από τη πρώτη κιόλας στιγμή της εισόδου του, όμως και μόνο το γεγονός ότι ζούμε σε μια κοινωνία που προωθεί τις απολαύσεις, κάνει πολύ δύσκολη αυτή τη σπαρτιατική μετάβαση που απαιτεί ο Πλούτωνας. Και όταν το άτομο δεν παίρνει αυτή τη πρωτοβουλία, τότε ναι, ενδεχομένως προκύπτουν θέματα υγείας που το αναγκάζουν να μπει σε μια πολύ πειθαρχημένη και στερούμενη απολαύσεων καθημερινότητα.".Το αίτημα φαίνεται λοιπόν ότι υπάρχει από τη πρώτη στιγμή και θα σου το εξηγήσω.
   
  Ο 6ος οίκος σου βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο και αυτό το ζώδιο προφανώς υποδηλώνει μια φυσική ροπή προς καταχρήσεις (κάθε ζώδιο είναι επιρρεπές σε συγκεκριμένες καταχρήσεις, κανένας μας δεν είναι ελεύθερος προκλήσεων...). Με τον Πλούτωνα αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να εκδυθείς αυτή τη φυσική ροπή. Επιπλέον, η ίδια ηλικία για την οποία μιλάμε είναι πολύ σημαντική γιατί πρόκειται για τη μετάβαση από την παιδική στην εφηβική ηλικία και το ξύπνημα της σεξουαλικότητας (ο Πλούτωνας κυβερνά τέτοιες μεταβάσεις). Οπότε σε μια ηλικία που ξεκινάς να ανακαλύπτεις τη σεξουαλικότητα καλείσαι επιπλέον να καλιεργήσεις και μια πολύ προσεκτική και πειθαρχημένη σχέση με το σώμα σου. Επέλεξες για τον οποιοδήποτε λόγο να παραδωθείς στη κατάχρηση και πλέον βρισκόμαστε μάλλον σε μια καμπή της διέλευσης του Πλούτωνα από τον 6ο οίκο σου. Όταν μιλάμε για εκ βάθρων και ριζική μεταμόρφωση με τον Πλούτωνα ακριβώς αυτό εννοούμε: ότι καλείσαι να εγκαταλείψεις μοτίβα και επιλογές μιας ολόκληρης ζωής. Με επίκεντρο το σώμα σου καλείσαι να δώσεις μια μάχη επιβίωσης που αφορά κυρίως και πρωτίστως τον εαυτό σου.
   
  Ο Κρόνος είναι η αρχή του ρεαλισμού. Ό, τι συμβαίνει σε βαθύτερο επίπεδο το φέρνει με πολύ απτό τρόπο στη πραγματικότητα. Οπότε ακούγεται επίσης λογικό να φέρνει στην επιφάνεια την πραγματικότητα του σώματος σου. Δεν ελέγχεις τις λειτουργίες του σώματος σου, είναι ένας τέλειος μηχανισμός που δουλεύει μόνος του. Προφανώς με τις καταχρήσεις έχεις μπει εμπόδιο σε αυτή τη λειτουργία και τώρα χρειάζεται επιτακτικά αποτοξίνωση. Είναι λογικό να φοβάσαι αυτή τη πραγματικότητα όμως αυτή είναι η μόνη αληθινή πραγματικότητα και όχι αυτή που επέτρεπες στον εαυτό σου να ζει αυτά τα χρόνια. Το σώμα μας χρειάζεται σεβασμό αλλιώς αποδιοργανώνεται. Και ο σεβασμός αυτός είναι και σεβασμός πρωτίστως προς το χαρακτήρα μας, τα ταλέντα μας, την ικανότητα μας να προσφέρουμε στη ζωή (όλα τα θέματα που χαρακτηρίζουν τον 6ο οίκο).
   
  Τώρα τι θα συμβεί όταν βγει από τον 6ο οίκο; Το μόνο βέβαιο που έχω να σου πω είναι ότι τη προηγούμενη σχέση που είχες με το σώμα σου θα πρέπει να την ξεχάσεις. Θα πρέπει να μάχεσαι εναντίον των καταχρήσεων και όλο αυτό το διάστημα είναι μια πρώτη γεύση του πως πρέπει να χαλιβδώσες το χαρακτήρα σου.
   
  Ούτε εύκολη πορεία θα είναι, ούτε θα γίνουν όλα καλά από τη μια στιγμή στην άλλη. Όμως αν κάτι εγγυάται ο Κρόνος είναι ότι αν συνειδητοποιήσεις τη κατάσταση και την αντιμετωπίσεις με συνέπεια και σοβαρότητα, θα σε αποζημιώσει, θα δεις αποτελέσματα. Όμως πρέπει να το πάρεις σοβαρά. Πρέπει να βοηθήσεις τον εαυτό σου όχι μόνο με στερήσεις αλλά και με ουσιαστική υποστήριξη του σε ψυχολογικό επιπέδο.
  Προσωπικά σου εύχομαι τα καλύτερα και καλή δύναμη στη μάχη σου.
 • BloumBloum @ 01.04.2014 17:42
  Stardome*
  Ευχαριστώ πολύυ

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κωνσταντίνος, Κωσταντίνα, Ελένη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...