παρακαλώ περιμένετε...

Αντε να δούμε...

  • Stardome* @ 31.03.2014 13:48
    STARLIGHT1980 με άλλα λόγια θέλετε κανονική μαντική.
     
    Να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα αρχικά για να μη θεωρούμε ότι η μελέτη ενός αστρολογικού χάρτη είναι εξίσωση και όταν ο Χ πέσει πάνω στον Υ θα γίνει γάμος, παιδιά κοκ...
     
    Σχετικά με τα περί γάμου: έχετε ωροσκόπο Ζυγό, έχετε Αφροδίτη σε θέση κυβερνήτη (στο Ταύρο) και σε οίκο σχετικό με τις διαπροσωπικές σχέσεις (8ο) και επιπλέον έχετε και τη Σελήνη στο οίκο των σχέσεων (7ο). Με άλλα λόγια όλος ο χάρτης σας δίνει μια αίσθηση ότι οι σχέσεις ήταν, είναι και θα είναι το επίκεντρο της ζωής για εσάς. Πρακτικά στη ζωή βλέπετε σχέσεις (Ωροσκόπος Ζυγός), η ασφάλεια σας και οι ανάγκες σας σχετίζονται με τις σχέσεις (Σελήνη στον 7ο οίκο) και η απόλαυση στη ζωή σας (Αφροδίτη) έχει άμεση σχέση με το συναισθηματικό μοίρασμα που παρέχει μια σχέση (8ος οίκος). Συνεπώς όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο γάμος δεν είναι απλά ζητούμενο σας, φαντάζει ως αποστολή ζωής. Συνεπώς ναι, από μια προκαταρκτική και μόνο ανάγνωση του χάρτη σας εγώ θα πόνταρα τα λεφτά μου ότι θα παντρευτείτε αν το επιθυμείτε. Επίσης, νομίζω είναι προφανές ότι από τη στιγμή που το επιθυμείτε θα κάνετε και παιδιά και οικογένεια. Συνεπώς αυτό που μένει είναι να βρεθεί ο κατάλληλος; Η "γνωριμία" όπως είπατε..
     
    Από τη στιγμή που είστε ενεργή στη ζωή και βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο, ευκαιρίες για γνωριμία υπάρχουν άφθονες. Κάθε μέρα, κάθε στιγμή ο γενέθλιος χάρτης όλων μας, και ο δικός σας συνεπώς, είναι ανοιχτός σε δεκάδες ενέργειες - το κίνητρο υπάρχει πάντα. Όμως κάθε φορά διαφέρει προφανώς ο τρόπος που εκφράζεται. Έτσι για παράδειγμα, με το τετράγωνο Πλούτωνα - Ουρανού στους οίκους που σχετίζονται με το οικογενειακό σας περιβάλλον και το συναισθηματικό σας υπόβαθρο αλλά και με το τι ελκύεται, τραβάτε στις σχέσεις, είμαστε υποχρεωμένοι να μιλήσουμε για το παρελθόν των σχέσεων σας. Ή μάλλον πιο σωστά, υπάρχει ανάγκη εσωτερική από εκείνα τα κομμάτια της ψυχής σας στα οποία δεν έχετε έλεγχο (από εκεί που πηγάζουν οι διαθέσεις και τα συναισθήματα), να επιλύσετε πληγές του παρελθόντος και να σκύψετε πάνω από τον εαυτό σας με φροντίδα και υπομονή. Βλέπετε όσα ανέφερα πιο πάνω σχετικά με την έντονη επιθυμία σας για σχέσεις δημιουργεί μια τρομακτική παγίδα: να πιστεύετε ότι μια σχέση μπορεί να είναι η λύση σε όλα τα ερωτήματα, να είναι ο απόλυτος προορισμός. Αν προσθέσει κανείς σε αυτό το μίγμα χαρακτηριστικό μια έντονη τάση για εξιδανίκευση των αντρών και των συντρόφων (ο Ήλιος στους Ιχθύες δίνει συχνά τέτοιες ροπές) αλλά και την σύνοδο Άρη - Δία και τη Σελήνη στο Κριό (ζώδιο του Άρη) που σας κάνει ιδιαιτέρως θερμή/παρορμητική κάθε φορά που εγείρονται θέματα σεξουαλικότητας, δημιουργείται ένα δυναμικό πακέτο χαρακτηριστικών που μπορεί να σας οδηγεί να επιθυμείτε τόσο σφόδρα, με τόση ένταση και παραφορά τον έρωτα, που σχεδόν γίνεται απρόσωπος. Συνεπώς, αυτή την εποχή (και ειδικά με τις εκλείψεις που σας επηρεάζουν μέχρι το τέλος της χρονιάς στον άξονα των σχέσεων) θα σας συνιστούσα να είστε ιδιαίτερα προσεκτική καθώς μπορεί να πέσετε θύμα της ίδιας σας της παρόρμησης. Επιπλέον, ο Δίας στον 10ο οίκο σας, όλη τη χρονιά δείχνει ότι η πίεση του κοινωνικού σας περίγυρου και ίσως κάποιου γονέα που σας προτρέπει να "Φτιάξεις τη ζωή σου" ή ρωτά "Εσύ ποτέ θα παντρευτείς, πότε θα κάνεις οικογένεια;" λειτουργεί ακόμη περισσότερο φορτικά στην ήδη προϋπάρχουσα ψυχολογία σας. Και αυτό επίσης γίνεται παγίδα λάθος επιλογών.
     
    Για να κλείσω λοιπόν εδώ: φυσικά και ως το τέλος της χρονιάς είστε ανοιχτή σε γνωριμίες. Και φυσικά και επιθυμείτε μια ερωτική σχέση με προοπτική. Όμως προσέξτε γιατί αυτή η επιθυμία μπορεί να είναι τόσο παράφορη που η λάθος επιλογή να είναι προ των πυλών. Και για να μην είναι λάθος η οποιαδήποτε επιλογή, είναι απαραίτητο να γίνει πολύ προσεκτική και σε βάθος δουλειά με το παρελθόν σας, τις ανάγκες σας και το μοτίβο των σχέσεων σας ως τώρα.
     
    Καλή συνέχεια σας εύχομαι.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...