παρακαλώ περιμένετε...

opsh

  • Stardome* @ 06.09.2010 14:56
    nnsydr44, η Αφροδίτη σε πρώτη ανάγνωση δείχνει τι σε κάνει να αισθάνεσαι ικανοποίηση, σε τι δίνεις αξία έτσι κι αλλιώς οπότε το αποζητάς και μέσα από τις σχέσεις. Μια Αφροδίτη στο Υδροχόο επιθυμεί ανεξαρτησία, σεβασμό των απόψεων της, επικοινωνιακή έξαψη, να προσλαμβάνει γνώσεις συνεχώς, να προκαλεί με τις επιλογές της ότι αποτελεί σύμβαση μέσα σε μια ερωτική σχέση. Συνεπώς καταλαβαίνεις πως σε πρώτη ανάγνωση σύντροφοι που έχουν μεγάλο βαθμό συναισθηματικής εξάρτησης από εσένα, που προσπαθούν να σου ασκήσουν έλεγχο ή να σε περιορίσουν είναι ότι πιο αντί - SOS κυκλοφορεί εκεί έξω. Παρ' όλα αυτά κάτι μου λέει πως δεν είναι και πολύ εύκολο να μείνεις πιστή σ' αυτά τα αιτήματα... Γιατί όχι;
    Δύο λόγοι υπάρχουν γι' αυτό: 1) Από τη μια είναι η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που λέει πως το κύριο όχημα για κρίσεις και βίαιες μεταμορφώσεις (Πλούτωνας) είναι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις (Αφροδίτη). Με τον Πλούτωνα παραδίνεσαι απόλυτα στα ένστικτα του άλλου, αποκτάς εμμονές ακόμη κι αν δεν εκπληρώνονται ποτέ σε σχέσεις, δεν μπορείς να θέσεις όρια για να προστατεύσεις την ιδιωτική σου ζωή - με απλά λόγια προσπαθείς να συνδεθείς τόσο άμεσα και βαθιά με αυτούς που ερωτεύεσαι που μοιραία όλο το εγχείρημα καταλήγει σε συγκρούσεις, χειραγώγηση, συναισθηματικές κρίσεις.
    2) Με την Σελήνη σου στην πρώτη μοίρα του Καρκίνου, υπάρχουν τεράστιες απαιτήσεις για συναισθηματική ανταπόκριση από τους γύρω σου. Συχνά θα έλκεις ανθρώπους που εμφανίζονται πληγωμένοι, παρατημένοι, σε αναζήτηση ενός στηρίγματος και θα αναλαμβάνεις ένα ρόλο δεύτερης μαμάς - για τη Σελήνη στον Καρκίνο αγαπώ σημαίνει προστατεύω. Το ζήτημα είναι τι γίνεται αφού καταφέρεις να γιατρέψεις τις πληγές του άλλου και είναι πλέον απαλλαγμένος και υγιής. Τότε μπορείς να αντέξεις σε μια σχέση απαλλαγμένη από συναισθηματικές εξαρτήσεις; Θυμήσου πως αυτό είναι αίτημα για την Αφροδίτη σου όμως ανάθεμα για τη Σελήνη σου. Εδώ είναι που χρειάζεται ν' ανακαλύψεις μια δική σου ισορροπία.
    Ελπίζω να έλυσα μερικές από τις απορίες. Για οτιδήποτε άλλο στη διάθεση σου.

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...