παρακαλώ περιμένετε...

oeo????

  • Stardome* @ 06.09.2010 15:31
    panagiota58, πάμε από τα απλά πρώτα. Έχεις ωροσκόπο Κριό και καλό θα ήταν να ενημερώσεις τα στοιχεία του χάρτη σου γιατί δεν έχεις καταχωρήσει την πόλη γέννησης σου.
    Ακολούθως θα απαντήσω στη πιο σαφώς διατυπωμένη ερώτηση σου σχετικά με το πότε είναι η καταλληλότερη περίοδος για να ξεκινήσεις κάτι δικό σου επαγγελματικά. Την περίοδο αυτή που μιλάμε η Σελήνη σου (τι με κάνει να νιώθω ασφάλεια, πληρότητα, τι με γεμίζει) δέχεται έντονα τη συνδυασμένη δράση Πλούτωνα και Κρόνου - γεγονός που σημαίνει πως ακόμη βρίσκεσαι σε μια μεταβατική περίοδο, σε μια φάση εσωτερικής αναζήτησης και εξωτερικών ξεκαθαρισμάτων με το παρελθόν σου (επαγγελματικό αλλά και προσωπικό). Όσο κρατά αυτή η επιρροή θα σου πρότεινα να μην επιχειρήσεις κάτι, δηλαδή τουλάχιστον μέχρι το διάστημα Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου. Ιδανικά θα μέχρι εκείνη την περίοδο θα κάνεις τον σχεδιασμό των στόχων σου και θα ξεκαθαρίσεις όλες τις λεπτομέρειες ώστε στο διάστημα Μαρτιού - Απριλίου να προχωρήσεις στην εκπλήρωση. Αν πάντως υπάρχει πιο πιεστική ανάγκη, να ξεκινήσεις νωρίτερα, το ξανασυζητάμε αν ανεβάσεις πάλι ποστ.
    Τώρα σχετικά με τις άλλες ερωτήσεις σου, ειδικά το κομμάτι "ti "skata " exw ston xarth mou kai den mou kathetai tipota oti deixnei
    wraio sthn arxh eite metamorfwnetai h to metamorfwnw se kati teleiws
    xalia!!" είναι εξαιρετικά ασαφές. Αν το καταστήσεις πιο σαφές, για πια σφαίρα της ζωής σου αναφέρεσαι, τότε ίσως να βγάλουμε μια άκρη.
    Όσο για το καταστάλαγμα στις σχέσεις, αυτό το αίτημα οφείλεται τόσο στην σύνοδο του Κρόνου  με τη Σελήνη σου αυτή την εποχή (ανάγκη για σοβαρές/ενήλικες σχέσεις, αναζήτηση μιας σχέσης με ρεαλιστικές προοπτικές μέλλοντος), όσο και με την επικείμενη επιστροφή Σελήνης στον προοδευμένο χάρτη σου (συναισθηματική ωριμότητα, περίοδος κατασταλάγματος στο τι ζητάω από τις σχέσεις). Σε πρώτη φάση, νομίζω ότι πρέπει να περιμένεις να ολοκληρωθεί το πέρασμα του Κρόνου από τη Σελήνη σου, και αυτό πρακτικά μεταθέτει το ζήτημα "σημαντική σχέση" από το Γενάρη και έπειτα. Πιο πιθανή περίοδος το διάστημα Γενάρη - Φλεβάρη.
    Καλό απόγευμα και για οτιδήποτε άλλο, ανεβάζεις ποστ και με λίγη υπομονή λαμβάνεις απάντηση.

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...