παρακαλώ περιμένετε...

κι ομως ειναι ακομη εδω....

  • gatinha @ 06.09.2010 23:02
    Δεν ξερεις ποσο σε νιωθω ομως...........
    Νομιζω ομως οτι τα πραγματα αρχιζουν να φτιαχνουν σιγα-σιγα...!
    Καλη δυναμη!
  • Nikiioli @ 06.09.2010 23:23
    μπορεί να μην είμαι παρθένος αλλα με τη παρθένο σε 4 πλανήτες κυρίαρχους στο ζωδιακό σε καταλαβαίνω απολύτως..αυτό το τελευταίο διάστημα αλλαξαν τόσα πολλά,που δεν περιμένα ότι θα αλλάξουν.
    και εμένα κλονίστηκαν όλεσ οι σχέσεις μου,έχασα κάθε επαφή με όλους τους φίλους μου και μια μελαγχολία με συντροφεύει παντου.και όχι τίποτα άλλο αλλά με ωροσκόπο ζυγό όπου πάει ο κρόνος τώρα,θα  χειροτερέψουν τα πράγματα.
    δεν ξέρεις πόσο το εύχομαι και εγώ..ένα πρωινό και μετά η συνέχεια..
  • zina90 @ 06.09.2010 23:23
    akrivws ta idia k g mena...apo ton aprilio mexri ton augousto ola eginan anw katw..kyriws stis sxeseis..siga siga ftiaxnei to pragma omws...Dynamh ki elpida, auto xreiazomaste. Ola tha pane kala, ypomonh.
  • toxovolos @ 06.09.2010 23:42
    μας περιπαιζει κυνικα ο κερατας... με ωροσκοπο στην παρθενο και 4 πλανητες στον αιγοκερω θα χρειαστω ακομη κανα χρονο για να τον ξεφορτωθω οριστικα... το διαστημα που αναφερεις (21-27/8) ηταν.. αουτς.. 
  • UNDERCOVER @ 07.09.2010 00:15
    δεν ξερω αν αυτα ειναι τα ξεκαθαρισματα του κρονου...αλλα οπως και να λεγονται και οπου και να οφειλονται ..θελω να τελειωσουν....ελεος ρε παιδια ειναι τοσο αδικο το να ζητας 2-3 απλα πραγματα στη ζωη σου και να μην μπορεις να τα εχεις. Νιωθω σαν ενα ζωγραφο που κραταει πινελα και χρωμματα στα χερια του, ετοιμος να φτιαξει ενα αριστουργημα κι ομως του λειπει ο καμβας...και τοτε μεσα στην μεγαλη του λαχταρα ζωγραφιζει στο πατωμα θελοντας να βγαλει απο μεσα του αυτο που ονειρευεται....το πατωμα ομως δεν ειναι καμβας και πανω του μπορουν  να περπατησουν δεκαδες λασπωμενα ποδια τα οποια δεν μπορουν να καταλαβουν οτι εχει ψυχη και δεν θα πρεπει να το βρωμιζουν!........ καληνυχτα φιλοι μου!!!
  • lilith888 @ 07.09.2010 00:27
    exw oroskopo partheno k olo auto p perigrafeis to ezisa k egw...kali dinami,mono auto exw na s pw egw!!swstes epiloges oloi apo edw k pera!
  • vickius @ 07.09.2010 00:57
    ρε παιδάκι μου, το πάτωμα δεν είναι καμβάς... αν αρχίσεις να ζωγραφίζεις χάμω επειδή δε κρατιέται το συναίσθημα και θέλει να βγει όπως να ναι, απλά θα σπαταλήσεις τις μπογιές σου. Στο "πάτωμα" ο κόσμος (περ)πατάει... έτσι είναι... πρέπει να βρεις καμβά, πρέπει να ψάξεις. Στο κάτω κάτω, δεν είναι μόνο τα χρώματα που θα σπαταλήσεις, αλλά το έργο τέχνης που λες. Εν ολίγις, να μεν φταίνε που δεν είναι ικανοί να ανοίξουν μάτια και να δουν τη τύφλα τους, αλλά και συ... δες τι κάνεις και πως προστατεύεις ότι έχεις!  
    Και να είσαι σίγουρος/η, σίγουρος/η όσο σίγουρη είναι μια κλειστοφοβική κάμπια που δένει το τελευταίο κόμπο στο κουκούλι της, ότι μια μέρα θα γίνει πεταλούδα,  σίγουρος/η ότι θα σταματήσει αυτό και θα ξυπνήσεις ένα πρωί και δε θα νιώθεις αυτό το βάρος. 
  • manini @ 07.09.2010 12:43
    ο μισός μου εαυτός συμφωνεί και ο άλλος όχι. Νομίζω ότι λόγω όλων των μεγάλων αλλαγών, έχουμε αλλάξει σαν χαρακτήρες.Οριμάσαμε?  Ίσως να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά πλέον τις καταστάσεις..ίσως να σε ενοχλεί να ξεπουλήσεις τις μπογιές σου, τον ενθουσιασμό σου όπου βρεις..ενώ παλιά μπορεί να το έκανες, χωρίς να ένιωθες ότι αυτό δεν σου αξίζει. Ίσως πρέπει να δώσεις χρόνο να συνηθίσεις τον νέο σου εαυτό...Μπορεί και να κάνω λάθος.
     
    Κανείς δεν μπορεί να ξέρει για σένα..παρά εσύ.
    Για μένα είναι σαν την θάλασσα μετά την καταιγίδα..υπάρχει μια τεράστια σιγή και η θάλασσα είναι ακόμα θολή. Μα πάντα βγαίνει ένα ουράνιο τόξο μετά την βροχή και αν με ρωτάς...προτιμώ εδώ που είμαι τώρα να μείνω, παρά να γυρίσω εκεί που ήμουν..i like me better now...
     
  • Starface @ 07.09.2010 14:38
    Ο Κρόνος έφυγε από την Παρθένο και πήγε στο Ζυγό. Εσύ λοιπόν UNDERCOVER που έχεις ωροσκόπο Ζυγό, είσαι ακόμα μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα με δυνατά χαρτιά- δεν είναι η ώρα να πεις ακόμα "πάσο"! Επιπρόσθετα αν λάβεις υπόψη σου ότι ο Κρόνος θα είναι για περίπου δύο χρόνια απέναντι από τον οίκο των σχέσεων, έχεις ακόμα πολλές αλλαγές να ζήσεις που αφορούν τους ανθρώπους που επιλέγεις να στέκονται δίπλα σου, την εικόνα που παρουσιάζεις στους άλλους, τις επιλογές σου, τους στόχους σου, τις προθέσεις σου!  
    Όλα αυτά δεν σημαίνουν το τέλος του κόσμου. Αντίθετα σημαίνουν μία πολύ σημαντική περίοδο στη ζωή σου, όπου θα ωριμάσεις πολύ και όντας πιο κατασταλλαγμένη θα ξέρεις για τι πράγμα παλεύεις στη ζωή σου και ποιες είναι πλέον οι προτεραιότητές σου! Ο Κρόνος δε σημαίνει μόνο "χάνω κάτι που δεν είχε γερά θεμέλια" αλλά και "κερδίζω εκεί που έχω δουλέψει πολύ και μου αρέσει". 
    Σε καταλαβαίνω είναι βαρύ το πλήγμα, καθώς δεν έχεις προλάβει να πάρεις ανάσα από τον Κρόνο στην Παρθένο, αλλά αν μέσα από όλο αυτό προσπαθήσεις να δεις τι σου λέει το σύμπαν για τη ζωή σου, πίστεψέ με, στο τέλος θα αξίζει η δοκιμασία!  
  • UNDERCOVER @ 07.09.2010 16:15
    σε ευχαριστω πολυ starface χαιρομαι πολυ που μου απαντησες...βεβαια αυτο το γερα χαρτια ποθ εγραψες μου εκοψε τα ποδια...τουλαχιστον  μηπως σου ειναι ευκολο να μου πεις αν βλεπεις καμια βελτιωση στα προσωπικα μου?  και επισης αυτα τα γερα χαρτια ποτε θα πεσουν ...επειδη φοβαμαι για καποια θεματα υγειας στην οικογενεια μου....συγνωμη που  καταχραζομαι την καλοσυνη σου αλλα μεσα στν μαυριλα οταν καποιος εστω σου δινει λιγη προσοχη μπορει να ειναι ο κοσμος ολοκληρος για σενα!!! σε ευχαριστω και παλι...

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...