παρακαλώ περιμένετε...

Νέος κύκλος εσωτερικής μεταμόρφωσης...

  • Stardome* @ 15.09.2010 16:55
    leonelen, η ερώτηση που θέτεις μπορεί ν' απαντηθεί μόνο αν σου δώσω το θεωρητικό υπόβαθρο του πως λειτουργεί η ανάδρομη πορεία ενός πλανήτη. Γι' αυτό χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση. Εγώ θα το επιχειρήσω πάντως.
    Η ετήσια (φαινομενική) κίνηση των πλανητών που βρίσκονται πέρα από την τροχιά του Δία, έχει συγκεκριμένες και σαφώς χρονικά καθορισμένες φάσεις που αντιστοιχούν σε φάσεις αλλαγής/μεταστροφής/εξέλιξης της συμπεριφοράς μας. Τα στάδια αυτά είναι:
     
    1) Την ετήσια σύνοδο πλανήτη - Ήλιου που πυροδοτεί την ενέργεια του πλανήτη. Τις ημέρες κατά τις οποίες είναι στενή η σύνοδος έχουμε βιώνουμε έντονα την ενέργεια του πλανήτη στην καθημερινότητα μας και ειδικά στο οίκο όπου βρίσκεται αυτός ο πλανήτης. Αρκετές φορές έχουμε και γεγονότα γύρω από αυτή την ημερομηνία.
     
    2) Το πρώτο τετράγωνο πλανήτη - Ήλιου, όπου έχουμε την πρώτη αμήχανη αντίδραση μας στις αλλαγές που ξεκίνησαν να λαμβάνουν χώρα από τη στιγμή της συνόδου και πέρα. Το τετράγωνο είναι και ο προάγγελος της ανάδρομης πορείας του πλανήτη για τη συγκεκριμένη χρονιά.
     
    3) Στάσιμη προς ανάδρομη κίνηση του πλανήτη. Είναι η περίοδος εκκίνησης της αφομοίωσης της νέας πραγματικότητας, το διάστημα που εσωτερικεύουμε την ένταση των αλλαγών. Ένα νέο στοιχείο συμπεριφοράς/μια νέα γνώση για τη πραγματικότητα μας γεννιέται μέσα μας και η ανάδρομη πορεία θα το βοηθήσει ν' αναπτυχθεί.
     
    4) 1ο ανάδρομο τρίγωνο πλανήτη - Ήλιου: Ακολουθεί συνήθως κάποιες μέρες μετά την ανάδρομη πορεία και κατευνάζει προσωρινά την εσωτερική νευρικότητα που δημιουργήθηκε από την αλλαγή της πορείας του πλανήτη από ορθή σε ανάδρομη.
     
    5) Αντίθεση πλανήτη - Ήλιου: Είμαστε στα μισά της διαδρομής πια. Εδώ συνήθως έχουμε ένα μίνι γεγονός ή μια πιεστική υπενθύμιση του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε για να θυμηθούμε πως είμαστε στο μέσο μιας διαδικασίας που έχει πάρει το δρόμο της. Αυτές τις μέρες η ένταση της ανάδρομης πορεία πιάνει το μέγιστό της. Ο πλανήτης έχει τη μέγιστη ανάδρομη ταχύτητα.
     
    6) 2ο τρίγωνο Ήλιου - Πλανήτη: Μετά την αντίθεση πλέον έχει αποτυπωθεί μέσα μας έντονα η γνώση πως η συμπεριφορά μας απέναντι στη σφαίρα της ζωής (οίκο) που συναντάμε αυτή την εποχή των πλανήτη. Αισθανόμαστε πλέον μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό μας και μπαίνουμε στο δρόμο των αποφάσεων.
     
    7) Στάσιμη προς ορθή πορεία του πλανήτη: Η αλλαγή της συμπεριφοράς μας τώρα πρέπει να βγει προς τα έξω. Πρέπει να δει το φως της ημέρας. Όμως είμαστε ακόμη αμήχανοι. Θέλουμε να δράσουμε, ν' αλλάξουμε τις συνθήκες στη σφαίρα ζωής που επηρεάζει ο πλανήτης όμως δεν είμαστε ακόμη βέβαιοι αν είναι σωστό ή όχι. Είμαστε αμήχανοι με αυτό το νέο στοιχείο της προσωπικότητας μας.
     
    8) Ορθή πορεία και δεύτερο ετήσιο τετράγωνο Ήλιου - Πλανήτη: Με την εκκίνηση της ορθής πορείας αναλαμβάνουμε δράση αλλά όπως με κάθε τι νέο, δεν θα δράσουμε με απόλυτη επιτυχία. Οι αλλαγές που θα επιφέρουμε στη ζωή μας θα αφήσουν υπολείμματα και μικροπροβλήματα που θα πρέπει να επιλυθούν γύρω από την περίοδο του τετραγώνου. Στη συνέχεια ο Ήλιος πλησιάζει ξανά τον πλανήτη για να την νέα σύνοδο Ήλιου - Πλανήτη για να αρχίσει πάλι από την αρχή ένας νέος ετήσιος κύκλος.
     
    Σήμερα, για την χρονιά που διανύουμε, βρισκόμαστε στο στάδιο (7). Γι' αυτό και αισθανόμαστε πολλοί από εμάς αυτή τη νευρικότητα και την παγίδευση και την εσωστρέφεια. Ο χρόνος αναμονής αφορά στις μέρες μέχρι ο Πλούτωνας να κερδίσει ταχύτητα σε ορθή πορεία και να βρεθούμε στο στάδιο (8). Κάθε χρόνο συμμετέχουμε σε 5 τέτοιους κύκλους (κύκλοι του Δία, του Κρόνου, του Ουρανού, του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα). Πρακτικά είναι αδύνατο να καταφέρεις να τους παρακολουθείς και τους 5. Αλλά σίγουρα είναι μεγάλη πρόκληση και σχεδόν μαγικό με πόση αρμονία λειτουργούν.
     
    ΥΓ: Φυσικά η αφομοίωση από μέρους μας τον μαθημάτων που πρέπει να πάρουμε μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια. Σκέψου ότι ένας πλανήτης σαν τον Πλούτωνα μπορεί να περάσει και πάνω από μια δεκαετία στον ίδιο οίκο του ωροσκοπίου μας. Αυτό περιπλέκει πολύ περισσότερο τα πράγματα καθώς έχεις πάνω από δέκα φορές επανάληψη κοινών προβλημάτων/μοτίβων συμπεριφοράς/συναντήσεων/γεγονότων...
     
    (Ελπίζω μετά από αυτό το κατεβατό να μην έχετε χαωθεί σε σημείο εγκατάλειψης της μελέτης της αστρολογίας...)
  • leonelen @ 15.09.2010 17:14
    Ευχαριστώ πραγματικά για την αναλυτικότατη απάντηση... και όχι δεν έχω χαωθεί... ακόμη..  Και σίγουρα δικαιολογούνται έτσι και οι επαναλήψεις κοινών προβλημάτων κλπ  όπως λέτε.. Ανυπομονώ για το επόμενο στάδιο ..(αργεί..?) ..... Τώρα όσο για το αν έχω πάρει το ή τα μαθήματά μου... Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα λάθη για τα οποία τώρα παιδεύομαι... τα έχω ξανακάνει...Και σίγουρα δικαιολογούνται έτσι και οι επαναλήψεις κοινών προβλημάτων κλπ  όπως λέτε.. Ανυπομονώ για το επόμενο στάδιο ..(αργεί..?) ..... Τώρα όσο για το αν έχω πάρει το ή τα μαθήματά μου... Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα λάθη για τα οποία τώρα παιδεύομαι... τα έχω ξανακάνει...
  • GICRI @ 15.09.2010 19:10
    Σε ευχαριστώ πολύ για το μάθημα .Αρχίζω να καταλαβαίνω καλύτερα.
  • vespaki @ 15.09.2010 23:19
    άρνηση.....
     
    οργή....
     
    συνθηκολόγηση....
     
    κατάθλιψη.....
     
    αποδοχή......
     
    χμμμμμμ
     
  • starcloud @ 15.09.2010 23:49
    Έτσι νιώθω και γώ,παγιδευμένη.
    Γίνονται απολύσεις στη δουλειά μου,έγω την έχω γλυτώσει κ παρ όλα αυτά νομίζω πως μ έχουν φυλακίσει και χάνω την ευκαιρεία για να βρώ κάτι καλύτερο.Πφφφφφ
  • AriesLeo @ 15.09.2010 23:59
    poly wraia eksigisi Stardome!
  • leonelen @ 16.09.2010 09:47
  • libraconlibra @ 22.09.2010 01:32
    stardome πολυ ωραια μας τα είπες..thnxs

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...