παρακαλώ περιμένετε...

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΩΡΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ....

  • Stargazer @ 09.10.2010 21:59
    To "chart rectification" είναι μια πολύπλοκη υπόθεση και φοβάμαι ότι πολλές φορές δεν αρκούν 4-5 γεγονότα. Π.χ. εσύ θα έχεις κάποιους λόγους (κάποιες διελεύσεις υποθέτω) για να θεωρείς ότι ο ωροσκόπος σου αλλάζει ζώδιο. Παρόλ'αυτά, στην ημερομηνία που έδωσες, η έτσι κι αλλιώς στενή σύνοδος Πλούτωνα/ωροσκόπου ήταν ακριβής (στο προοδευμένο ωροσκόπιο), ΕΑΝ ο ωροσκόπος σου είναι 1ο και 39΄του Ζυγού, δηλαδή αν γεννήθηκες 08:46.
    Το γεγονός αυτό ταιριάζει με τον Πλούτωνα, γιατί ο Πλούτωνας σκοτώνει εμάς τους ίδιους μόνο όταν πλέον δεν έχουμε κανένα λόγο ύπαρξης. Τις περισσότερες φορές, το μάθημα που μας δίνει είναι ότι η ζωή είναι γεμάτη από θανάτους και απώλειες και δεν επιτρέπεται να ζούμε σε ροζ συννεφάκια ευτυχίας. Κάτι που συνέβη αναμφίβολα και σε σένα.
    Δεν ισχυρίζομαι ότι από αυτό και μόνο το γεγονός θα προχωρήσουμε μπροστά τον ωροσκόπο σου. Απλά, όπως βλέπεις, κάποια γεγονότα μπορεί να σε θέλουν με ωροσκόπο Παρθένο και κάποια άλλα με Ζυγό. Χρειάζεται πολλή δουλειά και πολλή συζήτηση με έναν αστρολόγο για να μπορέσει να γίνει με ασφάλεια η όποια διόρθωση.
  • chili @ 10.10.2010 10:33
    newflame γιατί δεν ζητάς ένα πιστοποιητικό γεννήσεως που να γράφει και την ώρα γέννησης για να σιγουρευτείς;
  • newflame @ 10.10.2010 14:31
    Αγαπητό Stargazer,ευχαριστώ θερμά για την απάντηση.Το συγκεκριμένο γεγονός μαζί με την απώλεια γονιού
    (πατέρας) στις 7-9-2004 υπήρξε καταλυτικό για τη ζωή μου, σε προσωπικό αλλά και
    σε επαγγελματικό επίπεδο.Ακολούθησε μια περίοδος αργής μεταμόρφωσης μέχρι το
    2006, ωσότου,  μια επιτυχία μου σε
    επαγγελματικό επίπεδο έφερε πάρα πολλές ανατροπές. Η διαδικασία ήταν τόσο
    επίπονη  μέχρι τις αρχές του 2008, ώστε τη
    χρονιά 2008-2009, ακροβατούσα μεταξύ κατάθλιψης και αναζήτησης σκοπού και
    ελπίδας.  Για τους οικείους μου, με χαρακτηρίζουν πάρα πολλά
    από τα στοιχεία της Παρθένου. Η  αλήθεια
    είναι πως με δυσκολία διακρίνω κοινές συμπεριφορές με Ζυγό, πέραν της εξισορροπητικής
    του τάσης. Προς το παρόν λοιπόν θα διαβάζω προβλέψεις και για
    τα «3» ζώδια (!) μέχρις ότου βρω την κατάλληλη ευκαιρία για μια πιο
    εξειδικευμένη προσέγγιση και ανάλυση..Και πάλι τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες? 
  • newflame @ 10.10.2010 14:45
    Αγαπητό (και αγνώστου φύλου.. ) Chili,
    Επειδή η μαμά μου (ως χαρακτηριστική Παρθένος) φρόντιζε να σημειώνει όλα τα στοιχεία γέννησης των παιδιών της στα ατομικά τους βιβλιάρια, χάριν αυτής, έχουμε όλοι σήμερα από έναν αρκετά ακριβή γενέθλιο χάρτη.
    Στην περίπτωσή μου ωστόσο, απέχω μερικά μόνο λεπτά από το να με σημαδέψει ένας άλλος ωροσκόπος.... 
    φιλικά
    Μια λέαινα αγνώστου...ωροσκόπου
  • Stargazer @ 10.10.2010 18:08
    newflame, αναφέρεις λοιπόν κι άλλα γεγονότα με έντονο πλουτώνιο χαρακτήρα. Αυτομάτως, αυτό δίνει πόντους στον Ζυγό, γιατί αν έχεις ωροσκόπο Παρθένο, η σύνδεση Πλούτωνα/ωροσκόπου εξασθενεί σημαντικά.
    Επίσης, αλλάζοντας τον ωροσκόπο, αλλάζουν πιθανότατα κι άλλες ακμές οίκων. Αναφέρεις για παράδειγμα τον θάνατο του πατέρα σου το 2004 και πόσο καταλυτική επίδραση είχε αυτό το γεγονός σε σένα. Ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του 4ου οίκου σου, ο πατέρας σου είναι ή Δίας στον Τοξότη ή Κρόνος στους Διδύμους. Το 2004 ο Πλούτωνας σχημάτιζε αντίθεση διαρκείας με τον Κρόνο αυτόν. Αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα, γιατί αλίμονο αν μια απλή διέλευση Πλούτωνα προκαλούσε τόσο εύκολα τον θάνατο. Δεν θα είχε μείνει ψυχή ζώσα στον κόσμο αυτόν.
    Παρατηρώντας όμως και τον χάρτη της ηλιακής επιστροφής για το 2004 βλέπουμε τα εξής: Κρόνος σε αδυναμία στον Καρκίνο στον 1ο οίκο. Δύσκολος Κρόνος και πάνω σε σένα. Όπου Κρόνος κυβερνήτης του 8ου οίκου (μεταξύ άλλων και θάνατος) της ηλιακής επιστροφής. Άρα ο "θάνατος" έρχεται σε σένα (1ος οίκος). Θα μπορούσε βέβαια αυτό να σήμαινε κι άλλα πράγματα, ένας ψυχολογικός θάνατος π.χ. Τι είναι όμως ο Κρόνος στον γενέθλιο χάρτη σου; Πατέρας. Ο Κρόνος σου λοιπόν (πατέρας) αποκτά σημαντικό ρόλο εκείνη τη χρονιά και συνδέεται με τον 8ο οίκο του θανάτου. Η δε σεληνιακή επιστροφή για εκείνο τον μήνα μας βγάζει Σελήνη (τον βασικότερο πλανήτη μιας σεληνιακής επιστροφής βεβαίως) σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ακριβώς πάνω στην ακμή του 8ου οίκου! Έχουμε τέλος και τη διέλευση του Πλούτωνα απέναντι από τον Κρόνο να πατάει τη σκανδάλη, να προκαλεί δηλαδή το γεγονός.
    Όλα αυτά όμως με την προϋπόθεση ότι για σένα είναι ιδιαίτερα σημαντικός ο Πλούτωνας, λόγω της συνόδου με τον ωροσκόπο. Και ότι Κρόνος για σένα ίσον πατέρας. Αν πατέρας ίσον Δίας, δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω.
     
  • newflame @ 10.10.2010 22:39
    Αγαπητό Stardome..
    Πολλές οι πληροφορίες σου και κάθε μια πυροδοτεί την περιέργειά μου για περαιτέρω ψάξιμο.
    Προς το παρόν κρατώ "ως κόρην οφθαλμού" την επεξήγησή σου για το Ζυγό.
    Ευχαριστώ θερμά και πάλι για την τόσο εκτενή ανάλυση.
     
  • Stargazer @ 10.10.2010 23:06
    newflame, να είσαι καλά και ό,τι θες εδώ είμαστε.
     
    Απλά να τονίσω ξανά ότι δεν θέλω με τα παραπάνω να δηλώσω με βεβαιότητα ότι έχεις de facto ωροσκόπο Ζυγό, αλλά να σου δείξω ότι η διόρθωση της ώρας γέννησης είναι πιο σύνθετο πράγμα από ό,τι φαίνεται.
  • fefe @ 11.10.2010 16:05
    θα ηθελα και εγω να πω κατι πανω σε αυτο..ειναι αληθεια ειναι πως υπαρχει ενα μπερδεμα με τους οροσκοπους γενικοτερα ας πουμε η μαμα μου μου ειχε πει καποτε πως εχω γεννηθει αναμεσα στις 2 και 2μιση δεν θυμαται....δλδ 25/11/87 αναμεσα σε 2¨00 και 2μιση
    βεβαια απο οτι βλεπω ετσι το χαρακτηρα μου πιο πολυ ταιριαζω με το κριο σαν ορκοσπο παρα με τον ιχθυ..αλλα και παλι μπορει να μαι λαθος...και να εχω ιχθυ....δεν ξερω.....θα ηθελα παντως να ξερω τον ορκοσκοπο μου
  • fefe @ 11.10.2010 16:17
    αφηστε που στο γενεθλιο μου χαρτη στον τοξοτη οπου ειναι και το ζωδιο μου εχω αφροδιτη κρονο ουρανο και ηλιο....και εχω ταλεποωρηθει στην ζωη μου..τα ερωτικα ειναι αυτα που μου τρωνε την ζωη και με απασχολουν συνεχεια...δεν ερωτευομαι συχνα αλλα εχω μεγαλες και παθιασμενες σχεσεις...και αμα λαχει πεφτω και στα πατωματα..!

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...