παρακαλώ περιμένετε...

ούτε 1 ευρώ στη τσεπη

  • blueview @ 17.11.2010 10:35
    Μπραβο !!!! Χαρα στο κουραγιο σου !
  • manini @ 17.11.2010 10:57
    αθάνατοι Παρθένοι!!!!  welcome to the club bab....εν μέσω τέτοιας ανεργίας...εγώ πάντως αισθάνομαι τυχερή που έχω 2 δουλειές και τα βγάζω περα και ας μην περισεύει φράγκο...για κανά τσίπουρο...ας βλέπουμε και τα χειρότερα γύρω μας...και θα ρθουν και τα άλλα...
  • Starface @ 17.11.2010 11:52
    evelie, φαντάζομαι ότι δεν είναι τόσο η οικονομική κατάσταση που σε πιέζει, όσο η ψυχολογική πίεση που νιώθεις καθώς καλείσαι να ανταπεξέλθεις σε πολλές υποχρεώσεις και να επιλέγεις κάθε φορά το σωστό δρόμο, γιατί αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχουν πια περιθώρια λάθους. Είναι όντως πολύ αγχωτική η κατάσταση αν σκεφτείς ότι πίστευες ότι γλίτωσες όταν έφυγε ο Κρόνος από την Παρθένο το καλοκαίρι. Κι όμως αν ρίξεις μία ματιά στο χάρτη σου, θα δεις ότι έχεις Πλούτωνα, Σελήνη, Άρη και Αφροδίτη στο Ζυγό, άρα ο Κρόνος συνεχίζει να σε επηρεάζει για 2-3 χρόνια ακόμα. Και μάλιστα,δεδομένου ότι διελαύνει τον 6ο οίκο σου, τον οίκο της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγείας, σε επιφορτώνει με εξτρά ευθύνες και δουλειές, πολύ κούραση και άγχος, αλλά και σε καλεί να πάρεις αποφάσεις σχετικά με τις εώς τώρα επιλογές σου: άξιζαν τον κόπο; αν ναι, γίνε αυθεντία σε αυτές - αν όχι, κλείσε αυτό το κεφάλαιο και προχώρα σε ένα καινούργιο, που θα σε γεμίζει περισσότερο και θα αισθάνεσαι περισσότερο χρήσιμη. Σε όλο αυτό το διάστημα, θα νιώθεις ότι η συναισθηματική και η επαγγελματική σου ασφάλεια είναι τόσο στέρεη και συμπαγής όσο ένα σπίτι από τραπουλόχαρτα, χάνεις κάθε όρεξη για διασκέδαση και παιχνίδια, προσέχεις λίγο παραπάνω την υγεία σου, νιώθεις τα αποθέματα ενέργειας σιγά σιγά να εξαντλούνται και συνεχώς κυκλοφορείς με ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι σου: αξίζει τον κόπο όλο αυτό; 
     
    Η απάντηση είναι σαφώς ΝΑΙ. Όταν περάσει η διέλευση του Κρόνου, θα νιώθεις σαφώς πιο ώριμη και πιο δυνατή, καθώς δοκίμασες τα όριά σου και πέταξες ότι σαθρό υπήρχε στη ζωή σου. Θα ασχολείσαι πλέον με αντικείμενα που σε ικανοποιούν και θα απολαμβάνεις τους κόπους των έργων σου και το αντίτιμο της προσπάθειάς σου. 
     
    Εν τω μεταξύ, για να μη νομίζεις ότι όλα είναι μαύρα, έχω να σου πω ότι μιας κι έχεις ωροσκόπο Ταύρο, ο Δίας, ο πλανήτης των ευκαιριών και της εύνοιας, περνάει στον Ταύρο τον Ιούνιο και μένει εκεί για ένα χρόνο. Μέσα σ' αυτό το διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να ανασάνεις λίγο, να δεις τη θετική πλευρά της ζωής, καθώς πολλά καλά θα σου συμβαίνουν, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αυτή τη στιγμή είναι ανάδρομος στους Ιχθείς, οπότε από αύριο που γυρίζει ορθόδρομος και μόλις μπει στον Κριό τον Ιανουάριο θα αρχίζει να σε βοηθάει λίγο στο κομμάτι της εργασίας, και σε οικονομικό επίπεδο θα δώσει μεγάλη χείρα βοήθειας όταν μπει στο 2ο οίκο σου, από τον Ιούνιο του 2012. 
    Αναφορικά, με την εκπαίδευση που παρακολουθείς, είναι κάτι πολύ σημαντικό για σένα και η πορεία της και η εξέλιξή της θα σε επηρεάσει τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 
    Επομένως, έχεις μία διετία γεμάτη τόσο από προσπάθεια και εργασία όσο και από ευκαιρίες. Μην το βάζεις κάτω! 
  • evelie @ 17.11.2010 12:05
    υπομονή.. τι άλλο μπορώ να κάνω!!!!!!!
    με τόσο ζυγό στο χάρτη μου....
    σ' ευχαριστώ για το κουράγιο

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...