παρακαλώ περιμένετε...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΡΟΝΟΥ;

  • vikaki88 @ 02.12.2010 15:35
    otan leme apistrofi enos planiti ti ennooume??mporei na mas eksigisei kapoios??o planitis epistrefei sto zwdio p itan otan gennithikame??paizoun rolo oi moires??
  • revna @ 02.12.2010 16:02
    ayto shmainei  vikaki  oi moires nomizv paizoyn +- 3
  • mirtaki @ 02.12.2010 17:36
    Επιστροφη κρόνου εχουμε οταν επιστρεφει στο ζωδιο που τον εχουμε οταν γεννηθηκαμε! Εφοσον τον εχεις στο ζυγό και αυτη τη στιγμη ειναι στο ζυγο τοτε εχεις επιστροφη. Και σε επηρεαζει οπως λεει η renva +-3 μοιρες απο τις μοιρες που τον εχεις. Δηλαδη σε σενα ειναι απο την 1η μεχρι την 6η μοιρα. Οποτε λογικα τωρα που ειναι στη 14η μοιρα εχει περασει η επιροη του. Εκτος κι αν γυρισει αναδρομος καποια στιγμη και επιστρεψει στις μοιρες που ειπαμε για σενα!
  • Stardhomme @ 02.12.2010 18:28
    verdeojos, η επιστροφή Κρόνου αναφέρεται στη διέλευση του Κρόνου από το σημείο που ήταν όταν γεννήθηκες, άρα από το σημείο που βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη σου. Η επιστροφή Κρόνου συμβαίνει κάθε 28-30 χρόνια και συμβολίζει μία φάση ωρίμανσης. Επιστροφή πλανητών υπάρχει και με όλους τους υπόλοιπους, αλλά επειδή ο Κρόνος είναι αργός πλανήτης και ταυτόχρονα τα αποτελέσματα του είναι μακροχρόνια, η επιρροή του μπορεί να φτάσει ακόμα και σε διάστημα +-10 μοιρών. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και στα μέσα του Ζυγού που βρίσκεται είναι πιθανό να σε επηρεάζει. Βέβαια στο επόμενο διάστημα θα γυρίσει και ανάδρομος και θα φτάσει και πάλι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου (μέχρι τη 10η μοίρα) με αποτέλεσμα να μην έχεις ξεμπερδέψει με την επιρροή του.
     
    Το θέμα είναι πως βρίσκεσαι σε ένα γενικότερο πλανητικό σκηνικό που βάλει την εργασιακή σου κατάσταση (είχες ή έχεις προβλήματα) αλλά και τις σχέσεις σου (αφού οι όροι προσωπική ελευθερία και δέσμευση αποκτούν άλλη διάσταση) . Πιθανότητες που μπορείς να αντιμετωπίσεις είναι να χάσεις τη δουλειά σου, να έχεις οικονομικά προβλήματα λόγω δυστοκίας στη δουλειά, να σκεφτείς το εξωτερικό ως λύση, αλλά και να γνωρίσεις κάποιο άτομο που μπορεί να φέρει ερωτική ή επαγγελματική ευκαιρία στη ζωή σου (ο Δίας θα είναι μαζί σου το Φεβρουάριο).
     
    Θα πρέπει να προσέξεις τη Σεληνιακή έκλειψη της 21/12 που μπορεί να σε βάλει σε υποψίες σχετικά με οικονομικά ζητήματα και τη δουλειά σου, αλλά ταυτόχρονα δε θα πρέπει να αμελείς και τη υγεία σου. Η ζωή σου θα δεις πως το επόμενο διάστημα θα κάνει μία στροφή που θα πρέπει να είναι προς τον τομέα που σου δίνει όραμα και ανοικτό ορίζοντα γιατί ο Δίας ειδικά το 2012 θα είναι μαζί σου...
     
    Να είσαι καλά!! 
  • verdeojos @ 08.12.2010 21:01
    Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Stardhomme... 'Ησουν κατατοπιστικότατος... Επιπλέον, έχεις πέσει μέσα όσον αφορά την παρούσα κατάστασή μου... Τον Κρόνο τον έχω στην 4η μοίρα του Ζυγού... Μακάρι να έρθουν τα καλά, γιατί πολλά χρόνια τώρα κάνω υπομονή και κοντεύω να σκάσω..

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...