παρακαλώ περιμένετε...

το 2011

  • Starface @ 02.12.2010 22:18
    VENDETTA, επειδή τα στοιχεία στο προφίλ σου (ημερομηνία, ώρα, τόπος γέννησης) είναι ελλιπή δεν μπορούμε να σου απαντήσουμε με βάση τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σου. Αν μπορείς λοιπόν να εισάγεις τα στοιχεία που λείπουν (3ο κουμπάκι κάτω αριστερά) έτσι ώστε να ξαναδούμε αυτά που μας ρωτάς! 
  • Starface @ 03.12.2010 22:50
    VENDETTA, ανέφερες στο μήνυμά σου για τα δώρα του Δία που δεν ήρθαν ποτέ. Σ΄αυτό το σημείο θα ήθελα να πω για το Δία ότι θεωρείται όντως πλανήτης της εύνοιας, αλλά όχι μόνο για να φέρνει "δώρα" αλλά και για να μας γλιτώνει από καταστάσεις που θα μπορούσαν να είχαν πάει πολύ χειρότερα και εκεί να είχαμε πραγματικά πρόβλημα. Δηλαδή η εύνοιά του φαίνεται πολλές φορές και από το "μη χειρότερα" και το αν τα πράγματα έγιναν για καλό ενδέχεται να φανεί αργότερα. Από τον Ιούλιο που αναφέρεις ο Δίας γύρισε ανάδρομος οπότε η ενέργειά του έγινε περισσότερο εσωτερική και ήταν διάστημα θετικό για αναθεώρηση κάποιων σχέσεων ή καταστάσεων. Τώρα λοιπόν που έχει γυρίσει ορθόδρομος, θα δεις τα πράγματα να εξελίσσονται και πάλι, και να βγαίνουν από τη στασιμότητα, ειδικά από το νέο έτος. 
     
    Αλλά μη βιαστείς να κρίνεις τα αποτελέσματα. Στα μέσα Απριλίου ο Δίας θα κάνει σύνοδο με το γενέθλιο Πλούτωνα, οπότε να περιμένεις σημαντικές αλλαγές σε ερωτικό επίπεδο, που είτε θα τελειώσουν σχέσεις που δεν έχουν κάτι παραπάνω να δώσουν είτε θα ξεκινήσουν σχέσεις σε νέες βάσεις, αλλά που θα σε οδηγήσουν σε νέα πιστεύω και θα σε γεμίσουν με νέα όνειρα για το μέλλον. 
     
    Πιο αναλυτικά, για όλο το έτος, θα τα πούμε και με τις ετήσιες προβλέψεις! 
     

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...