παρακαλώ περιμένετε...

ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΥΝΟΔΟΣ;

  • archive @ 12.01.2011 10:22
    Οχι, η αποσταση ειναι πολυ μεγαλη. Για να υπαρχει συνοδος, θα πρεπει η αποσταση να ειναι κανα δυο μοιρες, ειδικα για πλανητες που ειναι τοσο μακρια, οπως ο πλουτωνας.. Αλλα ακομα και να ηταν συνοδος, δε θα σημαινε κατι περισσοτερο απ το οτι εχετε πανω κατω την ιδια ηλικια. Το ιδιο ισχυει και για τους αλλους εξωκρονιους (ουρανο- ποσειδωνα). Το οτι εχετε και οι δυο τον πλουτωνα στο ζυγο, σημαινει οτι μοιραζεστε τα κοινα χαρακτηριστικα ολης της γενιας που εχει πλουτωνα στο ζυγο. Κοιτα καλυτερα τις οψεις των προσωπικων πλανητων. Καλημερες.
  • Stardome* @ 12.01.2011 11:53
    Όχι δεν είναι σύνοδος. Επίσης και να συνέβαινε η σύνοδος Πλούτωνα - Πλούτωνα δεν είναι τόσο σημαντική σαν όψη αφού ο Πλούτωνας είναι πλανήτης γενιάς, καθότι τόσο αργός. Από άλλου θα ξεκινούσαμε τη ανάλυση μας, πχ αν ο Πλούτωνας του ενός σχημάτιζε κάποια δυναμική όψη με προσωπικό πλανήτη του άλλου.
    Και για να μην ξαναμπερδευτείς:
     
    Ανοχή συνόδου για όλους τους πλανήτες εκτός Ήλιου και Σελήνης: 8 μοίρες
    Ανοχή συνόδου για Ήλιο και Σελήνη: μπορεί να φτάσει και τις 10 μοίρες
     
    Μια σύνοδος είναι πιο σημαντική αν είναι συγκλίνουσα (δηλαδή αν οι πλανήτες πλησιάζουν με την πάροδο του χρόνου ο ένας τον άλλο).
     
  • Stardome* @ 12.01.2011 14:19
    Παράδειγμα:
    Έχω Κρόνο στις 22 μοίρες της Παρθένου και Ήλιο στις 17 της Παρθένου. Επειδή ο Ήλιος είναι πιο γρήγορος από τον Κρόνο, τον πλησιάζει και θα τον φτάσει σε πέντε μέρες μετά τη γέννηση μου. Η σύνοδος είναι συγκλίνουσα.
    Αν είχα Ήλιο στις 27 της Παρθένου θα απομακρυνόταν πια από τον Κρόνο και θα ήταν εκτός ανοχής συνόδου πολύ σύντομα. Αυτή η σύνοδος είναι αποκλίνουσα.
    Ο ίδιος κανόνας ισχύει για όλες τις όψεις.
  • Stardome* @ 12.01.2011 14:20
    Η απόσταση Ήλιου - Ποσειδώνα είναι 8 μοίρες. Η ανοχή των όψεων του Ήλιου είναι μέχρι 10 μοίρες. Άρα είναι σύνοδος εκτός ζωδίου Ήλιου - Ποσειδώνα. Τι σε μπερδεύει σ' αυτό;
  • Vivikoz @ 12.01.2011 21:14
    Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Γνωρίζω κάποια πράγματα σχετικά για τους αργούς πλανήτες! Χρειαζόμουν τη διευκρίνηση, αν  και ανατρέχω πολλές φορές στα άρθρα για κάθε τί καινούριο που μαθαίνω! τα ξαναδιάβασα και χθες αλλά όσο τα διαβάζω μπερδεύομαι! Ουσιαστικά δε συγκράτησα το σημείο για τις ανοχές! Χίλια ευχαριστώ!

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...