παρακαλώ περιμένετε...

ωροσκοπος + ακμες οικων σε τελευταια μοιρα

  • Stardome* @ 13.01.2011 21:32
    1. Η επιρροή θα είναι πιο έντονη αν υπάρχουν πλανήτες στο ζώδιο που έπεται. Ο κανόνας είναι πως το ζώδιο που συναντάμε στην ακμή είναι εκείνο που θα καθορίζει τι περιμένουμε ενστικτωδώς από τη σφαίρα της ζωής που σχετίζεται με τον εκάστοτε οίκο και το ζώδιο που ακολουθεί τι επιπροσθέτως θα μας προκύπτει.
    2. Στο πνεύμα αυτού που απάντησα στο (1) θα έλεγε κανείς πως ως ωροσκόπος Λέοντας αισθάνεσαι πως οφείλεις να πρωταγωνιστείς στη ζωή σου και να ορίζεις εσύ τις αποφάσεις σου και μάλιστα να σε αναγνωρίζουν ως ξεχωριστή προσωπικότητα ακριβώς γι' αυτή τη φύση σου. Με την Παρθένο να ακολουθεί, επιπροσθέτως θα είσαι μάλλον αρκετά αυστηρός με τον εαυτό σου, ειδικά αν κάνεις λάθη ή παίρνεις λάθος αποφάσεις, αφού η ζωή σε μαθαίνει πως τα λάθη δεν συγχωρούνται αλλά πρέπει να διορθώνονται. Έτσι λοιπόν, στη σφαίρα των σχέσεων, αρχικά με τον Υδροχόο, ενστικτωδώς χρειάζεσαι από τις σχέσεις σου ανθρώπους που έχουν την ικανότητα να σε βοηθούν να αποστασιοποιείσαι από τις καταστάσεις τις ζωής σου, να μην συνδέεις την προσωπικότητα σου με ό,τι επιχειρείς. Έπειτα με τους Ιχθύς να ακολουθούν στον 7ο οίκο σου, χρειάζεσαι ανθρώπους που είναι ανεκτικοί, που μπορούν να αποδεχτούν τα λάθη και τα σφάλματα και ξέρουν να συγχωρούν. Η λέξη κλειδί των Ιχθύων είναι η ενσυναίσθηση. Άρα χρειάζεσαι ανθρώπους που μπορούν να σε συναισθανθούν και να σου παρέχουν συναισθηματική υποστήριξη κυρίως και όχι κριτική.
    3. Εγώ προσωπικά, όσο καιρό ασχολούμαι με την αστρολογία, δεν έχω δει να καθυστερούν ή να μην εκφράζονται έγκαιρα οι εμπεριεχόμενοι πλανήτες. Αυτό που συμβαίνει συνήθως είναι πως αργούμε να ελέγξουμε τις ενέργειες τους, είναι σαν να μας γραπώνουν και να μην μπορούμε να πατήσουμε φρένο. Αλλά αυτό πρέπει να το δει κανείς πάνω στο συγκεκριμένο χάρτη, συζητώντας με τον άνθρωπο που έχει απέναντι του. Δεν μπαίνουν σ' αυτό το θέμα γενικοί κανόνες...
     
    Ελπίζω να έλυσα τις απορίες σου...
  • Annamoz @ 14.01.2011 00:13
  • manini @ 14.01.2011 11:17
    πολύ ενδιαφέρον....

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...