παρακαλώ περιμένετε...

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΩΡΙΑΙΑ.... ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΣΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ...

  • Stargazer @ 20.02.2011 20:14
    ice, εφόσον ο Ήλιος, κυβερνήτης του ωροσκόπου, βρίσκεται στον Υδροχόο, ναι, το άτομο του 1ου οίκου θέλει το άτομο του 7ου. Το ότι είναι σε αδυναμία εδώ ερμηνεύεται ως η αδυναμία του έρωτα. Όταν είμαι ερωτευμένος, είμαι σε αδυναμία, γιατί παραχωρώ εξουσίες στο πρόσωπο του 7ου.
    Το ότι ο Κρόνος είναι στον Ζυγό και επομένως δεν θέλει τον Ήλιο, αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Δηλαδή, το άτομο του 7ου δεν βρίσκεται σε αυτή τη σχέση επειδή εντυπωσιάστηκε από την προσωπικότητα του άλλου. Το ότι τον κυβερνά η Αφροδίτη, δείχνει ότι τον ενδιαφέρει η Αφροδίτη, η ερωτούσα ως γυναίκα, η οποία ενδιαφέρεται διπλά για τον Κρόνο, και ως άνθρωπος και ως γυναίκα. Το ότι είναι στο άλλο ζώδιο του Κρόνου, ναι, κάτι μπορεί να σημαίνει ή ότι είναι στον 6ο οίκο να υποθέσω, αλλά αυτά είναι σενάρια.
  • ice @ 20.02.2011 21:14
    Kαταρχην ευχαριστω για την ανταποκριση. Εψαξα ολα τα ποστ περι ωριαιας για να τα βαλω σε μια σειρα. Δεν ξερω αν εχει σημασια ως διευκρινηση αλλα οι οικοι που χρησιμοποιησα εχουν ως εξης (η ερωτηση αφορα 3 ατομα): 1ος ως ερωτουσα προφανως (Ζυγος εξου και η Αφροδιτη), 5ος ο Υδροχοος (Κρονος) και 7ος του 5ου = 10ος ο Λεων (Ηλιος). Με μπερδεψε η ερμηνεια της αδυναμιας ενος πλανητη ως εχθρικο περιβαλλον  στην βιβλιοθηκη αλλα οκ.... ησουν σαφης. Οντως ο Κρονος βρισκεται με τον Ηλιο για αγνωστους λογους και οντως θελει την Αφροδιτη. Σχετικα με την αναφορα σου στον 6ο οικο καταλαβαινω το σκεπτικο και οντως η Αφροδιτη δεν ειναι μεσα στον 5ο (Υδροχοος) αλλα στο τελος του 3ου (Αιγοκερως). Ξεροντας την ιστορια βασει της οποιας εκανα και την ωριαια ειναι εξαιρετικα εντυπωσιακο το πως απεικονιζεται η κατασταση στον χαρτη. Η θεση της Αφροδιτης στο αλλο σπιτι του Κρονου και του Ηλιου στο "κανονικο" ειναι οντως το ολο θεμα. Οτι ο Κρονος εχει 2 σπιτια μεσα του.... Συνεχιζω να εχω την απορια περι αναδρομου Κρονου. Και κατι τελευταιο για να μη σε κουραζω: Διαβασα σχετικα με τον ωροσκοπο στις τελευταιες μοιρες. Οταν ομως στις τελευταιες μοιρες ζωδιων ειναι οι αλλοι δεικτες που μας ενδιαφερουν και οχι ο ωροσκοπος ο χαρτης δεν ειναι και παλι υπο αμφισβητηση? Με την εννοια οτι οι δεικτες θα αλλαξουν θεσεις αμεσα. Ή μηπως αυτο περιλαμβανεται στην απαντηση ως εξελιξη-αλλαγη των συνθηκων? Ευχαριστω και παλι και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις. Φταιει ο Διας στον 3ο!!!
  • ice @ 20.02.2011 21:19
    ..... μη σκισεις τα πτυχια σου.... αλλη μια ερωτηση: οταν κοιταμε τις επερχομενες οψεις και ο ενας πλανητης ειναι αναδρομος, περιλαμβανουμε στην μετρηση την αναδρομη πορεια. Σωστα?
  • Stargazer @ 20.02.2011 21:20
    Μισό λεπτό, γιατί με με μπέρδεψες. Ποια είναι τα τρία πρόσωπα; Γιατί χρησιμοποιείς τον 7ο του 5ου, ο οποίος παρεπιπτόντως είναι ο 11ος κι όχι ο 10ος;
  • ice @ 20.02.2011 21:53
    οχι προς Θεου,...μη μπερδευτεις κι εσυ! Ποιον θα ρωταω μετα? Σορυ δικο μου λαθος 11ο εννοουσα. Χρησιμοποιησα τον 5ο εφοσον δεν υπαρχει σχεση και τον 7ο του 5ου για την υπαρχουσα σχεση του ατομου που αντιστοιχει στον 5ο. Θαλασσα τα εκανα? Λαθος παραγωγος οικος?
  • Stargazer @ 20.02.2011 22:04
    Εγώ προτιμώ 7ο γενικά για τις σχέσεις, αλλά είπαμε, υπάρχει και η άποψη του 5ου. Μην χρησιμοποιείς τον 7ο του άλλου, αλλά για το τρίτο πρόσωπο ψάξε για πλανήτη με τον οποίο υπάρχει σύνδεση με το άτομο του 7ου. Δηλαδή σε ποιου πλανήτη τις dignities βρίσκεται; (βλ. πίνακα) 
  • ice @ 20.02.2011 22:29
    οκ....μολις εγινα φιογκος...ο 7ος λοιπον στον Κριο, ο Αρης στον Υδροχοο περιπλανωμενος. Του δινω και τον Ηλιο ο οποιος ειναι επισης στον Υδροχοο σε αδυναμια. Συνεπως ψαχνω την σχεση του με τον Κρονο ως κυβερνητης? Του Ερμη που εχει εξαρση στον Υδροχοο? Και μετα βλεπω στον πινακα οτι ο Αρης ειναι κοντα στο προσωπο της Αφροδιτης, ενω ο Ηλιος κοντα στο προσωπο του Δια. Τι απ'ολα κοιταω? Μολις πω βλακεια με σταματας...
  • Stargazer @ 20.02.2011 22:37
    Κρόνος, θα έλεγα. Φαίνεται δέσμιος του Κρόνου. Μου κάνει εντύπωση η αμοιβαία υποδοχή Αφροδίτης/Κρόνου. Φϊλες είναι; Εννοώ η ερωτούσα με την άλλη.
  • ice @ 20.02.2011 22:58
    Δεσμιος λογω υπαρξης και των δυο δεικτων στον Υδροχοο? Πολυ ιδιαιτερη η λεξη που χρησιμοποιησες...Δεσμιος....Περιπλανωμενος ο Αρης αρα δεν τον απασχολει και ιδιαιτερα... Σε αδυναμια ο Ηλιος αρα ειναι υπο την κυριαρχια του Κρονου. Η αδυναμια αν δεν συνδυαζεται με καποια αλλη θετικη ενδειξη μπορει να εκλειφθει και ως αρνητικο δηλαδη και οχι οτι ειναι ερωτευμενος? Οσο για Αφροδιτη-Κρονο οχι, δεν εχουν καμια σχεση. Ισα ισα. Αν υπαρχει καποιο συναισθημα αυτο ειναι αρνητικο. Η αναδρομη πορεια του Κρονου πως εξηγειται?
    Θα κοιταξω και το σεναριο του 5ου οικου, ετσι για να κανω μια συγκριση. Αλλα εξακολουθει να μου κανει εντυπωση η ακριβεια απεικονισης οταν χρησιμοποιησα τον παραγωγο 7ο...
  • Stargazer @ 20.02.2011 23:07
    Τέλος πάντων, εσύ γνωρίζεις καλύτερα τους πρωταγωνιστές της ιστορίας, οπότε αν θεωρείς ότι ταιριάζει περισσότερο ο 5ος και ο παράγωγος 7ος, έχει καλώς. Πάντως, έχε στο νου σου ότι αν ο άλλος είναι ο 7ος του χάρτη, τα πράγματα αλλάζουν θεαματικά υπέρ της Αφροδίτης με την είσοδο Ήλιου και Άρη στους Ιχθύς.
  • ice @ 20.02.2011 23:15
    λογω εξαρσης της αφροδιτης στους Ιχθυς και οτι βγαινει απο το σπιτι του Κρονου υποθετω. Σε 9 μοναδες χρονου θα μπει ο Αρης. Και στον αλλον χαρτη σε 9 μοναδες χρονου ο Κρονος θα κανει οψη με Αφροδιτη. Χμμμμ... Οσο για το τι θεωρω εγω...περα απο το γεγονος οτι μ'αρεσει πολυ και γι'αυτο ασχολουμαι πρεπει να λαβω υποψην και το γεγονος οτι ειμαι προκατειλλημενη υπερ της Αφροδιτης...οποτε θα κινηθω προσεκτικα και θα κοιταξω ολα τα ενδεχομενα. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο και την βοηθεια.

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...