παρακαλώ περιμένετε...

πλούτωνας χιαστί σελήνη

  • silverrose86 @ 26.02.2011 01:37
    Η Σελήνη χιαστί με τον Πλούτωνα στην ακμή του 7ου οίκου τονίζει την ψυχολογική δυσλειτουργία του ατόμου όταν έρχεται σε επαφή με τους άλλους.Οι αρνητικές όψεις του Πλούτωνα μπορούν να εκδηλωθούν ως φόβος
    καταδίωξης, ψευδαισθήσεις και έλλειψη συναισθηματικής έκφρασης
    (Σχιζοειδής ή Σχιζοτυπική προσωπικότητα).
    Η Σελήνη αντίθεση ή τετράγωνο με τον Πλούτωνα φανερώνει ότι το άτομο έχει έντονες επιθυμίες και αισθήματα.Οι προσωπικές σχέσεις είναι παθιασμένες
    και επίπονες.Τείνουν να είναι καταπιεστικές-υπάρχει πολύ ζήλια και
    κτητικότητα και ο κάθε ένας από τους συντρόφους προσπαθεί να ελέγξει τον
    άλλο με πολλούς τρόπους.Το άτομο είναι εξουσιαστικό, όχι πάντα με ευθύ
    τρόπο. Έχει την τάση να είναι πολύ επίμονο και άκαμπτο.Δυσκολεύεται να
    ακούσει τις ιδέες και τις υποδείξεις των άλλων,δυσκολεύεται να
    συγχωρέσει ή να ξεχάσει.Τα αισθήματα είναι ιδιαίτερα ισχυρά και
    δύσκολο να ελεγχθούν.Είναι δύσκολο για το πρόσωπο αυτό να εμπιστευθεί
    ολοκληρωτικά αυτούς που αγαπάει λόγω του φόβου της απόρριψης.
    Οι προσωπικές σχέσεις είναι παθιασμένες
    και επίπονες.Τείνουν να είναι καταπιεστικές-υπάρχει πολύ ζήλια και
    κτητικότητα και ο κάθε ένας από τους συντρόφους προσπαθεί να ελέγξει τον
    άλλο με πολλούς τρόπους.Το άτομο είναι εξουσιαστικό, όχι πάντα με ευθύ
    τρόπο. Έχει την τάση να είναι πολύ επίμονο και άκαμπτο.Δυσκολεύεται να
    ακούσει τις ιδέες και τις υποδείξεις των άλλων,δυσκολεύεται να
    συγχωρέσει ή να ξεχάσει.Τα αισθήματα είναι ιδιαίτερα ισχυρά και
    δύσκολο να ελεγχθούν.Είναι δύσκολο για το πρόσωπο αυτό να εμπιστευθεί
    ολοκληρωτικά αυτούς που αγαπάει λόγω του φόβου της απόρριψης.
  • melinta @ 26.02.2011 02:17
    μάλλον θα αρχίσω να τρομάζω με την ερμηνεία σου για την χιαστι όψη...!!σχιζοειδής προσωπικότητα...τα ψυχολογικά ξεσπάσματα σίγουρα δε τα γλιτώνω αλλα ελπίζω να μη φτάσω και στα όρια μου....εδώ και κάτι μήνες -περίπου 6 είναι μια πολύ δύσκολη φάση σε πολλούς τομείς...αντε να δούμε αν θα υπάρξει φώς στο τούνελ!
  • silverrose86 @ 26.02.2011 02:23
    Σορρυ,κι εγω τρομαξα οταν τα βρηκα....Ειναι δυσκολη αυτη η περιοδος γενικα.Σου ευχομαι να περασεις αυτο το διαστημα οσο πιο ανωδυνα γινεται και να μην το βαζεις κατω!!!
  • Stardome* @ 27.02.2011 12:41
    1. Πρακτικά ο Πλούτωνας δεν είναι στον 12ο οίκο σου αλλά πάνω στον ωροσκόπο σου (όψεις διελαύνωντων πλανητών με ωροσκόπο ξεκινούν όταν ο πλανήτης που διελαύνει απέχει από τον ωροσκόπο 4-5 μοίρες). Μπορείς ήδη να θεωρείς ο Πλούτωνας κάνει το πέρασμα του στον 1ο οίκο σου.
    2. Η χιαστί όψεις έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα, ένα χαρακτήρα αναπόφευκτου. Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου και τον Καρκίνο (η Σελήνη κυβερνήτης) στην ακμή του 7ου οίκου, ο τρόπος με τον οποίο σχετίζεσαι με τους γύρω σου αλλάζει ριζικά, εκ των έσω, επίπονα και συχνά βίαια. Ο 7ος οίκος δεν αφορά μόνο το γάμο και τις ερωτικές σχέσεις. Στον 7ο οίκο συναντούμε τους επαγγελματικούς μας συνεργάτες, τους πολύ κοντινούς μας φίλους, το σύνολο των ανθρώπων με τους οποίους έχουμε καθημερινή επικοινωνία. Όλες αυτές οι συναναστροφές αποκτούν για τον επόμενο χρόνο ένα Πλουτώνιο χάδι. Μαθαίνεις μυστικά, σχέσεις τελειώνουν χωρίς να ξέρεις τους λόγους και τις αιτίες, υπάρχουν παιχνίδια εξουσίας πίσω από την πλάτη σου, κοντινοί σου άνθρωποι προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν ή να σε κατευθύνουν προς τα εκεί που τους συμφέρει. Με απλά λόγια είσαι υποχρεωμένη για το επόμενο διάστημα να απομυθοποιήσεις σχέσεις και να αφήσεις πίσω σου τα πέπλο αγνότητας με το οποίο έντυνες κάποιες από αυτές. Μια Πλουτώνια διέλευση διαρκεί περισσότερο από 2.5 χρόνια, που σημαίνει πως βρίσκεσαι ήδη εδώ και ένα χρόνο γερά κάτω από την αρπάγη της.
    3. Ο Πλούτωνας θα κάνει αντίθεση με τη Σελήνη σου το 2025-2027, δηλαδή σε 15 χρόνια πάνω κάτω. Είναι λίγο νωρίς για να αγχώνεσαι από τώρα, δεν νομίζεις;
  • kokopuff @ 27.02.2011 17:57
    2 χρονια ???????????? δηλαδη εγω θα τον εχω 2 χρονια σε αντιθεση με ηλιο και αλλα 2 σε αντιθεση με αφροδιτη ??????? 4 χρονια αντιθεση πλουτωνα ???????? φακ μι
  • Stardome* @ 27.02.2011 18:44
    kokopuff, με βάση το σχόλιο σου μου δίνεις την αφορμή να ξεκαθαρίσω κάτι για τις διελεύσεις των εξωκρόνιων πλανητών γενικά. Μια διέλευση Ποσειδώνα ή Πλούτωνα πάνω από ένα προσωπικό μας πλανήτη δηλώνει μια συνολική διεργασία όπου ο ρόλος και η λειτουργία του συγκεκριμένου πλανήτη αλλάζουν, διαμορφώνονται, παρεκτρέπονται. Μια τέτοια διεργασία προφανώς και λειτουργεί σε ορίζοντα που μετριέται σε έτη (η διέλευση είναι ενεργή συνήθως +/- 3 μοίρες από την ακριβή θέση του πλανήτη μας, οπότε μιλάμε για 3ετια περίπου σε κάθε περίπτωση) όμως δεν σημαίνει πως και συνεχόμενα για όλο αυτό το διάστημα θα χτυπιόμαστε αλύπητα ή θα αισθανόμαστε αφόρητη πίεση. Η λογική των διελεύσεων είναι πως λειτουργούν σε στάδια. 
     
    1ο στάδιο: ορθή πορεία του πλανήτη
    2ο στάδιο: στάση και ανάδρομη πορεία
    3ο στάδιο: στάση και ορθή πορεία από τις μοίρες που ήταν ανάδρομος
    4ο στάδιο: πέρασμα σε ορθή πορεία από την μοίρα που ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία και συνέχεια της ορθής πορείας
     
    Έτσι τους 5 μήνες που ο πλανήτης είναι σε ορθή πορεία (στάδιο 1), διαμορφώνονται οι συνθήκες στο περιβάλλον και τις σχέσεις γύρω μας ώστε να αλλάξει η λειτουργία του πλανήτη. Σ' αυτό το στάδιο πιθανόν δεν συμβαίνει καμία εξωτερική αλλαγή στη ζωή μας, απλά θέτονται σε κίνηση οι μηχανισμοί της αλλαγής. Τον περίπου ένα μήνα που ο πλανήτης μένει στάσιμος προς ανάδρομος (στάδιο 2) έχουμε τα περισσότερα σημαντικά γεγονότα που σηματοδοτούν την εκκίνηση της αλλαγής. Εδώ έχουμε το αρχικό σοκ πως οι σχέσεις μας ή ρουτίνα μας αλλάζει απροσδόκητα ή τέλος πάντων πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να συμπεριφερόμαστε όπως πριν. Στην ανάδρομη πορεία του πλανήτη, έχουμε την δυνατότητα να ρυθμίσουμε τη συμπεριφορά μας, να σκεφτούμε τη δράση μας, να προσαρμοστούμε. Εδώ είναι που αν αναλάβουμε δράση και πραγματικά αλλάξουμε στάση ως προς την ενέργεια που συμβολίζει ο πλανήτης, η συνέχεια θα είναι πολύ πιο εύκολη. Αν όμως προσποιηθούμε πως περάσαμε μια δυσκολία απλώς και μπορούμε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε όπως πριν (και σαν πλάσματα της συνήθειας αυτό θα κάνουμε στην αρχή), τότε στη συνέχεια έρχονται τα μπαστούνια. Τον περίπου ένα μήνα που ο πλανήτης είναι στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία (στάδιο 3) θα περάσουμε από εξετάσεις και αν δεν έχουμε μπει σε τροχιά αλλαγής, τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στο στάδιο 1 θα επιστρέψουν δριμύτερα μέχρι ο πλανήτης να περάσει την μοίρα που γύρισε ανάδρομος (στάδιο 4). Σε μια διέλευση εξωκρόνιου αυτή η αλληλουχία σταδίων θα επαναληφθεί μέχρι και 3 φορές, ώσπου να πιστοποιηθεί η αλλαγή στη στάση μας.
    Επειδή με τους εξωκρόνιους καλούμαστε να αφομοιώσουμε γνώση για την συμπεριφορά μας που είναι ασυνείδητη μέχρι εκείνη τη στιγμή, γι' αυτό και η διεργασία διαρκεί σε βάθος χρόνου. Όπως όμως εξήγησα παραπάνω τα διαστήματα πίεσης και προσαρμογής στην πίεση είναι μοιρασμένα ισόποσα και πάντα έχουμε την δυνατότητα ανασύνταξης δυνάμεων.
  • kokopuff @ 27.02.2011 19:18
    stardome, πωπω τελεια !!!!! δεν ηξερα οτι παιζει τοσο πολυ η λεπτομερεια με την αναδρομη πορεια ! να ρωτησω ομως, ο κρονος θεωρειται εξωκρονιος ?
     
    εμενα ο πλουτωνας ειναι σχεδον σε πληρη αντιθεση με τον ηλιο ( ειναι στην εβδομη μοιρα κ οι 2 πλανητες). ειμαι δηλαδη στο σταδιο προετοιμασιας? γυρω στον Απριλιο δηλαδη που θα γυρισει αναδρομος παλι μεχρι την 5 μοιρα , θα συμβουν γεγονοτα?
     
  • kokopuff @ 27.02.2011 19:20
    "διαμορφώνονται οι συνθήκες στο περιβάλλον και τις σχέσεις γύρω μας ώστε να αλλάξει η λειτουργία του πλανήτη "
    τι εννοεις να αλλαξει η λειτουργια ? :/  
  • kokopuff @ 27.02.2011 19:23
    η σταση του πλουτωνα απ' οτι ειδα θα ειναι απο τις 3 μεχρι τις 9 Απριλιου για οποιον ενδιαφερεται. και μετα ξεκιναει αναδρομος προς τα πισω
  • kokopuff @ 27.02.2011 19:27
    οοου φακ. anyway. 
     
    εγω stardome τι να περιμενω με αντιθεση πλουτωνα απο τον 6ο οικο , στον ηλιο αρχικα στον 12ο και μετα στην αφροδιτη, επισης στον 12ο ?
  • astropet @ 27.02.2011 19:47
    Κοκάκι, ο Κρόνος εξωκρόνιος; Θες να σχολιάσω; Μετά με λες κακό και στριμμένο!
  • kokopuff @ 27.02.2011 19:50
    χαχαχα, πραγματικα ! αυτη ειναι ερωτηση του τυπου , τι ωρα περναει το λεοφωρειο των οχτω και τεταρτο
  • astropet @ 27.02.2011 19:51
    E, μα! χαχαχα!
  • kokopuff @ 27.02.2011 19:52
    αστρο, να σου πω, εχω αντιθεση ηλιου-πλουτωνα. οτι θελω λεω  !
  • astropet @ 27.02.2011 19:54
    Δεν έχεις ανάγκη εσύ!
  • kokopuff @ 27.02.2011 19:56
    ειχες πει οτι οι δυσκολες διελευσεις πυροδοτουν το οπλο, αλλα αν δεν υπαρχει σφαιρα μεσα δεν υπαρχει προβλημα. ετσι και σε μενα νομιζω θα συμβει.. ειμαι τοσο εξελιγμενο ατομο, απο ολες τι αποψεις , που απλα θα περασουν ξοφαλτσα.  
    οπως περασε και το τετραγωνο κρονου με ηλιο και αφρο που ειχα ολο το φθινοπωρο και μου εκλασε μια μαντρα ! ουπς
  • astropet @ 27.02.2011 20:00
  • astropet @ 27.02.2011 20:00
    Καρκίνος και εξελιγμένος, δεν είναι όμως σχήμα οξύμωρο; χαχαχα!
  • kokopuff @ 27.02.2011 20:03
    that's just bullshit. θα καταστραφει ολη μου η ζωη και το ξερω ! η επομενη 5ετια θα ειναι συνοδευμενη με το αγαπημενο μου κοκτειλ aka champagne&valium - ιδομεν
     
    φιλακια ρουφηχτα 
     
    και stardome περιμενω απαντηση για τον πλουτωνα στον 6ο
  • kokopuff @ 27.02.2011 20:04
    μπιτσ πλιζ, εχω ASC συνοδο με χειρωνα, δεν υπαρχει πιο εξελιγμενο απ αυτο. σοοοοου νεξτ λεβελ
  • astropet @ 27.02.2011 20:06
    Κόκο, σου το ξανάπα, ο χάρτης σου είναι ΑΘΛΙΟΣ με εξαίρεση τον Κρόνο στον Υδροχόο στον 7ο. Τι πρέπει να κάνεις δηλαδή για να εξελιχθείς; Να ακούς τους άλλους που έχουν δίκιο. Δηλαδή εγώ.
  • kokopuff @ 27.02.2011 20:09
    hmmm...  SUCK IT !
     
     παωωωωωωω
  • Journey @ 27.02.2011 21:41
    Πωπω, πιπέρι μωρέ Κοκό
    Πέρασα ολόκληρο Πλούτωνα να διασχίζει αργά και βασανιστικά τον 1ο μου οίκο, τι θές τώρα? εεεε?
     
  • kokopuff @ 28.02.2011 16:58
    journey, ειχες κανεναν πλανητη στον πρωτο οικο η απεναντι ομως ? εκει σε θελω..
     
     
    vi1980, εε δεν το λες και πολυ ασχημο ... μια χαρα ο αρης με τον πλουτωνας..empowering
  • Journey @ 28.02.2011 17:09
    Το χω το κατιτίς μου koko..
    Αλλά το μεγάλο "wow dragon wow "ήταν η αντίεθση ποσειδώνα με τη γενέθλια σελήνη μου,
    χά-σι-μο.
    η ήττα που σου έλεγα προχθές.
  • kokopuff @ 28.02.2011 17:21
    ποιος οικος εχει ακμη καρκινο στον χαρτη σου ?
  • Journey @ 28.02.2011 17:33
    Ο 8ος βεβαίως βεβαίως.
    Με Δία μέσα..
    Δεν θες να μάθεις τι έκανα με αντίθεση Πλούτωνα Δία, δεν θες..λολ
    Όχι τπτ αλλά έχουμε και μικρά παιδιά εδωνάς
  • Journey @ 28.02.2011 17:34
    Και ηλικιωμένους
  • kokopuff @ 28.02.2011 17:36
    για πες για πες... ενδιαφερον ακουγεται.. 
     
    εγω εχω φαει αντιθεση σεληνης με πλουτωνα. ηταν υπεροχα !
  • Journey @ 28.02.2011 17:37
    Υπέροχα για ποιόν/ποιούς?

    Δεν μπορώ να σου πω..κωλύομαι
    Πάντως και η Σελήνη μου στον 8ο είναι αλλά είναι γατοσελήνη.
     
  • Journey @ 28.02.2011 17:39
    Τώρα που το σκέφτομαι.. τι ειδικό βάρος μπορεί να έχει κάποια με Σελήνη στα γατιά στον 8ο?
    Για black window και άνω με κόβω

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...