παρακαλώ περιμένετε...

υδροχοος-τοξοτης

  • Stardome* @ 23.02.2011 21:39
    Αλλοίμονο αν η ανεξαρτησία του Υδροχόου αναφερόταν στις ερωτικές σχέσεις... Δεν είναι αυτό η αστρολογία, μην τρελαθούμε.
    Το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι θα πουν οτιδήποτε για να μας κατακτήσουν και μετά, μόλις επιβεβαιωθούν, θα μας εγκαταλείψουν δεν χρήζει αστρολογικής εξήγησης. Αν θες, αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι ότι εσύ επενδύεις μάλλον υπερβολικά στα λόγια του άλλου και λιγότερο στις πράξεις του. Ελπίζω να πήρες το μάθημα σου για την επόμενη φορά... Αν όχι, θα ξανασυμβεί μέχρι να το πάρεις. Αυτό είναι εγγυημένο.
  • aircraft8 @ 23.02.2011 21:45
    είμαι υδροχός με ωροσκόπο ταύρο και εγώ...μπορώ να σε καταλάβω..δεν ξέρω ακόμα και αν γυρίσει πίσω αυτός που θέλεις αν θα είσαι ικανοποιημένη .νομίζω όχι γιατί θα έχεις χάσει την αίσθηση της ασφάλειας και τη σταθερότητα που χρειάζεσαι και ως ταύρος και ως υδροχόος...Απλά θα σε ικανοποιήσει προσωρινά..δε θα είναι όπως πριν..Από κει και πέρα είναι επιλογή σου..Είναι λιγο δύσκολο να ξεπεράσεις κάτι που ήταν δεδομένο στη ζωή σου αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.Ότι θα υπάρχει κάτι καλύτερο είναι δεδομένο..Είναι στο χέρι σου λοιπόν να το καταλάβεις και να το αλλάξεις και νομίζω οτι οι συνθήκες είναι πολύ καλύτερες από τις περσινές.!!
  • oliak @ 23.02.2011 22:06
    Υδροχόος με ωροσκόπο ταύρο και εδώ, θέλετε να κάνουμε γκρουπάκι?
  • butterfly20 @ 25.02.2011 12:14
    παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας....ισως εχετε δικιο.....πρεπει να κατσω να ηρεμησω,να προσπερασω(γιατι να ξεχασω αποκλειεται)ο,τι εγινε και να προχωρησω!!!απλως ευχομαι την επομενη φορα να ειμαι πιο τυχερη ....

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...