παρακαλώ περιμένετε...

Stellium

  • Stardome* @ 27.02.2011 12:56
    Ναι, φυσικά και θεωρείται στέλιουμ αυτή η συστοιχία πλανητών. Τι σημαίνει πρακτικά συστοιχία: ότι οι ενέργειες των πλανητών που εμπλέκονται λειτουργούν σαν μια αδιατάρακτη και αδιάσπαστη μονάδα. Κάθε Στέλιουμ ερμηνεύεται ξεχωριστά και δεν υπάρχουν συνταγολόγια. Σε κάθε περίπτωση, εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να συζητήσω με τον άνθρωπο που έχω μπροστά μου σχετικά με αυτό το σχηματισμό αντί να προβώ σε ερμηνείες που θα ήταν μάλλον άστοχες.
    Το μόνο που μπορώ να σιγουριά να πω είναι πως, εφόσον ο Ήλιος περιλαμβάνεται στη συστοιχία και κάνει σύνοδο με τους Κρόνο, Ουρανό και Ποσειδώνα, η σχέση με τον πατέρα (ή το οποιοδήποτε υποκατάστατο του και με τους άντρες γενικότερα) είναι πολύ έντονη και φέρει μεγάλο ψυχολογικό φορτίο. Καθώς το στέλιουμ γίνεται πάνω στην ακμή του 5ου οίκου, ανακινεί ζητήματα αυτοέκφραση και δημιουργικότητας: το να εκφράζεται το άτομο και να αναπτύξει μια δημιουργική ταυτότητα (είτε μέσω επαγγέλματος, είτε με το να γίνει γονιός) είναι αποστολή ζωής. Και μάλιστα διόλου στρωμένη με ροδοπέταλα αλλά με μεγάλες δυσκολίες κυρίως λόγω εσωτερικών συγκρούσεων/αντιφάσεων...
     
    Θα προτιμούσα να μην επεκταθώ άλλο. Ελπίζω να σου έδωσα τροφή για σκέψη...
     
  • toxovolos @ 27.02.2011 15:03
    Ευχαριστώ πολύ Stardome! Καταλαβαίνω τι λες... Η δυσκολία μου να εκφράζομαι (συναισθηματικά κυρίως) είναι παροιμιώδης.. Να ρωτήσω και κάτι ακόμη αν μπορεί να απαντηθεί. Θεωρείς ότι υπάρχει κάποια ένδειξη στο χάρτη μου που να διευκολύνει προς κάποια κατεύθυνση αυτή τη δημιουργική ταυτότητα?

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...