παρακαλώ περιμένετε...

help please :)))

  • Starface @ 31.03.2011 14:38
    bluetoothina, σύμφωνα με το χάρτη σου έχεις ωροσκόπο Κριό. Ο Κριός συγκεντρώνει αυτή την περίοδο μεγάλη κίνηση από πλευράς πλανητών και γι' αυτό μπορούμε να πούμε ότι θα έχεις πολλές αλλαγές. Ας τα πάρουμε από την αρχή: 
     
    1. Ο Δίας μέσα στον 1ο οίκο σου σε καλεί να διευρύνεις τις επιλογές σου και να δεις το δάσος και όχι μόνο το δέντρο. Έτσι αναθεωρείς πολλά πράγματα που αφορούν την προσωπική σου ταυτότητα και πορεία και ξεκινάς κάποια εκπαίδευση, κάνεις ταξίδια, γνωρίζεις νέους ανθρώπους, μεγαλώνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, ερωτεύεσαι, παντρεύεσαι, κι επειδή ο γενέθλιος Δίας σου είναι στον 4ο οίκο, όλες αυτές οι αλλαγές θα έχουν αρχή και τέλος την οικογένεια και θα σε επηρεάζουν στις αποφάσεις που παίρνεις είτε να αλλάξεις σπίτι, να παντρευτείς, να φύγεις από την οικογένεια, κλπ κλπ. Ο Δίας δεν είναι ο Άγιος Βασίλης, όπως έχουμε ξαναπεί, οπότε μην περιμένεις θαύματα αν έχεις κάνει επιλογές που μέχρι τώρα δεν σου ταιριάζουν. Σε αυτή την περίπτωση, οι αλλαγές θα είναι επίπονες, αλλά η λογική είναι ίδια: διευρύνεις τους ορίζοντές σου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. 
    2. Ο Ουρανός στον Κριό, στον 1ο οίκο σου φέρνει αλλαγές απότομες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς στο γενέθλιο χάρτη σου βρίσκεται στο 10 οίκο, στον οίκο της καριέρας. Επομένως, μπορείς να περιμένεις αλλαγές και έλλειψη σταθερότητας σε επίπεδο επαγγελματικών συνεργασιών και σχέσεων. Και όταν λέω σταθερότητα, εννοώ ότι τη μία μέρα είσαι μόνος και την άλλη παντρεύεσαι, τη μία πας για γάμο και την άλλη χωρίζεις. Να τα περιμένεις αυτά τα σκαμπανεβάσματα, αν και με Ουρανό στον 10ο θα πρέπει να είσαι συνηθισμένη από αυτά.... 
    3. Ο Κρόνος στο Ζυγό σε καλεί να ξεκαθαρίσεις για τα επόμενα χρόνια το τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, και αν κάποιοι άνθρωποι νιώθεις ότι είναι απόμακροι απέναντί σου ή αντίθετα ότι η σχέση σας έχει ωριμάσει αρκετά, προχωράς με αργό και σταθερό τρόπο προς το επόμενο βήμα: ή τη διακοπή της σχέσης/συνεργασίας σας ή της επισημοποίηση του "δεσμού" σας. 
    4. Με τον Ποσειδώνα να μπαίνει στους Ιχθείς σε λίγες μέρες και θα καθίσει εκεί για πολλάααα χρόνια, προσοχή σε συνεργασίες που φαίνονται ιδανικές αλλά δεν είναι, ή αλλιώς τις φαντάζεσαι αλλά η πραγματικότητα σε διαψεύδει. Γίνεσαι πάντως πιο δοτική όσον αφορά την επαγγελματική σου ταυτότητα, και ενδέχεται να αφήσεις για λίγο τους επαγγελματικούς σου στόχους για να κυνηγήσεις ένα άλλο όνειρα ή να βάλεις άλλες προτεραιότητες στη ζωή σου. 
    Αυτά προς το παρόν, μελέτησε και άρθρα της Βιβλιοθήκης, προκειμένου να εμβαθύνεις, και σίγουρα θα γίνεις εξπερ σε λίγο καιρό! 

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...