παρακαλώ περιμένετε...

ελευθερη βουληση καλες θεσεις αλλα ανυποφορος ανθρωπος

  • ETOIL @ 23.04.2011 15:44
    Κανενας ανθρωπος δεν ειναι τελειος και κανενας χαρτης επισης.  Το θεμα ειναι να μειωνουμε τα αρνητικα μας οσο μπορουμε και σε οτι δεν εχουμε ιδιαιτερη εφεση, να προσπαθουμε να το καλλιεργησουμε οσο γινεται, να παμε κοντρα στο ρευμα και οχι να μας παρασερνει το ρευμα
  • Starface @ 25.04.2011 20:46
    gemi, οι προβληματισμοί σου είναι πολύ σωστοί και χρήζουν μεγάααααλης συζήτησης... Ήθελα όμως να σου πω ότι είσαι σε καλό δρόμο, καθώς έχεις αντιληφθεί λίγο καλύτερα το νόημα της αστρολογίας, όχι ως τυφλοσούρτη και κρυστάλλινη σφαίρα που προβλέπει τα μελλούμενα, αλλά ως ένα πατρόν που πάνω του μπορείς να σχεδιάσεις μεν το ρούχο αλλά η ποιότητα του υφάσματος εξαρτάται από σένα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχουν καλά ή κακά ζώδια, αρνητικές ή θετικές όψεις, αλλά είναι κυρίως θέμα σωστής "αξιοποίησης" των εκάστοτε ενεργειών. Έτσι υπάρχουν άνθρωποι με τρίγωνα και εξάγωνα στο γενέθλιο χάρτη τους κι όμως είναι εντελώς ακατέργαστοι και επιφανειακοί (όχι όλοι, για να μην παρεξηγηθώ...), υπάρχουν διελεύσεις που σχηματίζουν τετράγωνα ή αντιθέσεις με εξωκρόνιους που τρέμουμε τη στιγμή που θα μας επηρεάσουν, κι όμως μας αλλάζουν τη ζωή με τρόπο που δεν θέλουμε να ξαναγίνουμε όπως παλιά, υπάρχουν "δύσκολες" όψεις στο γενέθλιο που μας ωθούν τελικά να γίνουμε σπουδαίοι και καλύτεροι... 
     
    Άρα η απάντηση στην ερώτησή σου, σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου γνώμη, είναι ότι ναι. μπορεί κάποιος να έχει γεννηθεί με προδιαγραφές μερσεντες, αλλά να μην φτάσει ποτέ εκεί. Βέβαια θα υπάρξουν ευκαιρίες στη ζωή του μέσα από τις διελεύσεις και τις όψεις με το γενέθλιο χάρτη, και είναι στο χέρι του να τις αξιοποιήσει... Γι' αυτό πέρα από την ελευθερία βούλησης χρειάζεται και λίγο ανοιχτό μυαλό! 
    Χάρηκα πάντως για τον προβληματισμό σου... 
  • dimi84kara @ 01.05.2011 12:40
    νομιζω αυτο που λες έχει να κανει και με ποιους τομεις δείχνει εφεση ο χαρτης.δηλαδη αν ενας χάρτης έχει κλιση στην επαγγελματική καταξίωση δεν ειναι απιθανο ο άλλος να γίνει ανυπόφορος...τωρα αν έχει κλίση σε επικοινωνία και κοινωνικότητα(καλές θέσεις σε ερμή, αφροδιτη,σελήνη, 11ος, ωροσκόπος)  πιο σπάνια να γίνει ανυπόφορος μπορεί να του "βγεί" αλλού η κακή αξιοποιήση που λες.
     
  • gpano @ 02.05.2011 17:33
    Οι άνθρωποι έχουμε γενικά μια εκπληκτική ικανότητα οντολογικής έπαρσης- για να το θέσω κομψά. Μπορούμε να μας παραχωρήσουμε, εάν επιμένουμε, την ελεύθερη βούληση. Είναι σαν παράσημα, δεν κοστίζουν πολύ και μας δίνουν πάντοτε χαρά. Η ελεύθερη βούληση δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα προσπαθήσουμε να τη σκεφτούμε πολύ ξεκάθαρα, ή δεν θα τη συζητήσουμε επί πολύ σοβαρά.  
    Κουνάω ελαφρά το κεφάλι τώρα πια όταν ακούω να την χρησιμοποιούν γύρω μου και δεν συμμετέχω σε ανάλογες συζητήσεις γιατί το θέμα δημιουργεί φανατισμό, ένταση κι πολύ εκνευρισμό. Οι άνθρωποι είναι πολύ συνδεδεμένοι με αυτήν την μυθοπλασία της ατομικής ελευθερίας και ίσως να είναι μια χρήσιμη μυθοπλασία. που χρειάζεται σε νέους ανθρώπους κυρίως για να μπορούν να ρισκάρουν αναζητώντας το αδύνατο. 
    Η συζήτηση για την ελεύθερη βούληση στην αστρολογία γίνεται περισσότερο για την τιμή των όπλων παρά ως αντικείμενο σοβαρής συζήτησης. 
  • evelyna @ 02.05.2011 17:44
    κυριε Πανοπουλε,καλησπερα,αλλα θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω.Καλη η λογικη αλλα να μη καταληγει σε μηδενισμο.Καποιες φορες αποφασεις που πηγαζουν απο την εσωτερικη μας ορμη που την ονομαζουμε ελευθερη βουληση μας εξελισσουν,δεν αντιλεγω σε αυτο,στη δυνατοτητα που μας δινει ο γενεθλιος χαρτης μας.Εσεις ο ιδιος ομως ειστε αυτος που λεει οτι οι πλανητες στους ανθρωπους εκφραζουν διαφορες φυσεις και ιδιοτητες τους.Αν οχι απο τις προσωπικες επιλογες,απο που παιρνουν την ενεργεια για την μικρη αλλα σημαντικη αλλαγη δρασης?Δεν μιλαει ο νεανικος ενθουσιασμος,αυτος εχει χαθει απο χρονια,μιλα μια αλλη λογικη και στη περιπτωση μου και η επιστημη.
  • evelyna @ 02.05.2011 17:48
    παντως,ενα ειναι σιγουρο,στην Ελλαδα του 2010 πιο ευκολα βρισκεις αστρολογο παρα ανθρωπο να απαντησει στο τηλεφωνο γραφειου υπουργειου...κλαψ.
  • evelyna @ 02.05.2011 17:49
    *2011
  • gpano @ 02.05.2011 17:52
    Για πηγαίνετε να μιλήσετε σε ένα παιδί που έχει aids στην Αφρική για την ελευθερία της βούλησης. Ή σε μια γυναίκα στο Πακιστάν που λιθοβολείται μέχρι θανάτου επειδή τόλμησε να κάνει σεξ εκτός γάμου. Ή σε ένα νοτιοαμερικάνο που δολοφονείται επειδή απεργεί. Ή σε έναν Έλληνα που ψάχνει στα σκουπίδια για να βρει κάτι φαγώσιμο.  
  • valiaadion @ 02.05.2011 17:55
    '"αναζητωντας το αδυνατο"...δηλαδη την αστρολογια υπαρχουν σταθερες και δεδομενα αδυνατον να καταρριφθουν? η παρανοησα?
  • gpano @ 02.05.2011 18:07
    ο χαρακτήρας μας είναι το πεπρωμένο μας-  
     
    η αστρολογία μεταφράζει-δεν επιβάλλει, δεν δημιουργεί, δεν προκαθορίζει-  με ευκρίνεια το ποιοι είμαστε και τις δυνατότητες, ή και τις αδυναμίες μας, αλλά οι δυνατότητες δεν είναι ανεξάντλητες και απεριόριστες και οι αδυναμίες είναι επίσης ισχυρές. 
  • manini @ 02.05.2011 19:15
    συμφωνώ ως προς το κομμάτι ότι ο χαρακτήρας μας είναι το πεπρωμένο μας... καλούμαστε όμως να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, να εξελιχθούμε... να γνωρίσουμε ανθρώπους που θα οι εμπειρίες που θα ζήσουμε θα καλλιεργήσουν το πνευματικό, συναισθηματικό μας κόσμο... και πάντα σε κάποια πλαίσια θεωρώ ότι έχουμε επιλογές...ελευθερία όχι...αλλά επιλογές ναι...
  • gpano @ 02.05.2011 19:26
    Αν δούμε από απόσταση τη ζωή μας θα διαπιστώσουμε ότι και οι επιλογές για τα ουσιαστικά θέματα της ζωής μας- ερωτικά, επαγγελματικά, σημαντικών σχέσεων κλπ εμφανίζονται σπάνια, είναι ελάχιστες και συνήθως μονόδρομος...Αλλά ναι, υπάρχουν επιλογές στη ζωή. ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν. 
  • manini @ 02.05.2011 19:34
    πιστεύω πολύ στις επιλογές...δέχομαι ότι υπάρχουν και γεννιούνται μέσα στα πλαίσια που βλέπει και αντιλαμβάνεται  ο χαρακτήρας μας τα πράγματα πάντα...αλλά όμως υπάρχουν. Είτε πρόκειται για ανθρώπους που επαναλαμβάνουν τα λάθη τους, είτε για κινήσεις προς το καλύτερο... 
  • evelyna @ 02.05.2011 21:42
    θεωρω ισοπεδωτικη γενικευση την αναφορα κοινωνικοπολιτικων συνθηκων σε συναρτηση με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ βουληση.Οι συνθηκες επηρεαζουν το πρακτικο του ζητηματος,οχι το πνευμα..Δεν ειναι ολα πρακτικα,η πεινα δεν σκοτωνει απαραιτητα το ονειρο,το πνευμα.Ναι υπαρχει περιπτωση να το σκοτωσει.
    Εδω προκειται για δυο ανθρωπους που κοιτουν απο διαφορετικη σκοπιια τη ζωη,με κεντρο τον εαυτο και με κεντρο τον κοσμο.Δε μιλω για ρισκο η'για ονειροποληση,επαναλαμβανω, προσωπικα πατω και με τα δυο ποδια στη γη αλλα τα σταυροδρομια ειναι πολλα,,αρκει καποιος να τα δει σα σταυροδρομια και οχι σα μονοδρομο.Οταν υπαρχει ενα προβλημα με δυο διαφορετικες λυσεις,καπου υπαρχει και μια τριτη σα το αυγο του Κολομβου...
  • HELPHELP @ 02.05.2011 21:57
    H αλήθεια είναι ότι ο χαρακτήρας μας είναι το πεπρωμένο μας. Επίσης, στην ζωή ο καθένας μας έχει έρθει να διαγράψει προκαθορισμένη πορεία μέσα στα στενά πλαίσια που ο χαρακτήρας του και το κάρμα του (καλό ή κακό) του επιφυλάσσει.
    Άρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει...και καλό είναι να την παίρνουμε την ζωή στην πλάκα, γιατί δεν μπορούμε να αλλάξουμε και πολλά από τα στενά πλαίσια που κινείται ο καθένας βάσει του χαρακτήρα του...οπότε θα ρίξω τρελούς ύπνους απόψε για άλλη μια φορά...και sera sera....whatever will......(τα γνωστό)!
  • Journey @ 02.05.2011 22:09
    ο χαρακτήρας μας είναι το πεπρωμένο μας- 
    Σαφέστατα..απλώς η αστρολογία είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για να προσεγγίσεις κάποιον και να αρχίσεις να του αναπτύσσεις τ κακώς κείμενα του χαρακτήρα του - και όσο πιο καλά ξέρεις ή μπορείς να εμβαθύνεις έναν χαρακτήρα, τόσο πιο σίγουρα μπορείς να προειπείς για τη μελλοντική του πορεία.
    Ειλικρινά , μπορώ να εντοίσω τα 2, 3, 5 ή 10 βασικά χαρακτηριστικά αρκετών ανθρώπων και ακόμα και εδώ μέσα πάρα πολύ γρήγορα αλλά αν αρχίσω να  τους μιλάω ψυχαμαλυτικά θα δυσανασχετήσουν και θα αντιδράσουν,,,στην τελική δεν θα έχω κανένα επιθυμητό αποτέλεσμα γιατί κανείς δεν θα δεχτεί αυτήν την προσέγγιση - και θα έχει και δίκιο.
    Αν μπορούσα να παίζω με μεγαλύτερη άνεση με τα εργαλεία της αστρολογίας, θα μπορούσα να τους κοπανάω τα Ταυ τετράγωνα και τις αντιθέσεις  
    κλπ και να του λέω υπογείως "κοίτα, είσαι έτσι,....τι μπορείς να κάνεις γιαυτό? "
    Αλλά επίσης θα πρέπει να υπογραμμίσουμε οτι αν κάποιος μπορεί να ξέρει ή να παίζει με 2-3 πράγματα της αστρολογίας, δεν σημαίνει οτι μπορεί να διαχειριστεί ένα τόσο τεράστιο δυναμικό όπως ένας ανθρώπινος χαρακτήρας.
    * Συγκεκριμένα, και το λέω με κάθε ειλικρίνεια, έχω φοβηθεί βλέποντας κάποιους εδώ μέσα [ όχι πολλούς] που χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο - της αστρολογίας- γιατί τοςυ διακρίνει μία πλήρης ακαταλληλότητα και άγνοια στη διαχείρση πολλών λεπτών θεμάτων που ενδέχεται να απασχολούν ή να χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους.
     
  • astropeleki @ 03.05.2011 09:48
    gpano δε γινοταν να συμφωνησω περισσοτερο με τα γραφομενα σου....10 χρονια πριν βεβαια θα σου ελεγα τα ακριβως αντιθετα κι ας ειχα ηδη τεραστια ερωτηματικα για τις "παγιες" θεσεις μου..."ο χαρακτηρας μας ειναι το πεπρωμενο μας"-συμφερει δε συμφερει,ετσι παει...
  • nohope @ 03.05.2011 12:22
  • moisture666 @ 03.05.2011 16:22
    nai, uparxei h eleu8erh voulhsh opws uparxei k h adraneia.
    se ka8eti pou mas perivallei uparxei mia isorropia k ka8e stigmh pou auth mporei na diatarax8ei erxetai mia kainourgia ws apotelesma mias drashs-antidrashs.
     
     to paidi sthn afrikh k h gunaika sto pakistan den einai tipote allo apla, h oura mias gaussianhs(kanonikhs) katanomhs.
    dhladh..."akraies" periptwseis(den exoun to suntelesth varuthtas pou dia8etei o mesos oros) k etsi den wfelei na tis upologizoume ws kati pou isxuei eurews.
    alloste, akoma k an upologisoume to paragonta auto(paidi sthn afrikh, gunaika sto pakistan) h eleu8erh voulhsh dinei apotelesma...thn metanasteush.
    oso gia thn astrologia k enan opoiodhpote xarth(gene8lio,proodeutiko...) ths, ka8e planhths exontas panta DUO proswpa,deixnei taseis...aperioristes.
    h eleu8erh voulhsh, ws dunamh,w8ei to atomo(to sunolo) pros thn kateu8unsh ekeinh pou ENA apo ta duo proswpa exei epilegei.
  • gpano @ 03.05.2011 18:15
    Δείξτε  μου κάποιον που συστήνει την ελεύθερη βούληση  σε ένα παιδί με aids, σε μια γυναίκα που λιθοβολείται, σε ένα άνθρωπο που τρώει από τα σκουπίδια, ή σε έναν εργάτη που δολοφονείται γιατί απεργεί και θα σας δείξω μια Μαρία Αντουανέτα που προτείνει στον πεινασμένο λαό να φάει παντεσπάνι.  
    Μιλάμε για την αυτιστική αλαζονεία του Δυτικού ανθρώπου μπροστά στην βίαιη καθημερινή ασύλληπτη  Αποκάλυψη που ζει ο Τρίτος Κόσμος του ενός δις κατοίκων που πεθαίνουν από λειψυδρία, πείνα, αρρώστιες και που η Δύση χρησιμοποιεί ως φτηνά εργατικά χέρια. Του μιλάμε για την ελεύθερη βούληση τη στιγμή που δίνει τη μάχη της επιβίωσης. Του μιλάμε για μετανάστευση τη στιγμή που του κλείνουμε τα σύνορα, τον πνίγουμε στη θάλασσα και τον περιθωριοποιούμε σαν εγκληματία όταν έρχεται στις χώρες μας.   

    Μόνο κάποιος που δεν έχει στερηθεί τίποτα, ή δεν έχει πεινάσει δείχνει τέτοια απαξία σε όσους πεθαίνουν καθημερινά. Δεν εκπλήσσομαι. Όταν μιλάμε για παρακμή της Δύσης αυτό τον  παράλογο ναρκισσισμό εννοούμε.
  • evelyna @ 03.05.2011 18:28
    συγγνωμη,γιατι εχετε στο νου σας την ελευθερη βουληση σα κατι γενικευμενο και οχι τοσο προσωπικο οσο ειναι?Αυτα τα παραδειγματα ειναι ναι μεν συγκινητικα αλλα ειναι σε λαθος βαση.Μεσα απο τις στερησεις αναπτυσσεται η ελευθερη βουληση.Αλοιμονο αν χαρακτηριστει αλαζονεια,ειναι ο,τι μας εχει μεινει για να ξεκολλησουμε τις ζωες μας...
  • evelyna @ 03.05.2011 18:34
    η ζωη εχει γινει ιδιαιτερα δυσκολη,για καποιους δυσκολοτερη,αλλα να κρινουμε ως αναισθητους και
    Αντουανετες καποιους που θελουν να αξιοποιησουν τις προσωπικες τους δυνατοτητες για να καταφερουν κατι περα απο τα στατιστικα και τις γενικες προσδοκιες,μονο και μονο επειδη το θελουν...ο κοσμος δεν αλλαζει ποτε σα συνολο,αλλα ενα μικρο κομματι του να αλλαξει,εστω ενα ατομο,επιτυχια ειναι.Τι παραιτηση ειναι αυτη...
  • evelyna @ 03.05.2011 18:42
    ενταξει,σε εθνος καταθλιψης,την αδυναμια μας τη βγαζουμε ολοι,βαζω και τον εαυτο μου μεσα,ειτε σε προσωπικο επιπεδο,ειτε αν εχουμε ενα προσωπικο μεγαλειωδη εγωισμο,σε συλλογικο...
  • gpano @ 03.05.2011 18:45
    Είναι προφανές evelyna ότι δεν μπορείτε να συνδιαλλαγείτε οπότε κάνω ένα βήμα πίσω και σας αφήνω στη θεμιτή ψευδαίσθηση της ελεύθερης βούλησης 
  • evelyna @ 03.05.2011 18:48
    αν υπαρχουν δυο ανθρωποι με απολυτες αποψεις δεν εχει σημασια ποιος θα κανει πρωτος πισω...ισως η δικη μου να μην ειναι καν απολυτη...
  • newflame @ 03.05.2011 18:58
    http://www.tovima.gr/science/article/?aid=178242
    μια άλλη άποψη περί ελεύθερης βούλησης....
  • evelyna @ 03.05.2011 19:05
    μπραβο newflame...εξαιρετικο.και προσωπικο,οπως αρμοζει στη ελευθερη βουληση να ειναι...
  • evelyna @ 03.05.2011 19:07
    και για σαφεστερη προσεγγιση,η ελευθερια δεν ειναι απολυτη,ολα εχουν φραγμους για να εξασφαλισουμε τη ζωη...και παλι η διαφορα μπορει να γινει.
  • moisture666 @ 03.05.2011 19:08
    http://www.youtube.com/watch?v=cUoZGnvZwNY
    eleu8erh voulhsh....
    http://www.youtube.com/watch?v=rZUsGopbPEE
    eleu8erh voulhsh...
    http://www.youtube.com/watch?v=bp8q5gm550s
    eleu8erh voulhsh...
    http://www.youtube.com/watch?v=4XErS1RcKO8
     
    uparxei eleu8erh voulhsh k "proerxetai" apo ena paidiko kormi pou argope8ainei, apo to li8ovolismo mias iranhs, apo thn antistash mias dhmosigrafou...
     
    ok!...kapoioi 8a poune gia alhtes dhmosigrafous, gia sthmena skhnika, gia propaganda...
    ...sigoura uparxoun, alla arga h' grhgora vgainoun sth fora...OLA.
    k vgainoun sth fora giati kapoioi dia8etoun eleu8erh voulhsh k den klaigontai olh mera.
     
     
  • evelyna @ 03.05.2011 19:14
    επιτελους...
  • Journey @ 03.05.2011 19:44
    1] Η ελεύθερη βούληση είναι εξ ορισμού ένας παράγοντας με όρια και όχι απεριόριστος καθώς διαμορφώνεται ατομικά με βάση τις απαρχές του ατόμου και τις βιωματικές του εμπειρίες και προσλαμβάνουσες.
    2] Η αξία της ελεύθερης βούλησης επικεντρώνεται στον έλεγχο της ισορροπίας του κάθε ατόμου χωρίς όμως να σημαίνει οτι η ύπαρξη αυτής της ισορροπίας είναι καθοριστική για την ατομική ποιότητα - αν θα μπορούσαμενα αξιολογήσουμε τις ατομικές ποιότητες.
    3] Ο προσωπικός αυτοέλεγχος είναι ένας απαιτούμενος μηχανισμός για ναορισθεί ο υγιής άνθρωπος αλλά ο κάθε υγιής άνθρωπος δεν σημαίνει πωςμπορεί να συμμετέχει με τον ίδιο τρόπο στην βελτίωση ή στην εξέλιξη τωνσυνθηκών του περιβάλλοντος.
    4] Καθώς το περιβάλλον έιναι αναπόφευκτα αυτό που καθορίζει την έκφραση του κάθε  γενότυπου [ θέλετε να το πείτε γονίδια ή chart, δεν θα με  πειράξει] καθορίζει και το πως θα είναι τελικά το κάθε άτομο ικανοποιεί την απαραίτητη συνθήκη της ισορροπημένης ανθρώπινης ύπαρξης [ δηλ της υγειούς]
    5] Τελικά ο κάθε άνθρωπος όπως και η κάθε έμβοια μονάδα δει είναι παρά η έκφραση της επίδρασης του περιβάλλοντος στον γενότυπο.
    Ας μην το ξεχνάμε αυτό γιατί η κουβέντα γίνεται κάπως ανώφελη - κατά τη γνώμη μου πάντοτε.
    Κοινώς, αν το περιβάλλον είναι η Αφρική του σήμερα, έανς μικρός κατα γενότυπο Αινστάιν εκεί θα πεθάνει στα 15 από αρρώστιες.
    Το θέλετε ή όχι, αυτό ισχύει.
    Το θέλετε ή όχι, αυτό ισχύει.
  • Journey @ 03.05.2011 19:46
    * καλά έβγαλε την τελευταία φράση 2 φορές αλλά δεν θα το ξανακάνω edit.
     
     
  • Journey @ 03.05.2011 20:06
    Θα επανέλθω δε και κάπως πιο ιντριγκαδόρικα για να επισημάνω ότι:
     
    1] Η ελεύθερη βούλησή μας δεν είναι απαραιτήτως η έκφραση των επιλογών της καθημερινότητας που γίνονται κατά πρακτική ανάγκη [ ο κομμωτής, το κούρεμα] και μου φαίνεται πολυλ παράδοξο να αναγάγουμε τον όρο "ελεύθερη βούληση" πάντοτε στις εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας.
    Αντιθέτως, η άρνηση της βαρύτητας του όρου δίνει την αίσθηση οτι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την κουβέντα περί προσωπικής βούλησης αλλά για την επικυριαρχία της προσωπικής μας άποψης έναντι των άλλων προσωπκών απόψεων.
     
    2] Όπως προείπα, η ελεύθερη βούληση είναι περισσότερο ένας μηχανισμός εκδήλωσης των ισορροπιών και της "υγείας" της ψυχικής του κάθε ατόμου.
    Αυτές οι ισορροπίες εκφράζονται με έναν επίσης πολύ σημαντικό όρο που λέγεται "αυτοέλεγχος" .
    Όταν οι μηχανισμοί αυτοελέγχου του ατόμου υστερούν με οποιοδήποτε τρόπο, το άτομο μπορεί να ενεργεί  ή να μην ενεργεί ανεξαρτητα από τις επιταγές του στάτους  ή του περιβάλλοντός του , αλλά κυρίως ενεργεί αντιδραστικά στο περιβάλλον και επικυριαρχικά έναντι των άλλων με μόνιμο και απώτερο στόχο την προσωπική εδραίωση και όχι επίτευξη.
    Μπορεί σε πρώτη ανάγνωση όλα αυτά να φαίνονται κάπως αδιάφορα ή και άστοχα αλλά όταν αποφασίζουμε να μιλήσουμε για κάτι θα ήταν πάντοτε καλό να ορίζουμε και να συμφωνούμε για τον καθορισμό των εννοιών.
     
     
     
     
  • evelyna @ 03.05.2011 20:29
    Με ανοιχτα χαρτια,το προβλημα μου ειναι αλλου.Συμφωνω με journey,εκανε αντικειμενικη παρουσιαση,ωστοσο υπαρχει ενα σοβαρο προβλημα,ετσι τουλαχιστο το βλεπω εγω.Οταν καποιος ειναι σε ψυχολογικα ισορροπημενη φαση,οσο αυτος μπορει,ειναι δυνατον για αυτον να μεταφρασει μια γενικη εννοια με αντικειμενικο τροπο.Οταν επιβαρυνεται απο προσωπικα προβληματα,αυτη η εξηγηση γινεται υποκειμενικη και καλως η' κακως στη πορεια μιας συζητησης αυτο δεν μπορει να αποφευχθει γιατι ολοι ζουμε,ολοι ειμαστε σε καποια φαση ζωης,ολοι γιγαντωνουμε,η΄απαξιωνουμε.
    Ωστοσο υπαρχει ενα βασικο θεμα και αυτο εγκειται στο ποιος μιλαει.Ειναι εξαιρετικη η ανωνυμια που προσφερει το διαδικτυο και κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να υιοθετησει μια αποψη,τη δικη μου,της τζουρ η' οποιουδηποτε αλλου χωρις να την επεξεργαστει.Ωστοσο,καλως η' κακως για τα νεα παιδια που επισκεπτονται αυτη τη σελιδα και περιμενουν λυσεις απο τα αστρα,χωρις να εχουν μπει σε βαθυτερη αναλυση,να βλεπουν στα χερια αυτου που πιστευουν οτι κραταει τα κλειδια της λυσης,μια ελλειψη ελπιδας,επηρρεαζονται.Δεν κρινω αν αυτο ειναι σωστο,αν ημασταν ολοι ανωνυμοι τα πραγματα θα ηταν αλλιως.Ειναι δυσκολη η εποχη,ολοι παλευουμε να βγαλουμε εστω τη μυτη μας απο τις λασπες,ολοι απογοητευομαστε,αλλα καποιοι με το προσωπο που εχουν στησει,δεν μπορουν να το δειχνουν...
  • evelyna @ 03.05.2011 20:30
    επηρεαζονται
  • moisture666 @ 03.05.2011 20:39
    reeeeee, re!!
    kala ta eleges prin!
    ....twra, giati arxizeis k klegesai?!!!
    "να βλεπουν στα χερια αυτου που πιστευουν οτι κραταει τα κλειδια της λυσης"
    ...siga, siga mh kl@sw!!!
  • evelyna @ 03.05.2011 20:43
    δεν μιλαω για εμενα,,δες το καλυτερα.Μιλαω για νεαρα παιδια που μπαινουν εδω γιατι θελουν απο καπου να πιαστουν...Δεν μπορεις να ξερεις απο που μπορει να βρει στηριγμα καποιος...Η αποψη μου παραμενει η προηγουμενη,αλλα εγω παραμενω ανωνυμη...
  • Journey @ 03.05.2011 21:01
    evelyna, τα μαμ η επισήμανσή σου
    Λοιπόν, θα παραθέσω έαν πρόσφατο συμβάν που έχει να κάνει με "παιδί" και άστρα και βούληση.
    Φίλος φίλου κλπ γύρω στα 20 μου έκανε μια ερώτηση ωριαίας για το αν θα καταφέρει τελικά να εργαστεί το καλοκαίρι στο Α μέρος ή το Β μέρος - [ και τα 2 πολύ hot και τουριστικά.
    Εξετάζοντας το χάρτη του είπα οτι θα πάει στο Β κατά πάσα πιθανότητα αλλά επειδή και σ αυτόν αλλά και σε μένα άρεσε περισσότερο το Α δώσαμε εξαιρετική σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες του χάρτη για να να καταλήξω στο ότι και το Α το παλεύει άμα θέλει..
    * Λίγες μέρες μετά μυο γνωστοποίησηε περιχαρής οτι το το κυνληγησε πολύ το θέμα, ειλικρινά πάρα πολύ και οτι κατάφερε να συμφωνήσει για δουλειά στο Α.
    * * Προχθές επικοινώνησε μαζί μου για να μου πει οτι αρκετοί συναισθηματικοί του δεσμοί [ όχι ερωτικοί] αλλά και κάποια άλλα πράγματα που θα ήθελε να κάνει, τον μετέπεισαν και θα πάει στο Β - το οποίο είναι μέρος απ όπου κατάγεται κιόλας.
     
    Τα συμπεράσματα δικά σου .
     
  • moisture666 @ 03.05.2011 21:05
    uparxei kapoio melos pou  akolou8ei pista auta pou grafei mia provlepsh?!
    ...pisteuw kanena!
    an kapoios xreiazetai na mpei sto xeirourgeio 8a to anavallei epeidh exoume panselhno(k h roh aimatos 8a einai af8onh)?
    an 8eleis na agoraseis autokinhto ,gia th douleia sou, 8a perimeneis  thn epoxh pou o ermhs 8a or8odromhsei?
    to koristi pou sou aresei k exei afrodith tetragwno ploutwna, sto gene8lio xarth,esu 8a to aporripseis?
     
    oi provlepseis deixnoun th tash, th dunamikh...oxi auto pou sigoura 8a ginei.
    h lush sto diko sou provlhma einai h dikh sou prwtovoulia k poso prokaleis, ESU, th tuxh sou.
     
  • evelyna @ 03.05.2011 21:28
    και το καλο της υποθεσης?πηγε στο Β,με την καρδια γεματη γιατι δεν απετυχε να προσεγγισει το Α.Καλλιστα θα μπορουσε να διαλεξει και το ενα και το αλλο,εκανε την επιλογη του στο δευτερο,προσπαθησε ομως.Και γνωριζοντας οτι η τελικη επιλογη ηταν δικη του και οχι της μοιρας,θα δουλεψει και με περισσοτερη ορεξη!γι αυτο λεω...ανοιχτους οριζοντες,οχι απογοητευση...
  • Journey @ 03.05.2011 21:58
    Α, και κάτι τελευταίο evelyna, παλι σχετικό με τον προβληματισμό σου - που ειλικρινά με βρίσκει σύμφωνη.
    Ήδη είχα γράψει το εξής " Συγκεκριμένα, και το λέω με κάθε ειλικρίνεια, έχω φοβηθεί βλέποντας  κάποιους εδώ μέσα [ όχι πολλούς] που χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο -
    της αστρολογίας- γιατί τοyw  διακρίνει μία πλήρης ακαταλληλότητα και
    άγνοια στη διαχείρση πολλών λεπτών θεμάτων που ενδέχεται να απασχολούν ή
    να χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους."
    Σε καμμία περίπτωση δεν εννοούσα τους εδώ αστρολόγους ή αστρολόγους  άλλου μεγάλου site, καθώς είναι ολοφάνερο πως  εκτός από γνώση για την  αστρολογία τους  διέπει μια παιδεία  ευρύτερη και η χρήση των "κλειδιών"  γίνεται πάντοτε με λεπτότητα.
     
    Σαφέστατα μιλούσα για " μη  ισορροπημένους" αυτοελεγκτικούς μηχανισμούς που διαφαίνονται σε ορισμένους και που όμως μπορεί να χρησιμοποιήσουν τα '"κλειδιά " είτε για τη στεγανοποίηση χαρακτηριστικών τους  είτε για τη στεγανοποίηση χαρακτηριστικών σε άλλους χωρίς καμμία δυνατότητα διαχείρησης της ανθρώπινης ψυχολογίας.
    Τελικά, αυτό που λέμε "συμβουλευτική αστρολογία" είναι κάτι ιδιαίτερα ευαίσθητο και σημαντικό.
     

    * * προσπαθώ να θυμηθώ ένα μoτο για τα κλειδιά στα χέρια όσων δεν  μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν σωστά που το χα για χρόοοονια κάπου σημειωμένο..αλλά δυστυχώς η μνήμη μου είναι πολύ σούπα και δεν μπορώ να το μεταφέρω σωστά, κρίμα.
     

    * * * είδες το πιτσιρίκι? Διερεύνησε πληρέστατα τα όρια της βούλησής του υπό την επιρροή των άστρων [ κυνήγησε τη χαμένη υπόθεση και την κέρδισε] και μετά τα όριά του  [ και ακολούθησε αυτό που αγαπάει και τον κάνει να αισθάνεται "σωστά" ]
     

    Δεν το φοβάμαι αυτό το παιδί..το βρίκσω σούπερ και με κάνει χαρούμενη
  • KELLY79 @ 03.05.2011 22:09
    κάποιοι εδω μεσα... (?)
  • moisture666 @ 03.05.2011 22:12
    Το κλειδί της επιτυχίας είναι να επικεντρώσουμε τη συνείδησή μας σε αυτά που θέλουμε, όχι σε αυτά που φοβόμαστε.
     
    mpas k ennoeis auto?!!
     
    gia pes, gia autous tous "ορισμένους" me thn "στεγανοποίηση".
    prepei na fulagomaste k ligo!!!
     
  • HELPHELP @ 03.05.2011 23:16
    @ evelyna...den xero poia eisai alla eisai ektos topou kai xronou...kalytera na masas para na milas....
  • moisture666 @ 03.05.2011 23:27
    sunexise me raxiaious!!!
  • evelyna @ 03.05.2011 23:32
    *HELP^2 αν ηταν να μασαω με φτηνα σλογκανακια θα πιναμε μαζι καφεδακι
    *τζουρ αυτο το παιδι εχει μελλον,μακαρι να εχει και τυχη,κρινει με πολυ ανοιχτο τροπο για την ηλικια του
    *τζεμ αυτα τα φοβερα βιβλια με το ιλλουστρασιον εξωφυλλο με τα περιστερια...περιμενε,σε λιγο θα σχηματησουμε και αιρεση και θα αρχισουμε να αυτοκτονουμε σα τα κοτοπουλα...
  • evelyna @ 03.05.2011 23:35
    ψοιτης με αναβεις...
  • Journey @ 03.05.2011 23:35
    Εγώ πάντως είμαι αθώα GoD και evelyna!!
    Κάτι για τα κλειδι της γνώσης στα χέρια ακατάλληλων ανθρώπων [ κοινως
    σκιτζίδων] προσπαθω να θυμηθώ και δεν μπορώ - η ηλικία βλέπετε

     
    * θα το θυμηθω σε άσχετο χρόνο δεν υπάρχω λέμε
     
  • moisture666 @ 03.05.2011 23:36
    meta afou zesta8eis (k den kaeis) 3ekina...ta roufhxta!!!
  • evelyna @ 03.05.2011 23:37
    μια χαρα τζουρ!ολοι απο ανοια πασχουμε!
  • evelyna @ 03.05.2011 23:38
    ενω γυναικα που τσακωνεται επι εικοσιτετραωρου...
  • Journey @ 03.05.2011 23:39
    Τζεμ , όλο στην ξινίλα είσα
     
     
  • evelyna @ 03.05.2011 23:40
    με συγκλονισε ο μυς,μου θυμισε αθωα χρονια,ασαφοποιησεις...α,να χαθεις με συγκινησες!
  • Journey @ 03.05.2011 23:40
    Καλέ άστον, είναι έτοιμος να πιάσει τους υπεραγωγούς, δεν τον βλέπεις? Πίσω από την οθόνη - κάνει οτι ξινίζεται αλλά σου στέλνει waves
    [Τζεμ, σε βλεπω]
  • evelyna @ 03.05.2011 23:41
    στην ξινιλα λεμε ναι!!!και εγω ξινη ειμαι,μου το εχουν πει πολλι.so what?εχετε δει κανενα λεμονι να θιγεται?
  • evelyna @ 03.05.2011 23:41
    πολλοι
  • evelyna @ 03.05.2011 23:43
    ειμαι ενα αναισθητο λεμονι!!!!
  • evelyna @ 03.05.2011 23:44
    τα νεραντζια πικραναν πολλους.καιρος να μετανιωνουν....
  • evelyna @ 03.05.2011 23:46
    θα γινεις το αποτσιγαρο μου?
  • Journey @ 03.05.2011 23:46
    Εμ δεν στο είπα αεγώ οτι σου στέλνει κύμματα?
     
  • evelyna @ 03.05.2011 23:47
    αυτο ειναι απο τους μητσους...εσυ ησουν μικρος τοτε!
  • evelyna @ 03.05.2011 23:50
    τζουρ εχω βγαλει την αποχη...λες να τρυπησει?
  • evelyna @ 03.05.2011 23:52
    εισαι καλος οταν εισαι ξινος!λεμονι συμπαθει μαναβη...
  • Journey @ 03.05.2011 23:52
    α, μην το γενικεύεις , εγώ έκανα σχέδια σε χαρτί που τα ονόμαζα γεωγραφία, τα έβαφα και με  το κολπάκι της ξυσμένης ξυλομπογιάς που την άπλωνα πατώντας την με γάζα και μετά ονειροπολούσα οτι πήγαινα σε άλλους πλανήτες..
  • Journey @ 03.05.2011 23:54
    Τζεμ είσαι ντιπ αχλάδας
  • evelyna @ 03.05.2011 23:54
    τι περασες και εσυ...αλλα οταν εφτασες στη εκτη,κρεμοσουν απο την εξατμιση,δεν ειχε πιο πισω!!!εγω στη γαλαρια ζαλιζομουν...
  • evelyna @ 03.05.2011 23:55
    αχ τζουρ γελαω μεσα στην ησυχια σα το βλακα
  • evelyna @ 03.05.2011 23:56
    τι λε ρε που θα με κοψουν στη μεση για βρασμενο πουλερικο!θα κυλαω το κατηφορο ελευθερη!!!!!!
  • Journey @ 03.05.2011 23:56
    Έχω να επισημάνω οτι σήμερα δεν βρέχει αγάπες.
    Αχ αυτές οι Νέες Σελήνες
  • Journey @ 03.05.2011 23:57
    Αυτό θα πει εσπεριδοειδές με ελέυθερη βούληση !
  • evelyna @ 04.05.2011 00:00
    http://www.youtube.com/watch?v=kXgbN81zNG8
    τι δεν μπορουν τα λεμονια να δημιουργησουν κλιμα?
  • Journey @ 04.05.2011 00:01
    Εχω είχα θέση για της ψηλές και αφ υψηλού βρε Τζεμ
  • evelyna @ 04.05.2011 00:01
    χαιρομαι που ειμαι λεμονι με ταυτοτητα!οσο για σενα τζεμ παντα θα ζηλευεις τη θεση της χοντρης στη γαλαρια...
  • Journey @ 04.05.2011 00:03
  • Journey @ 04.05.2011 00:05
    Εσύ είπες οτι τέρμα με τον Δία στον 8ο και την επομένη ξαναδημοσίευσες!
    Δεν σε πιστεύω, είσαι ατάσθαλος και καθόλου φερέγγυος
  • evelyna @ 04.05.2011 00:06
    τζουρ αυτο το τραγουδι μπορει να γινει αιτια χωρισμου!ειπα μεσω sms μια μαρια τοματα και ανοιξε αυτη το κινητο....μπιχιχιχιχ το θυμαμαι....
  • evelyna @ 04.05.2011 00:07
    οταν ο λαρυ κινγκ πηγε εκδρομη στη βεργινα...
  • Journey @ 04.05.2011 00:09
    Α δεν ξέρωωωωω ξέρω οτι αυτήν που είδε στο πορτάκι του συνοδηγού μια μάσκαρα χρώματος μπλου ήταν η συμβία του και η μάσκαρα δικιά μου 
    * και που α δεις τι μπορεί να γίνει με την μπάμια !!
  • evelyna @ 04.05.2011 00:11
    μπαμια...αν εκφραστω θα ακουσω παλι τσ τσ τσ απο τον αποκατω μου...οσο για τον αποκατω!ευγε,ειδες?γυρναει ο τροχος...
  • Journey @ 04.05.2011 00:13
    να μην γράψω μια ομοικαταληξία που  μου ρθε..
  • evelyna @ 04.05.2011 00:15
    α!βλεπω ολοι εχουμε φαγουρα στη γλωσσα σημερα,επαναφορα στη ταξη...υπαρχει διαβαθμιση στις μπαμιες?
  • evelyna @ 04.05.2011 00:15
    τζουρ,το εξαφανισες!και θα μεινω με την απορια...
  • Journey @ 04.05.2011 00:17
    Τι να το κάνεις...παραφράζοντας τον Φρόυντ [ οχι που θα τον άφηνα ήσυχο] ..μπορεί μια πίπα να είναι μερικές φορές μια πίπα αλλά μια μπάμια, είναι πάντοτε μια μπάμια νο ντάουπτ
  • evelyna @ 04.05.2011 00:17
    τραγουδουσες στο μικροφωνο????????????
  • evelyna @ 04.05.2011 00:18
    δεν εχω καπελο να βγαλω...
  • Journey @ 04.05.2011 00:18
    ωχ, ελπίζω να ξέρουν όλοι τον Φρόυντ και το τσιμπούκι που κάπνιζε, ε?
     
  • evelyna @ 04.05.2011 00:19
    πες για τον ποπαυ ειναι πιο γνωστος...
  • evelyna @ 04.05.2011 00:19
    Ο ΧΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ?
  • evelyna @ 04.05.2011 00:20
    μμμμμμμ.δεν ειμαι το μονο ζαρζαβατικο εδω μεσα...
  • Journey @ 04.05.2011 00:21
    Ω ρε γμτ, θα παρεξηγηθω αγρίως..
    Αλλά με λίγα λόγια, μιας και μάστερ της θεωράις της λίπμιντο κλπ και της θεωρίας του φόβου του * φτου κακά * κλπ κάπνιζε τσιμπούκια και πίπες κάποτε ρωτήθηκε τι συμβολίζουν στις θεωρίες του αυτά πυο βάζει στο στόμα του κλπ κλπ και πολύ αφοπλιστικά απάντησε "αγαπητοί μου, ας μην βλέπουμε παντού τον φρόυντ, μερικές φορές, ένα τσιμπούκι είναι απλά ένα τσιμούκι"
     
     
  • StaRdust80 @ 04.05.2011 00:21
    τι τις θέλω τις βαριές συζητήσεις βραδιάτικο? (σας έχω χάσει εντελώς και το παλέυω...και είναι και αυτό το άτιμο κομμάτι τόσο λυπηρό απόψε......)
  • Journey @ 04.05.2011 00:22
    ωχ, χάλια , χάλια
    Την άλλη φορά θα προσπαθήσω με τον Ποπάυ.
    Πάντως αυτό, ΕΙΠΩΘΗΚΕ δια στόματος του μάστερ
  • evelyna @ 04.05.2011 00:23
    ειναι γλυκουλης μωρε....
  • StaRdust80 @ 04.05.2011 00:23
    για τον Σιγκμουντ μιλάμε?Jour 5 stars!
  • Journey @ 04.05.2011 00:23
    Star, σε παρακαλώ, κάνε σαππόρτ γιατί δεν με πιστεύον οτι αυτό το είπε ο Φρόυντ!!
  • evelyna @ 04.05.2011 00:24
    μην ανησυχεις,ειναι φραση γνωστη,αλλωστε και ο ιδιος με μια δοση ειρωνειας το ειπε...
  • Journey @ 04.05.2011 00:25
    Είχε κάτι σε τοξότη φαντάζομαι
  • evelyna @ 04.05.2011 00:25
    αχ μωρε μου βγαινει το θειουλιστικο!!!!!δεν ειναι για αγκαλια ο ξινουλης μας?
  • StaRdust80 @ 04.05.2011 00:25
    καλέ φυσικά και το είπε!!!!αλλά γιατί μιλάμε για δαύτον δεν καταλαβάινω......
  • Journey @ 04.05.2011 00:25
    Πλάκα πλάκα ο Τζεμ βρήκε ντιβάνι και απλώθηκε.
    Σρυ, εγώ παρέδωσα βάρδια στις 6
  • Journey @ 04.05.2011 00:27
    Star ούτε κι εγώ το κατάλαβα αλλά δεν μου ρχόταν κάτι πρόχειρο από τον Ποπάυ επομένως έπιασα τον Σίγκμουντ.
    Εντ οφ στόρυ
  • evelyna @ 04.05.2011 00:27
    ξερω τι ησουν στη προηγουμενη σου ζωη!θρουμπα...
  • Journey @ 04.05.2011 00:30
    Στην επόμενη, δάκος.
    σ αυτήν ?
  • evelyna @ 04.05.2011 00:30
    ματσ!αν συνεχισεις ετσι θα σε γεμισω σαλια...
  • StaRdust80 @ 04.05.2011 00:31
    Καλά έκανες Jour....Ο Τζέμ είναι στο ντιβάνι? 
  • evelyna @ 04.05.2011 00:33
    το τζεμ καλε ηταν θρουμπα και δη σε βαζο...ατυχες παραδειγμα..δεν το εχουμε σημερα
  • evelyna @ 04.05.2011 00:34
    ετσι αρχισε και ο αδολφος,απο το φλιπερ...
  • Journey @ 04.05.2011 00:35
    Για τον Τζεμ μιλαω
    ντιβανι, καναπε, οπως θες το λες.
     
  • evelyna @ 04.05.2011 00:35
    ανακλιντρο...
  • StaRdust80 @ 04.05.2011 00:36
    πλάκα πλάκα ο αδόλφος, διάβαζα, ότι σύμφωνα με το χάρτη του δεν θα έπρεπε να είναι ο Χιτλερ όπως τον γνώρισε η ανθρωπότητα....
  • evelyna @ 04.05.2011 00:37
    αυτα με τους χαρτες και την ελευθερη βουληση.ΤΥΧΑΙΟ?
  • evelyna @ 04.05.2011 00:38
    μετα τα μηλα,ωδη στο φλιπερ....
  • StaRdust80 @ 04.05.2011 00:38
    εγώ πάλι στο μπόουλινγκ ούτε ένα στράικ δεν έχω καταφέρει να κάνω ποτέ μου.....
  • Journey @ 04.05.2011 00:38
    Τίποτα δεν είναι τυχαίο [ πλέι τι αγκέιν Καρλ }
  • evelyna @ 04.05.2011 00:41
    αχ το τετρις μου αρεσε...στο μποουλινγκ πονουσαν τα χερια μου και οτι απαιτουσε τρεξιμο...μπα...
  • StaRdust80 @ 04.05.2011 00:42
    δεν νομίζω evelyna....αν και είχε μια συγκυρία εξωτερική-συμπαντική u name it...λίγο πρίν γίνει αυτός που έγινε λένε ότι είχε απορριφθεί από μια σχολή καλών τεχνων....ναι ζωγράφιζε και μάλιστα όμορφα...αλλά τον απορρίψανε.....τι θα είχε γίνει αν δεν?φυσικά και δεν μπορούμε να αποδώσουμε στο τραύμα της απόρριψης το γεγονος ότι μετά πήρε το δρόμο που πήρε....θα πρέπει να προϋπήρχαν και άλλα  θέματα μέσα του....
  • evelyna @ 04.05.2011 00:43
    λεγονται πολλα,οι πινακες του ειναι και πανακριβοι,αλλα οχι και να αντιδρας ετσι στην απορριψη...
  • StaRdust80 @ 04.05.2011 00:44
    θέλει φόρα Gem και καλούς ραχιαίους αλλιώς μένεις με λουμπάγκο
  • evelyna @ 04.05.2011 00:45
    τι εγινε?αυτο και αν ηταν εβραικος δακτυλος...
  • Journey @ 04.05.2011 00:45
    Εγώ πάντως το έσκαγα από τα μαθήματα  για να πάω στα θρυλικά Ζούρις στην Όλγας.
    Δεν με ενδιέφερε τι έπαιαζα, ήθελα μόνο να παίζω ως το σημείο πυο θα το έκανα μηχανικά, τόσο γρήγορα σαν το τσιτα ενώ θα άρχιζα να έχω μπουρπουλήθρες στα μάτια μυο απο την γρήγορη κίνησ της εικόνας
     
  • StaRdust80 @ 04.05.2011 00:45
    ναι evelyna είναι πολλά τα νεότερα περί της ζωής,ιδιοσυγκρασίας του,του περίεργου γάμου πρίν την αυτοκτονία και διάφορα άλλα... 
    αλλά ο Gem δεν θέλει οπότε ας μιλήσουμε για....σκάκι?
  • StaRdust80 @ 04.05.2011 00:47
    εγώ ήμουν φυτό....σκέτο..με γυαλούμπες και όλα τα συναφή...το περίεργο ήταν ότι όλα τα παιδάκια ήθελαν να είναι κοντά μου ενώ εγώ μόνο μου.... 
  • evelyna @ 04.05.2011 00:48
    τελοσπαντων...ο,τι και να ηταν,δεν παυει να λειτουργουσε ενα συνολο πισω του...μεγαλη συζητηση,σκακι...παντα μου αρεσαν αυτα τα μεγαλα που εχουν στις πλατειες με τα τεραστια πιονια...
  • Journey @ 04.05.2011 00:49
    Μετά από τις μπουρμπουλήθρες [ θυμάται κανείς το Crazy Bubble αλήθεια?] πήγαινα εκεί επειδή έβρισκα άλλους πιο γρήγορους από μένα και όσο παίζανε τους κοιτούσα επικεντρωμένη προσπθώντας να καταλάβω το μηχανισμό που τοςυ έκανε να νικάνε πάντα το μηχάνημα.
    Αυτές ήταν οι εφηβικές μου περιπέτειες.
    Ο μεγάλος μυο έρωτας, η ανάγκη να εισωρήσω στο ανθρώπινο μυαλό..
  • Journey @ 04.05.2011 00:51
    εισχωρήσω *
  • evelyna @ 04.05.2011 00:51
    ξινουλη μου ξεδιπλωνεσαι?
  • Journey @ 04.05.2011 00:52
    Επίσης περιεργαζόμουν εκείνα τα ερωτευμένα ζευγαράκια και πάντοτε βαριόμουνα.
    Παράξενες εφηβικές μέρες που πολύ φοβάμαι, δεν πρόκειται να περάσουν ποτέ.
     
  • evelyna @ 04.05.2011 00:53
    οι μπουρμπουληθρες...ρε αυτα ειναι σα προηγουμενη ζωη,οχι οτι τις ειχα και ιδιαιτερη αδυναμια.καλα να εισαι σπασικλακι αλλα να εχεις και γενικη αρνηση...
  • StaRdust80 @ 04.05.2011 00:54
    evelyna και σε μένα εκείνα μου αρεσαν!!!
    Jour καποτε αυτα τα ζευγαράκια τα έκραζα...τώρα περιμένω, στιγμές βόλτας-αγκαλιάς,ξενερουα......αλλάζουν οι καιροι.....
  • Journey @ 04.05.2011 00:54
    Τα τελευταία τα λέτε σε μένα???
  • evelyna @ 04.05.2011 00:54
    τζουρ,αυτο της αναλυσης,κκαλωσηλθες στο κλαμπ δυστυχως δεν δινει απαντησεις.μεχρι που να αναλυσω ο αμυαλος ζει...
  • Journey @ 04.05.2011 00:55
    Καλέ περιεργαζόμουν στα ζούρις λέμε, δεν έπαιρνα μάτι..συμπεριφορές έκοβα, όχι πορνό στιγές, απαπαπα
  • StaRdust80 @ 04.05.2011 00:56
    Πάττυ η Jour?????
  • evelyna @ 04.05.2011 00:57
    τωρα επειδη εσυ μυγιαστηκες πρεπει να εξηγουμε οτι κανενας δεν εκανε μπανιστηρι?καλε,κανενας δεν ειχε υπερβολικες τασεις,ολοι τον κοσμο μαθαιναμε!
  • evelyna @ 04.05.2011 00:58
    ειναι και πειραχτηρι ο ξινουλης!!
  • StaRdust80 @ 04.05.2011 00:59
    εμένα μου έκανε πάντα εντύπωση το γαλλικό φιλί! νόμιζα ότι ήταν κάτι τραγικό το να βάζει ο ένας τη γλώσσα του στο στόμα του άλλου...
  • evelyna @ 04.05.2011 01:00
    κανουν και λεκεδες...
  • evelyna @ 04.05.2011 01:04
    σας αφηνω...παω για νανι...καληνυχτες!!!!
  • Journey @ 04.05.2011 01:05
    Αφού δεν απάντησα στο Πάττυ  εγώ στανταρ έχω νυστάξει προ πολλού
  • StaRdust80 @ 04.05.2011 01:07
    μια από τα ίδια!ΜΠΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜ!
  • lou08salome @ 04.05.2011 17:22
    gpano @ 03.05.2011 18:15 @ 03.05.2011 18:15

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...