παρακαλώ περιμένετε...

SOS! 7oς ΟΙΚΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΖΩΔΙΟ (TO ΞΑΝΑPOSTARW ΒΟΗΘΕΙΑ PLZ!)

  • Starface @ 04.05.2011 23:30
    eve06, τι σημαίνει "είναι δύσκολο να ενεργοποιηθεί ομαλά"; ο 7ος οίκος ενεργοποιείται σύμφωνα με την ακμή του, που στην συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρεις είναι ο Καρκίνος, δηλαδή με ένα εσωτερικό, αλλά δυνατό συναίσθημα. Το ότι εμπεριέχει το ζώδιο του Λέοντα σημαίνει ότι ο κυβερνήτης του Λέοντα, ο Ήλιος δεν αντιπροσωπεύεται από κάποιον οίκο στο γενέθλιο χάρτη του, έτσι το άτομο αυτό μπορεί να νιώθει ότι η ταυτότητά, η προσωπική του πορεία, ο στόχος του ως άτομο (δηλ. ο Ήλιος του), είναι κάτι στο οποίο δείχνει μεγάλη αυτοσυγκράτηση, καθυστερεί στην κατανόηση και εκδήλωσή του και νιώθει αβέβαιος ως προς την έκφρασή του. Όσον αφορά τον οίκο, ο οποίος ξεκινάει από το ζώδιο του καρκίνου και τελειώνει στο ζώδιο του παρθένου, χαρακτηρίζει πολλές φορές μία πολυπλοκότητα στη φύση αυτού του ατόμου σχετικά με το πώς σχετίζεται με άλλους, πώς εκφράζεται μέσα σε σχέσεις, γάμο και συνεργασίες και πώς προβάλλει τον εαυτό του στους άλλους. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να είμαστε αφοριστικοί λέγοντας ότι αυτό σημαίνει δεύτερο γάμο, όπως συνηθίζεται να λέγεται και για διαζύγιο λόγω Ουρανού στον 7ο. 
     
    Τέλος, το γεγονός ότι ο ωροσκόπος σου πέφτει μέσα στον 7ο οίκο του σημαίνει ότι η δική σου αντίληψη για τον κόσμο, ο τρόπος που προσεγγίζεις τη ζωή και γενικά η προσωπική σου ματιά πάνω στα πράγματα είναι αυτή που ξυπνάει στον άλλο την ανάγκη για συντροφικότητα, σχέση, οικειότητα, γιατί όχι και γάμο μαζί σου. Για να μιλάμε όμως για αμφίπλευρη σχέση, θα πρέπει να εξετάσεις και τις δικές του όψεις με το δικό σου χάρτη. 
  • vicky23 @ 05.05.2011 12:37
    ετσι ειναι ο δικος μου δεκατος οικος....ξεκιναει απο τον καρκινο με ακμη παρθενο...και ολα αυτα που αναφερεις για την ταυτοτητα ειναι εγκυρα...λες και δε μου φτανε το τετραγωνο με τον κρονο....
  • eve06 @ 05.05.2011 15:44
    ευχαριστω πολυ Starface!!!ετσι ειναι οντως τα πραγματα για αυτον τον ανθρωπο!
    εχω κ μια αλλη απορια...το ζωδιο του υδροχοου που ειναι εμπεριεχομενο στον 1ο οικο του, τι θεωρειται? επηρεαζει τον ωροσκοπο του?αυτο το ζωδιο εχω εγω στον 7ο οικο μου,τον υδροχοο.

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...