παρακαλώ περιμένετε...

"stavros ensarkosis"=...???

  • hesg @ 10.09.2011 19:57
    Που το λεει αυτο για τον σταυρο? Θέλω και εγώ να το διαβάσω!
     
  • icebee @ 10.09.2011 20:01
    anaferei  kati gia ayto san paradeigma,stin vivliothiki gia proxorimenous sto arthro gia to kalo kai kako stin astrologia..
  • hesg @ 10.09.2011 20:05
    a se euxaristw poli
    tha paw na to koitaksw.

     
  • Stargazer @ 10.09.2011 20:11
    icebee, να το θέσω αλλιώς. Ο καθένας μας μοιράζεται τις ίδιες πλανητικές θέσεις με όλους τους ανθρώπους που γεννήθηκαν την ίδια χρονική στιγμή με μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι τέσσερις γωνίες του ωροσκοπίου έρχονται και συνδυάζουν αυτή τη χρονική στιγμή με τον τόπο της γέννησης και κατά μία έννοια "γειώνουν" τους πλανήτες σε έναν συγκεκριμένο τόπο και καθιστούν τον χάρτη απείρως πιο προσωπικό, διότι οι πλανήτες "παίρνουν θέση" τελείως διαφορετική από αυτή των υπολοίπων ανθρώπων που γεννήθηκαν την ίδια στιγμή. Επομένως, είναι αυτές που ξεχωρίζουν ένα άτομο και είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Οποιοσδήποτε πλανήτης βρίσκεται πάνω στις γωνίες αυτομάτως ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους, γιατί ο συγκεκριμένος χάρτης σ'αυτόν δίνει προβάδισμα.
  • Stargazer @ 13.09.2011 13:42
    VI1980, δεν είναι μόνο το ότι ο Ήλιος στην ακμή του 7ου δείχνει μια προσωπικότητα που θέλει να εκφραστεί μέσω των άλλων. Ο Ήλιος θεωρείται αποδυναμωμένος εκεί, γιατί η ακμή του 7ου είναι το σημείο της δύσης. Του Ήλιου, όπως καταλαβαίνεις, δεν του αρέσει να δύει. Προτιμά να ανατέλλει, γιατί βγαίνει από τα σκοτάδια και το καλύτερό του είναι το μεσημέρι, εκεί κοντά στο Μεσουράνημα. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα "κακό" ή "δύσκολο", γιατί θα εξαρτηθεί από τον γενικότερο προσανατολισμό του χάρτη σου. Αν "γέρνει" προς τους άλλους, αν ο σκοπός της ζωής σου, οι σημαντικές εμπειρίες σου "πρέπει" να έρθουν μέσω των άλλων, τότε καλύτερα που είναι εκεί, γιατί αν τον είχες στον 1ο οίκο, μπορεί να σου δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα, τραβώντας το σκοινί στη δική σου μεριά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται προσοχή. Καλοί είναι οι άλλοι, πόσω μάλλον όταν αυτός είναι και ο σκοπός του χάρτη μας, αλλά να μη χαθεί τελείως και το εγώ.
     
    Όσο για το Yod, επειδή είναι μια φρέσκια ανακάλυψη και επειδή προς το παρόν δεν έχω βρει προσωπικά κάτι που να το εξηγεί πειστικά σε πρακτικό επίπεδο, θα προτιμούσα να μην τοποθετηθώ.

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...