παρακαλώ περιμένετε...

γιατι τόση παραλυση;

  • Stargazer @ 27.06.2012 10:49
    april5, αν ο χάρτης στο προφίλ σου είναι σωστός, αργείς ακόμα πολύ για να σε επηρεάσει ο Ουρανός άμεσα, οπότε οι αλλαγές και οι επαναστάσεις μπορούν να περιμένουν. Αντίθετα, έχεις αντίθεση Κρόνου από τον Ζυγό με τον Ήλιο και Ερμή σου και να μην ξεχνάμε και τον Ποσειδώνα που από τους Ιχθύς άρχισε να τετραγωνίζει τον κυβερνήτη του ωροσκόπου σου, Δία, μια διέλευση που δικαιολογεί την αδράνεια. Μην ξεχνάς, ότι έχεις σύνοδο Δία/Ποσειδώνα έτσι κι αλλιώς στο γενέθλιο χάρτη σου και αυτή η "παράλυση" που αναφέρεις (και μάλιστα λες, πάλι) είναι κάτι που θέλει δουλειά γενικώς, ασχέτως διελεύσεων.
  • newtontina7 @ 27.06.2012 12:09
    Έχω γεννηθεί στις 13:00 της 26 Απριλίου 1983 και δεν γνωρίζω τον άστρολογικο μου χχάρτη
    Σας παρακαλώ αν μπορείτε να μου πείτε πως θα παει η χρόνια μου και
    Ειδικά τώρα που έφυγε ο Δίας απο το ζωδιο μου;τι θα γίνει με το τετράγωνο
    Ουρανού πλουτωνα πως θα με επηρεάσει;ο κρονος που θα μπει στο Σκορπιο τον οκτωβριο πως θα με επηρεάσει;αν γίνεται να μου απαντήσετε σας ευχαριστω εκ τον προτέρων 
    Είμαι καινούργιο μέλος και το site σας ειναι πολυ ενδιαφέρον
  • april5 @ 27.06.2012 15:40
    Σε ευχαριστώ stargazer, ο χαρτης μου είναι σωστός - με ωροσκόπο τοξότη, αν και στο προφίλ μου παρουσιάζει αιγόκερω για κάποιο λόγο. Την δουλεύω την αδράνεια όσο μπορώ, και τον Κρόνο στον Ζυγό τον έχω νιώσει τόσο έντονα, που τα τελευταία τρία χρόνια ήταν τα χειρότερα της ζωής μου, μαζί όμως και με φανταστικά πράγματα που συνεβησαν. Η αλήθεια είαι ότι είμαι σε ένα τεράστιο δίλημμα αλλαγής ζωής όλο αυτό το διάστημα, και ενώ θέλω να πάω με το καινούργιο, έχω παραλύσει σχεδόν ανεξήγητα.

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...