παρακαλώ περιμένετε...

αναδρομη ΑΦΡΟΔΙΤΗ

  • Shark @ 29.06.2012 21:35
    Kαι ψαρι...
    Και αφρο στον Κριο..
    Και ναταλ αναδρομη....
     
    Εεεεε...δεν το λες και επιτυχια αυτο
  • Shark @ 29.06.2012 21:36
    σε σωζει λιγο ο κρονωροσκοπος σου : Ρ
  • Konstantiathess @ 29.06.2012 21:41
    ααα τοσο καλα... κρονωροσκοπος δηλ?? που ο κρονος μου ειναι σκορπιος κι αυτος αναδρομος??? και ο ωροσκοπος αιγοκερω????χαχαχααχα οτι να ναι ειμαι!!!!
  • Journey @ 30.06.2012 00:32
    Εννοείται οτι δεν ξεπετάμε έναν γενέθλιο με 2 χαριτωμενιές, επομένως, μην παίρνεις τοις μετρητοίς κάποια πράγματα..
     
  • Konstantiathess @ 30.06.2012 12:35
    χαριρωμενιές???μ αρεσε!!!!!
  • Shark @ 30.06.2012 12:43
    Επιμένω στις χαριτωμενιες μου....που δεν με διαψευδουν σχεδον ποτε
  • Konstantiathess @ 30.06.2012 14:17
    τπτ καλο....ολο καθυστερησεις βρε παιδι μου.. σε δουλεια, σε λεφτα, σε αισθηματικα... πολλλα......
  • Stardome* @ 30.06.2012 18:02
    Konstantiathess, πρέπει πρώτα από όλα να κατανοήσουμε ότι όταν ένας πλανήτης βρίσκεται ανάδρομος στον γενέθλιο χάρτη μας έχει την τάση να λειτουργεί περισσότερο υποκειμενικά και να διαχωρίζει τη στάση του ατόμου στους τομείς που αφορούν το συγκεκριμένο πλανήτη από το κοινωνικό του περίγυρο. Όταν έχουμε έναν πλανήτη ανάδρομο τότε αυτός ο πλανήτης μας αναγκάζει να λέμε "Είμαι διαφορετικός/η από τους άλλους".
     
    Ψυχολογικά μιλώντας, άτομα που έχουν γεννηθεί με ανάδρομη Αφροδίτη αισθάνονται πληρότητα και όταν είναι μόνοι τους - με άλλα λόγια δεν χρειάζονται απαραίτητα μια σχέση για να νιώσουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Με άλλα λόγια επιθυμούν μεγαλύτερη αυτονομία και ελευθερία.
     
    Παράλληλα, λόγω της στενής σχέσης Ήλιου - Αφροδίτης, άτομα που έχουν γεννηθεί με ανάδρομη Αφροδίτη έχουν δυσκολία να διαχωρίσουν τις επιθυμίες τους από αυτά που οι άλλοι επιθυμούν από τους ίδιους. Η αίσθηση του ότι "δεν μπορώ να επιθυμώ αυτό που περιμένουν από εμένα" (και αυτό που περιμένουν από εμένα έχει να κάνει με ταλέντα που έτσι κι αλλιώς διαθέτω) αναγκάζει τα άτομα αυτά είτε να ζουν μια ζωή όπου οι σχέσεις με τους άλλους έχουν απόσταση (ώστε να μην ξέρει κανείς τι επιθυμώ) ή μια ζωή απόλυτης παράδοσης στον αισθησιασμό των σχέσεων, σαν ένα μέσο για να μην κατανοούν οι άλλοι τις βαθύτερες επιθυμίες τους.
     
    Σε αρκετές περιπτώσεις, αυτά τα άτομα στην παιδική και εφηβική ηλικία, ακόμη κι αν δείχνουν κοινωνικά, είναι μάλλον ντροπαλά και δεν αφήνονται μέσα στις παρέες. Αισθάνονται πως διαφέρουν από τους υπόλοιπους με κάποιο τρόπο αλλά δεν μπορούν να δώσουν μια συγκεκριμένη εξήγηση που έγκειται αυτή η διαφορά. Είναι λες και οι σχέσεις τους περιορίζουν ή αντιλαμβάνονται πως στις σχέσεις μιμείται ο ένας την συμπεριφορά του άλλου και τα ίδια δεν θέλουν να λάβουν μέρος σ' αυτό το παιχνίδι συμπεριφορών. Αργότερα στη ζωή ενδέχεται να αισθανθούν πως οι σχέσεις τους περιορίζουν ή πως κάθε φορά που κάνουν μια σχέση κινδυνεύει να χαθεί η αίσθηση της Ταυτότητας τους και οι επιθυμίες που τη συνοδεύουν. Με άλλα λόγια σχέση σημαίνει συμβιβασμός και τα συγκεκριμένα άτομα δεν θέλουν με τίποτα να συμβιβάζονται.
     
    Φυσικά υπάρχει πάντα η πιθανότητα η λειτουργία της ανάδρομης Αφροδίτης να έχει σπρωχτεί στο υποσυνείδητο και να προβάλλεται στους ανθρώπους με τους οποίους το άτομο κάνει σχέση. Έτσι, ενώ κάποιος που έχει ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να λέει πως θέλει να είναι σε σχέση και του είναι απαραίτητοι οι άλλοι, μπορεί να επιλέγει φίλους και ερωτικούς συντρόφους που είναι τόσο ανεξάρτητοι, αυτόνομοι ή αποστασιοποιημένοι, που τελικά οι σχέσεις να καταρρέουν μετά από λίγο καιρό.
     
    Σαν συμπέρασμα, το θέμα των σχέσεων είναι πάντα ευαίσθητο σε όσους έχουν γεννηθεί με ανάδρομη Αφροδίτη στο χάρτη τους γιατί η Αίσθηση της Ταυτότητας (Ήλιος) συνδέεται πολύ στενά με τις προσωπικές αξίες, επιθυμίες και την ικανοποίηση των προσωπικών αναγκών (Αφροδίτη). Ίσως το πιο σημαντικό που πρέπει να δουλευτεί είναι (1) η αίσθηση πως απειλείται η προσωπικότητα του ατόμου αν συμβιβάζεται ή συνάπτει στενές σχέσεις με άλλους και (2) η ανάγκη για αυτονομία και ελευθερία που πρέπει να γίνεται σεβαστή για να μην ζει το άτομο μια ζωή, είτε ασκητική, είτε παραδομένη στον κενό αισθησιασμό.
  • Konstantiathess @ 30.06.2012 22:26
    Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σχετικα με την αναδρομη αφροδίτη! οντως είμαι πολυ κοινωνικη σε παρεες..θέλω να αισθανομαι ελευθερη..να είμαι καλά..κ οχι εγκλωβισμενη!!!δεν με αρεσει η ρουτινα!! να φανταστεις.. ακομα και τωρα που δεν εχω κανενα ενδιαφερον, ουτε σε δουλεια, ουτε σε αισθηματικα.. προσπαθω συνεχεια να απασχολουμαι ωστε να μην ρουτινιαζω!! και επισης οταν βλέπω άτομα να ρουτινιαζουν..θα προσπαθησω να τους βοηθησω ωστε να δουν καποια πραγματα διαφορετικα.. αλλα μεχρι ένα σημειο ωστε να μην επηρεαστει η δικη μου ψυχολογία! προσπαθω βλέποντας τα αρνητικα να βάλω κατι θετικό απο καποια κατασταση ή συμπέρασμα! η τελευταια παραγραφος σου τα λεει ολα!!!

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...