παρακαλώ περιμένετε...

τρίγωνο ουρανού

  • cristianaer @ 26.07.2012 13:38
    Απο τις πρωτες πρωτες μερες μιας και τα γενεθλιακια μου ηταν μολις την 2η μερα του Λιονταριου, στις 24 Ιουλιου δλδ, μπορω να πω πως οχι! Ολα χαλια ειναι για την αφεντια μου
  • Stardome* @ 26.07.2012 13:58
    hope10, μην ξεχνάτε πως το τρίγωνο του Ουρανού με τον Ήλιο σας συνδυάζεται και με χιαστί όψη του Πλούτωνα ταυτόχρονα. Ας το δούμε και τα δύο για να λυθούν οι απορίες.
     
    Τρίγωνο του Ουρανό στον Ήλιο: συνειδητοποιώ (Ήλιος) πως πρέπει να αλλάξω ριζοσπαστικά τη στάση μου, να δοκιμάσω νέες διαδρομές, να επιλέγω με διαφορετικά κριτήρια, να κοινωνικοποιηθώ με διαφορετικά πρόσωπα (όλα τα παραπάνω επιρροές του Ουρανού και φυσικά κομβικό ρόλο παίζουν οι οίκοι που βρίσκονται τόσο ο γενέθλιος Ήλιος όσο και ο διελαύνων Ουρανός).
     
    Χιαστί του Πλούτωνα στον Ήλιο: Βιώνω (Ήλιος) έντονες κρίσεις και υποχρεώνομαι να προσαρμόσω τη συμπεριφορά μου, καταπιέζοντας τα προσωπικά θέλω μου ή καταστρέφοντας προσωπικές επιδιώξεις. Αυτή η πραγματικότητα συνδέεται με μάχες εξουσίας (είτε με γονείς, είτε με πρόσωπα που έχουν την ικανότητα να ασκήσουν πάνω μου έλεγχο όπως προϊστάμενους, ο/η σύντροφος μου, οικείοι μου) και καταπίεση. Λόγω της φύσης της όψης αυτής αισθάνομαι πως δεν υπάρχει διέξοδος από αυτές τις καταστάσεις. (Φυσικά οι οίκοι που λαμβάνει χώρο η όψη είναι πάλι κομβικής σημασίας).
  • Epique @ 26.07.2012 14:38
    Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν ! Άστα, κι εμείς των τελευταίων ημερών,μια φρίκη όσο να πεις την περνάμε.Σ εμένα διαρκεί καμία τετραετία, βέβαια,αλλα θα ρεφαρουμε  πανηγυρικά - κάποτε, .. οπότε βασταμε γερά μέχρι τότε!
  • hope10 @ 26.07.2012 14:52
    δεν ήξερα ότι οι όψεις χιαστί είναι τόσο σημαντικές... πράγματι  η χιαστί ήλιου πλούτωνα

    με έχει τσακίσει.( ήλιος στον 11ο και πλούτωνας στον 4ο)

    Να ελπίσω τουλάχιστον ότι κάτι θα φέρει ο διελαύνων δίας στους διδύμους, αφού έχω ωροσκόπο ζυγό και σελήνη στους διδύμους???

     

     
  • Stardome* @ 26.07.2012 15:34
    ΟΚ, η διέλευση του Δία από τη Σελήνη θα είναι μια βοήθεια εκείνη την εποχή που θα γίνει. Θα υπάρχει περισσότερο πείσμα και συναισθηματικές/σωματικές αντοχές, ενώ και οι σχέσεις με οικείους (οικογένεια, στενούς φίλους, σύντροφο) θα ξεκαθαρίζουν με μεγαλύτερη ταχύτητα. Όμως οι επιρροές δεν λειτουργούν αναιρετικά η μια προς την άλλη. Η χιαστί όψη πρέπει να κάνει τον κύκλο της κι αυτή.
  • hesg @ 26.07.2012 15:42
    Stardome, μια ερώτηση;;
    Όταν οι όψεις του Δία είναι αντιθέσεις , είναι το ίδιο δηλαδή θετικές ας πούμε επειδή είναι πλανήτης της τύχης;
  • Stardome* @ 26.07.2012 15:52
    hesg, η αντίθεση υποδηλώνει πάντα μια διαδικασία προβολής. Με άλλα λόγια, συναντώ τον Δία στο πρόσωπο του Άλλου, του απέναντι. Έστω για παράδειγμα ότι έχω την Αφροδίτη μου στο Τοξότη και περνά ο Δίας τώρα από απέναντι στους Διδύμους. Εκείνη την περίοδο θα συναναστρέφομαι έντονα με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τις σχέσεις  με μεγαλύτερη αισιοδοξία από εμένα, φαίνονται πιο ευτυχισμένοι με τις επιλογές προσώπων στη ζωής τους, έχουν δραστήριο κοινωνικό κύκλο ή περισσότερα χρήματα (όλα τα παραπάνω είναι ζητήματα της Αφροδίτης) κοκ...
    Από αυτή τη συνεχή αλληλεπίδραση θα αισθάνομαι πίεση (είναι αντίθεση, άρα δυσαρμονική όψη) και θα αναρωτιέμαι "Εγώ τι κάνω λάθος; Εγώ δεν αξίζω κάτι καλύτερο;"... Ως δυσαρμονική όψη λοιπόν με πιέζει σε δράση, να προβώ σε αλλαγές. Ο Άλλος είναι η δύναμη της αλλαγής μου, ακόμη κι αν αυτή έρχεται με δυσκολία...
    Ελπίζω να στο ξεκαθάρισα...
  • hesg @ 26.07.2012 15:56
    Κατάλαβα αρκετά καλά.Ευχαριστώ!!!
    Η αντίθεση Αφροδίτης Δία έγινε, τώρα μας μένει αντίθεση Δία -Άρη και αντίθεση Δία - Δία.
    Κάθε αλλαγή για καλό λοιπόν!
  • Stardome* @ 26.07.2012 16:23
    Ναι, κάθε αλλαγή για καλό. Δεν αντιλέγω. Αλλά μέχρι να γίνει η αλλαγή μας βγάζει την ψυχή, την καρδιά, τ' άντερα κοκ... :-/
  • hesg @ 26.07.2012 16:33
    Blood splatter καταστάσεις ε; εε..Ρουτίνα..
    Δεν πειράζει , και τη καρδιά να μου βγάλει , και τα μάτια να μου βγάλει , και τη ψυχή να μου βγάλει τουλάχιστον στο τέλος θα είμαι χαρούμενη αυτό έχει σημασία.
     

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...