παρακαλώ περιμένετε...

Ενδιαφέρεστε για πλουτώνιες συναστρίες;

  • hesg @ 26.07.2012 17:02
    Ψυχοβγαλτικές καταστάσεις και είναι και καλοκαίρι
  • mattafix @ 26.07.2012 17:22
    Να προσθέσω ότι στη συναστρία παίζουν επίσης οι εξής (λίγες..:O) όψεις
    ¨
    - οι Σελήνες είναι σε τρίγωνο
    - Σελήνη τρίγωνο Πλούτωνας
    - Αφροδίτη σύνοδος Σελήνη (Σκορπιό)
    - Κρόνος σύνοδος Σελήνη (Ζυγός -Σκορπιός)
    - Πλούτωνας σύνοδος Σελήνη (
    Ζυγός -Σκορπιός
    )
    - Μεσουράνημα αντίθεση Σελήνη
    -  Ερμής αντίθεση Ωροσκόπος, Δίας εξάγωνο-αντίθεση Ωροσκόπος (αμοιβαία όψη)
    -  Αντίθεση ωροσκόπων (καρκίνος - αιγόκερως)
    - Εξάγωνα οι Αρούληδες (Τοξότη - Υδροχόο) 
    -  Ποσειδώνας σύνοδος Ερμής (Τοξότης)
    - Ωροσκόπος αντίθεση Δίας (Καρκίνος - Αιγόκερως)
    -  Διας εξάγωνο Ωροσκόπος (Σκορπιός - Αιγόκερως)
    -  Μεσουράνημα τρίγωνο Ποσειδώνας (Ταύρος - Αιγόκερως)
    - Μεσουράνημα αντίθεση Πλούτωνας.
     
    Και μετά από αυτό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να σας δώσω τις ημερομήνιες για να κάνατε μόνοι σας τους χάρτες.
     
    Ας όψεται η προστασία αστρολογικών δεδομένων...Αχαχαχαχχα....
  • GwgwOuf @ 26.07.2012 17:23
    ο ποσειδώνας δεν σε προβληματίζει? ..εγώ περισσότερο από όλους τον ποσει φοβάμαι πάντως που είναι μουλωχτός.
    ο σύνθετος είναι πολύ δυνατός και απογειωμένος. αυτό που παρατηρώ είναι ότι δεν σχηματίζονται όψεις μεταξύ των προσωπικών πλανητών. είναι προσωπικοί με εξωκρόνιους. η σελήνη δλδ πώς θα εκφραστεί? και το άλλο θηλικό, η άφρο? μήπως η θηλυκή ενέργεια τείνει να παραγκονιστεί? αν εξαιρέσεις το εξάγωνο ηλιου άρη παίζετε πραγματικά σε άλλο ταμπλό -όχι τόσο 3D. 
    δε θα το χαρακτήριζα πλουτώνιο, ίσως άλλης διάστασης γενικότερα..
  • mattafix @ 26.07.2012 17:31
    Νομίζω Λιονταρίνα ότι θα σε έχει καλύψει η προσθήκη μου. Ο πόσει νομίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις χαλαρώνει λίγο το έντονο κλίμα. Αν και έχεις δίκιο ότι παίζει πολύ εξιδανίκευση. ¨ομως σαν πρώτο γνώρισμα λόγου του ότι οι δυνατές όψεις διαδραματίζονται στον Σκορπιό με οδηγούν στη διαπίστωση ότι μάλλον πρόκειται για πλουτώνια συναστρία με έντονο το ποσειδώνιο στοιχείο. Τουλάχιστον έμπρακτα έτσι είναι στην πράξη.
  • GwgwOuf @ 26.07.2012 17:40
    τσου.... τη συναστρία δεν την παρακολούθησα γιατί δεν έβλεπα ποιος πλανήτης ανήκει σε ποιον....αν και είναι αμοιβαία τα πράγματα από ότι βλέπω : )
    για τον σύνθετο λέω matta...όκει η χημεία στη συναστρία σας τα σπα (τουλάχιστον!), στον σύνθετο με ποιο τρόπο εκφράζονται σελήνη αφρο ερμής? γι'αυτό είπα είναι απογειωμένος...
  • GwgwOuf @ 26.07.2012 17:41
    μην παρεξηγηθώ, κακό δεν το βρίσκω!! απλώς είναι σπάνιο και αναρωτιέμαι τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό στην πράξη!
  • mattafix @ 26.07.2012 17:43
    Ναι, όντως για το σύνθετο έχεις τρελό point. Βατεύει ο Ποσει.
  • mattafix @ 26.07.2012 17:50
    H Σελήνη σε σύνοδο με Ποσει: Θα έλεγα ότι κάνει τα άτομα πιο συμπονετικά μεταξύ τους. Υπάρχει αυτό η αλληλεγγύη και η κατανόηση σε ποσειδώνιο όμως βαθμό που να μην μπορούν να δουν  τις ανθρώπινες πλευρές τους. Π.χ. δεν μπορούν να βλέπουν στεναχωρημένο ο ένας τον άλλον ή όποτε είναι ο ένας μετατρέπεται και ο άλλος για συμπαράσταση. Καλή όψη αλλά με μέτρο. Θέλει γερό Κρόνο αυτή η όψη για να παλαντζαριστεί. 
     
    Αφροδίτη σύνοδος Ποσειδώνας: Αγάπη για τις τέχνες και το ωραίο και πολύ ρομαντισμός. Ο ποσει είναι η ανώτερη οκτάβα της Αφρο και σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να δώσει πολλά. 
     
    Τώρα το ότι όλο αυτό το πανηγύρι είναι στον 8ο δεν είναι καλό. Πολύ παθιάρικες και Μιμίκος και Μαίρη καταστάσεις.
  • vasiliki28 @ 26.07.2012 17:51
    ΟΙ όψεις μου θυμίζουν πολύ μια δική μου συναστρία....για ημερομηνίες 6/9/1982 ώρα 10:15  και18//11/1981 15:05.... όχι τόσο έντονη όσο αυτή που μας δείχνεις αλλά μοιάζει αρκετά! Αν είσαι σε mood  τσέκαρε την!
  • mattafix @ 26.07.2012 17:55
    Βασικά όντως τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με ανάλυση σύνθετου. Αυτό τι χαρακτηριστικά προσδίδει; Το ότι παίζουν όψεις φώτων μόνο με εξωκρόνιους τι ερμηνεία μπορεί να δωθεί; Οτι η σχέση έχει περισσότερο συλλογικό χαρακτήρα; Οτι μπορεί να μην είναι πραγματοποιήσιμη λόγων εξωτερικών καταστάσεων;
  • mattafix @ 26.07.2012 18:07
    Λίγο που την έριξα μια ματιά vasiliki28, όντως έχει δίκιο. Για πες πώς την βίωσες; Πρέπει να έπαιξε πολύ ρομαντζάδα και physic connection. 
  • Stardome* @ 26.07.2012 18:13
    Τροφή για σκέψη:
    Ο Ήλιος του Α ενεργοποιεί τον Ποσειδώνα του Β. Με άλλα λόγια ο Α ανακινεί στον Β όλα το Ποσειδώνιο σύμπλεγμα του χάρτη του. Με απλά λόγια την ανάγκη για σωτηρία και απόλυτη συναισθηματική ένωση, την αναζήτηση του ιδανικού/του τέλειου, τις υψηλές προσδοκίες του και τις φαντασιώσεις του. Με άλλα λόγια, ο Β μπαίνει είτε σε μια τροχιά εξιδανίκευση του Α, είτε αισθάνεται την ανάγκη να σώσει τον Α, να τον απαλλάξει από ότι ο ίδιος θεωρεί νοσηρό στην ζωή του (άσχετο αν ο Α αισθάνεται μια χαρά με τη ζωή του, ο Β πρέπει να βρει κάτι να σώσει και να δημιουργήσει μελλοντικά ενοχές...)
    Ο Ήλιος του Β ενεργοποιεί τον Πλούτωνα του Α. Άρα ο Β ανακινεί την Πλουτώνια δυναμική του Α, δηλαδή τον προκαλεί με τη συμπεριφορά του σε μια μάχη συναισθηματικής επιβίωσης και εξουσίας και ανασύρει στην επιφάνεια μια πληθώρα από τραύματα, εμμονές, πάθη κοκ...
    Ο Α θέλει να κατακτήσει ολοκληρωτικά τον Β. Ο Β θέλει να γίνει ο σωτήρας του Α.
    Και το ερώτημα: πως θα μπορέσουν αυτοί οι δύο να συμβιβάσουν τις προθέσεις και τα θέλω τους; Ε;
  • mattafix @ 26.07.2012 18:21
    Stardome καλύτερα δε θα μπορούσες να το θέσεις...
     
    Εγώ θα έλεγα με Κρόνο αλλά δεν υπάρχει πολύς για να σώσει τις καταστάσεις. 
  • mattafix @ 26.07.2012 18:25
    Επίσης προσθέστε και έναν Αρη του Β στον 8ο οίκο του άλλου...
     
    Και οι εμμονές συνεχίζονται εκατέρωθεν! Γιατί ο Α έχει ήδη ανασύρει τους Πλουτώνιους μηχανισμούς και ο Β απλά ακολουθεί. 
     
    You hit me once, I hit you backYou gave a kick,  I gave a slapYou smashed a plate, Over my headThen I set fire to our bed
     
    http://www.youtube.com/watch?v=NtEIuYw8kMY
     
    Με τις υγείες σας...
  • vasiliki28 @ 26.07.2012 18:25
    mattafix θα σου πώ ότι την βιώνω ακόμα κατά κάποιο τρόπο....Ροματζάδα δεν έπαιξε καθόλου...τουλάχιστον με άμεσο τρόπο....physic connection που λες.....έπαιξε κάργα!!!....Ολα πολύυυυυ έντονα...όλα!!!...εχει τελειώσει εδώ και 4 μήνες....αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι έχει τελιώσει οριστικά...σίγουρα έπαιζε εξιδανικευση φουλ..για 2 χρόνια ήταν πάντα σαν να ερωτεύομαι κάθε μέρα για πρώτη φορά...εκείνος με ποσειδωνίαζε βλέπεις...τώρα μάλλον βιώνω το πλουτώνιο μέρος της υπόθεσης...εκείνος πλεόν πιστεύω ότι το φοβότανε όλο αυτό...Παρθενάκι βλέπεις, προτίμησε τα λίγα και τα ανώδυνα μάλλον...
  • Charline @ 26.07.2012 19:17
    πού να βλεπες τι γίνεται ,ότε ο Ήλιος του Α ανακινεί τον Ουρανό του Β-αλλά και πάλι , Starκάποιε, δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανίσει και ο Α "ουράνια συμπεριφορά" σε σχέση με τον Β;
  • Journey @ 26.07.2012 20:51
    Πολύ ενδιαφέρον, αλλά μάλλον αδύνατον να το δω τώρα ..
    Με ενδιαφέρουν πολύ οι σύνθετοι ( οι συναστρίες, έτσι κι έτσι)
    Θα εκπλαγώ αν μας ενημερώσεις οτι αυτή η σχέση κρατάει χρόνια..όπως και θα εκπλαγώ αν από τα Χριστούγεννα και μετά μας δίνεις φίιντμπακ και μας λες οτι δεν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές .
     
    Θα ήθελα και άλλα στοιχεία όμως, όπως ακριβείς μοίρες των φώτων και Άρη.
     ( παρ όλη τη γκρίνια μου που μπορεί να οφείλεται στο ότι είμαι πολύ κουρασμένη) μου αρέσει  η οικθεσία  του Άρη..)
    Ποιά όψη έχει τη μικρότερη συγκλίνουσα ανοχή?
  • Journey @ 26.07.2012 21:32
    O Ποσειδώνας σε σύνοδο με Σελήνη/Αφροδίτη δίνει τι? Όχι, δεν δίνει...συμπόνοια..συνηγορεί μαζί με μερικά άλλα πως δεν θα πάει για πολύ αυτή η σχέση :
    * Eπίσης δεν αντελήφθην τελικά, στον 7ο ή στον 8ο είναι " όλοι" ? Και όταν λέμε όλοι, δεν εννοούμε "όλοι" αλλά οι βασικοί.
    Δεν μας νοιάζει που είναι  ο Ουρανός, ζημία να μην κάνει......κάνει? Ναι.
     
    Τα της συνείδησης του ζευγαριού έτσι σε πιο κοινωνικούς ατραπούς, πιο συλλογικές δραστηριότητες κλπ μην τα ψάχνεις στους εξωκρόνιους του σύνθετου, καλύτερα να δεις τον ερμή. Εδώ τι κάνει? σύνοδο  με Κρόνο. 
     
    * στη συναστρία, οι όψεις προσωπικών με εξωκρόνιους είναι κάπως...χμ. .. Φαντάζομαι οτι αυτό συμβαίνει με τα φώτα του ενός και τους εξωκρόνιους πολλών  άλλων στον πλανήτη. ( κάπου εδώ αρχίζουν και οι φιλολογίες για τις σχέσεις με διαφορά γενεών κλπ αλλά πραγματικά είναι εξαιρεσεις, έτσι νομίζω).

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...