παρακαλώ περιμένετε...

Οχι δεν γκρινιαζω

  • Shark @ 10.06.2014 13:24
    Αλιμονο...ο καρκινος δεν γκρινιαζει ποτε...
  • pennalious @ 11.06.2014 03:14
    Αν μιλάμε μόνο για ένα 7μηνο μη το λες ούτε του παπά! 
     
    Γενικώς μιλώντας πάντως, είναι εποχή που απαιτεί αποστασιοποίηση και μεγάλη ανάλυση σε αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας ως αποτέλεσμα των επιλογών μας  ή της αδράνειας μας. 
     
  • Stardome* @ 12.06.2014 14:03
    arturobenzi, και μόνο για τη φράση "Πιραντελικό σενάριο" αξίζει μια απάντηση!
    Και επειδή δεν έχεις αποθηκευμένο το χάρτη σου, θα κινηθώ τελείως διαισθητικά και θα σου μιλήσω για δύο βασικά θέματα που θεωρώ κομβικά το τελευταίο 7μηνο και σε επηρεάζουν - ένα εξαιτίας του ζωδίου σου, και ένα εξαιτίας του ωροσκόπου σου.
    Το 7μηνο που περιγράφεις ταιριάζει γάντι στο διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Ζυγού που σχηματίζει δυναμικές όψεις με τον Ήλιο σου στο Καρκίνο. Τι παίζει με αυτή τη διέλευση. Από τη μια πλευρά αισθανόμαστε ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε αλλαγές και να πάρουμε αποφάσεις που θα αλλάξουν το ρου της καθημερινότητας και εν γένει της ζωής μας. Από την άλλη όμως πλευρά αισθανόμαστε σα χαμένοι μέσα σε πιθανότητες και ενδεχόμενα που δεν μας ικανοποιούν. Και δεν μας ικανοποιούν γιατί δεν μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε τί μας ταιριάζει. Και όπως είναι λογικό μας κυβερνά μια νευρικότητα που συχνά ξεσπά σε νεύρα. Ήδη εδώ και περίπου ένα μήνα σταδιακά θα κάνεις τη μετάβαση από το "ας έρθει κάτι διαφορετικό επιτέλους" στο "θα κάνω το μπραφ, θα αλλάξω κάτι και όπου βγάλει!". Βέβαια ως Καρκίνος το καθυστερείς και το φτάνεις στα άκρα του με την υπομονή σου, αλλά στην επόμενη ευκαιρία που θα παρουσιαστεί νομίζω πρέπει να είσαι έτοιμη για δράση!
    Το δεύτερο θέμα που αντιμετωπίζεις ως ωροσκόπος Υδροχόος είναι η επιρροή του Κρόνου που σου λέει εδώ και ένα χρόνο "Πρέπει να σοβαρευτείς! Πρέπει να κάνεις κάτι που αξίζει! Πρέπει να βάλεις βάσεις στις σχέσεις σου!". Και προφανώς με αυτή την εσωτερική πίεση που κάνει εκ των προτέρων κάθε απόφαση σου να μοιάζει με απόφαση ζωής, είναι λογικό να καθυστερούν ακόμη περισσότερο οι εξελίξεις. Πάντως με τον Δία να μπαίνει στο Λέοντα από τον Ιούλιο, θα υπάρξει ενδεχομένως μεγάλη εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου και ανάγκη να προχωρήσεις. Οπότε νομίζω ότι από τέλη Ιουλίου θα αρχίσει ακόμη πιο έντονα να ξεκουνά το πράγμα.
     

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...