παρακαλώ περιμένετε...

ΔΙΈΛΕΥΣΗ ΔΙΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΡΟΝΟY :S

  • Stardome* @ 08.07.2014 17:26
    abgb532, η επιστροφή Κρόνου και η διέλευση Δία είναι δύο διαφορετικές διελεύσεις και μιλάνε για δύο διαφορετικές συνθήκες στις οποίες πρέπει να συντονιστείς. Δεν είναι ότι η μια σου στερεί και η άλλη σε σώζει. Αυτή είναι μια λάθος προσέγγιση.
     
    Η επιστροφή Κρόνου συμβολίζει το κλείσιμο του κύκλου των 28-30 πρώτων χρόνων της ζωής σου. Είναι μια διαδικασία παγίωσης του χαρακτήρα σου, των ορίων σου και των επιθυμίων σου. Και μάλιστα αυτή η παγίωση έρχεται μέσα από ρεαλιστικά τεστ αντοχής. Οι σχέσεις δοκιμάζονται, οι αποφάσεις δοκιμάζονται και εμφανίζονται οι κατάλληλες συνθήκες για να πάρεις αποφάσεις που αποδεικνύουν τη ποιότητα και τις αντοχές του χαρακτήρα σου. Συνεπώς ο Κρόνος σε βοηθάει να μάθεις και όσο δύσκολη κι αν είναι η εμπειρία του, σε ωριμάζει και σε σκληραίνει για να αντιμετωπίσεις τη πραγματική ζωή.
     
    Η διέλευση του Δία από το ζώδιο μας είναι ένας μικρότερος του Κρόνου 12ετης κύκλος που αισθανόμαστε την ανάγκη να τολμήσουμε και να ρισκάρουμε για να πάμε παρακάτω στη ζωή - επαγγελματική & προσωπική. Το ρίσκο όμως στο οποίο μας ωθεί ο Δίας μπορεί να γίνει έως και καταστρεπτικό για όσα έχουμε χτίσει αν δεν συνοδεύεται αντίστοιχα από ρεαλισμό, οργάνωση και προσεκτικά σχεδιασμένα βήματα. Σ' αυτό είναι που μπορεί να βοήθησει ο Κρόνος αυτή την εποχή.
     
    Αυτό που θέλω να αναδείξω τελικά είναι ότι όταν δύο διελεύσεις συμβαίνουν ταυτόχρονα, τότε καλό θα ήταν να τις βλέπουμε σε συνδυασμό και όχι απαραίτητα ως αντίπαλες δυνάμεις - ειδικά από τη στιγμή που δεν γίνονται στην ίδια περιοχή του χάρτη και δεν επηρεάζουν τον ίδιο πλανήτη.
     

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...