παρακαλώ περιμένετε...

Τελικά ταιριάζουμε;

  • Gemini86 @ 01.07.2014 10:49
    Ναι αλλα μονο αν περιστρεψεις το συντροφο σου αριστεροστροφα κατα 45 μοιρες ετσι ωστε να λειτουργεις ως κωνικο πινιον.
  • Toksotozygos @ 01.07.2014 11:15
    Μωρέ τι κάθεσαι και ψειρίζεις τη μαιμού! Αμα σου τη δίνει η κοπελιά τράβα και μη σε μέλλει!
     
     
  • Sophiatauros @ 01.07.2014 12:03
    Ζωδιακα μπαααα Με αναλυση συναστριας που κοιτανε το ζωδιο τελευταιο δεν ξερω !!!
  • Tsigana @ 01.07.2014 15:48
    καλω μηνα
  • Darkestone @ 01.07.2014 16:48
    Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιο τρολ ώστε να μη θυμάσαι τα χαρακτηριστικά σου: Πότε ευγενικό τη μία, πότε περίεργο την άλλη, πότε εριστικό την παράλλη. Ένα τρολ με μνήμη χρυσόψαρου εδώ μέσα.
  • AriesLeo @ 01.07.2014 18:01
    5* στο Darkestone.
  • Shark @ 02.07.2014 15:06
    Ολο κραζεις αλλα συνεχεια εδω μεσα κ@λοτριβεσαι στρακι....
  • jonele @ 03.07.2014 08:33
    Shark,  Stauros  M7, darkestone Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τα σχόλια σας, διότι ούτε έχω ξαναγράψει εδώ, ούτε σας ξέρω ούτε με ξέρετε. Αν θεωρείτε αστεία, αδιάφορη, χαζή μπορείτε να το πείτε όπως θέλετε την ερώτησή μου, απλά προσπεράστε και μην ασχολείστε.Σε ένα τέτοιου είδους site  μπορεί ο καθένας μας να ρωτήσει το οτιδήποτε, ακόμα και κάτι που φαντάζει αστείο - χαζό για σας!
  • Stardome* @ 08.07.2014 16:44
    jonele, κατ' αρχήν να σου ζητήσω συγνώμη που δεν παρατήρησα νωρίτερα το προσβλητικό σχόλιο προς εσένα, το οποίο και διαγράφηκε. Από εκεί και πέρα, είναι προφανές ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό, τι ερώτηση θέλει, αν και μερικές φορές, όσοι προχωράνε με την αστρολογία αρχίζουν και πικάρουν όσους δεν ασχολούνται σε βάθος. Η περίπτωση της ερώτησης σου ήταν μια από αυτές που θεωρούνται απλοϊκές αλλά θα της αξίζει μια απάντηση.
     
    Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι η αστρολογία είναι μια γλώσσα που μιλάει για το χαρακτήρα μας. Αυτό σημαίνει ότι, το να ανήκουμε σε ένα ζώδιο, λέει κάτι για το χαρακτήρα μας, αυτά που βλέπουμε στη ζωή και κατ' επέκταση αυτά που βλέπουμε στους άλλους. Μάλιστα, συχνά αυτά που εμείς μπορούμε να δούμε στους άλλους, εκείνοι τα αγνοούν ή δεν μπορούν να τα δουν. Έτσι τα ζώδια μας βοηθούν να κατανοήσουμε και εμάς αλλά και τους γύρω μας και συνεπώς όλα τα ζώδια έχουν κάτι να μάθουν από όλα τα υπόλοιπα. Ο τρόπος μπορεί να είναι εύκολος ή δύσκολος, αλλά όλοι μαθαίνουν από όλους. Συμπέρασμα: σίγουρα υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα ζώδια, αλλά οι διαφορές δεν αποτελούν αφορμή για να καταδικάσουμε μια σχέση. Η αστρολογία δεν προδικάζει, η αστρολογία αναλύει.
     
    Στη περίπτωση λοιπόν του Ζυγού με τους Ιχθύες υπάρχουν πολλές διαφορές, αλλά υπάρχουν και κοινά σημεία. Έτσι θα έλεγε κανείς ότι ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που κινείται στη ζωή περισσότερο με τη σκέψη, πιστεύει περισσότερα στα ιδανικά όπως ισότητα και δικαιοσύνη, και αυτά προσπαθεί να τα εντάξει μέσα στις σχέσεις του. Είναι όμως και ένας χαρακτήρας που αποζητά τις σχέσεις και τη κοινωνικότητα γιατί ο τρόπος που συνειδητοποιεί και μαθαίνει για τον εαυτό του είναι μέσα από το σχετισμό και την αναμέτρηση με τους άλλους. Στον αντίποδα ο Ιχθύς είναι κι αυτό ένα ζώδιο που αποζητά τις σχέσεις, αλλά με ένα τρόπο πιο βαθύ, πιο ενστικτώδη και χωρίς ταμπέλες και πλαίσια. Θεωρεί ότι η μόνη δικαιοσύνη είναι η δικαιοσύνη της καρδιάς και με αυτή και το πανίσχυρο ένστικτο του κινείται στη ζωή. Το ένστικτο ενός Ιχθύ ακροβατεί ανάμεσα στην απόλυτη αφοσίωση και ενσυναίσθηση, έως τη μανία, τη παραίτηση αλλά και την φυγή. Υπάρχει λοιπόν μια δυναμική σε αυτή τη σχέση που ο Ζυγός προσπαθεί να ρίξει φως στα κίνητρα του Ιχθύ (κάτι που δημιουργεί μυστήριο και ένταση στη σχέση) και ο Ιχθύς μπορεί να προσαρμοστεί και να απολαύσει πότε τα πλαίσια που μπορεί να θέσει ο Ζυγός και πότε την ικανότητα να ξεγλιστρά από αυτά.
     
    Οπότε όπως βλέπεις, μπορεί δύο ζώδια να μην ταιριάζουν ως χαρακτήρες, αλλά η μεταξύ τους χημεία να δημιουργεί μια σχέση που έχει και ενδιαφέρον και πολλά να διδάξει και τους δύο.

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...