παρακαλώ περιμένετε...

Καταστρέφομαι...

  • TheHunter69 @ 01.03.2013 03:00
    αυτό το τελευταίο που έγραψες ..... περί "μανίας καταδίωξης" με κάνει να σκεφτώ και να σου προτείνω να δεις κάποιον ειδικό ... για να συζητήσετε .αν το πάρεις απόφαση και το κάνεις, θα δεις ότι θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα. 
     
     
  • mmmary @ 01.03.2013 08:44
     

    Καλήμερα 
    !Πολλές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουμε , αυτό όμως δεν πρέπει να μας κάνει να το βάζουμε κάτω αλλά να παλεύουμε ακόμα πιο δυνάτα και να δουλεύουμε πάνω στη Θετική Σκέψη, ή αλλιως να έχεις Πίστη και όλα φτιάχνουν.Αυτή τη στιγμή μπορεί να σου φαίνονται όλα μαύρα και σε ένα λεπτό όλα  να αλλάξουν , δεν ξέρεις τι κρυβέται στη γωνία
    .Ανέβασες κάπου τον χάρτη σου  να  το δούμε ?
    Ολα αλλάζουν  προς το καλύτερο  με λίγη πίστη !!!
  • manini @ 01.03.2013 10:13
    hunter? Ουάου!!! καλώς το παρθένι!
  • Shark @ 01.03.2013 11:32
    Παπαριες καμαρωτεςΘα καταστρεφοσουν αν ειχες κανεναν καρκινο.
    Οσο εχεις την υγεια σου....μπορεις να κανεις τα παντα.
  • mmmary @ 01.03.2013 11:35
    shark _ μ'αρέσει ο τροπος που σκέφτεσαι !
  • Stardome* @ 01.03.2013 11:53
    Αγαπητή fairplay, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον TheHunter69 σχετικά με το τελευταίο κομμάτι του ποστ σου. Δεν είναι προς φόβο να επισκεφθείς κάποιον ειδικό, έστω κι αν όλο αυτό είναι απλώς μια σκοτεινή σκέψη και τίποτα περισσότερο.
    Υπό αυτό το πρίσμα, δεν νομίζω ότι μπορεί να μας αποφέρει σε αυτή τη φάση κάτι το να κοιτάξουμε το χάρτη σου, αφού το σημαντικότερο για εσένα είναι η υποστήριξη και όχι μια ακόμη ανάλυση των πραγμάτων.
    Εύχομαι σύντομα να βγεις από αυτό το σκοτεινό μονοπάτι Υδροχόα.
  • fairplay @ 01.03.2013 12:43
    Καλά έγραψα κάτι μήπως και βρω λίγη συμπαράσταση και εσείς με βγάλατε τρελοκομείο...Εδώ που βρίσκομαι δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σε κάποιο ειδικό αφενός γιατί δεν έχω φράγκο για τέτοιες πολυτέλειες και αφετέρου διότι σε άλλη γλώσσα δεν νοιώθω άνετα να συμμερίζομαι τον πόνο μου. Επίσης λίγη ευγένεια σε κάποιες απαντήσεις δεν θα έβλαπτε καθόλου. 
  • fairplay @ 01.03.2013 12:59
    Εντάξει αγαπητέ ήσουν σαφής εξ'αρχής.Μην επαναλαμβάνεσαι.
  • Shark @ 01.03.2013 12:59
    Stauros....στο Ορος γενικα δεν παταει γυναικα...0 στα θρησκευτικα.
  • Stardome* @ 01.03.2013 13:08
    Stavros M7 ίσως το βρίσκετε διασκεδαστικό όλο αυτό. Ίσως δεν περνάει από το μυαλό σας ίσως ότι μπορεί όντως κάποιοι άνθρωποι να μην έχουν τις αντοχές ή τη δύναμη να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα. Ίσως πάλι  με αυτό το τρόπο που επικοινωνείτε αντλείτε κάποια ευχαρίστηση.
     
    Επιπλέον, πολύ πρόσφατα, όταν ο moisture666 λειτούργησε δεικτικά απέναντι σας μπήκατε στη διαδικασία να μας παραπονεθείτε, αλλά τώρα που κάποιο άλλο μέλος παραπονιέται για τη δική σας συμπεριφορά (φροντίσατε άλλωστε να απαντήσετε αμέσως, ενώ η fairplay δεν μίλησε με ονόματα), συνεχίζετε να ενοχλείτε έναν άνθρωπο που φαίνεται πως ζητούσε απλά να εκφραστεί.
     
    Σ' αυτό το site έχετε επανειλημμένα κοροϊδέψει και διαβάλλει, μέλη και συντάκτες μας. Μας έχετε αποκαλέσει το Star της αστρολογίας, και σας έχουμε σεβαστεί. Αυτό το σεβασμό δυστυχώς δεν μπορείτε να τον διαχειριστείτε, αντίθετα τον εκμεταλλεύεστε με κάθε ευκαιρία, αποδεικνύοντας κάθε φορά που μπαίνετε μέσα πως ο μόνος σκοπός σας είναι να δημιουργήσετε προβλήματα.
     
    Ο λόγος που γράφουμε όλο αυτό το κείμενο είναι για να είναι δημόσια γνωστοί οι λόγοι που στο επόμενο σχόλιο σας που θα προσβάλλει ή θα διαβάλλει, θα προχωρήσουμε σε διαγραφή σας.
  • Stardome* @ 01.03.2013 13:13
    fairplay, σε ότι αφορά τη δική μου απάντηση, να ξεκαθαρίσω τα εξής. Δεν σας αποκάλεσα "του τρελοκομείου" όταν μίλησα για υποστήριξη. Ήταν μια ανθρώπινη συμβουλή και κάτι που κι εγώ έχω αναζητήσει σε περιόδους που έβλεπα αδιέξοδα μόνο.
    Επίσης δεν μπορούμε να ξέρουμε ούτε που βρίσκεστε (σε ποιο μέρος, τόπο), ούτε αν είστε ή όχι έτοιμη να μοιραστείτε τον πόνο σας. Μια πρόταση ήταν που θεώρησα ότι μπορεί να βοηθούσε περισσότερο από το να σας πω πέντε πράγματα για το χάρτη σας που μπορεί και να μην έκαναν τη διαφορά σ' αυτή τη φάση.
    Ελπίζω να είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχω αρνητικές προθέσεις, ούτε σας έχω κατηγοριοποιήσει με ταμπέλες.
  • Gemini86 @ 01.03.2013 13:36
    Μερικες φορές επισκεψη σε εναν ψυχολόγο fairplay δεν σημαινει πως εισαι τρελος/τρελή.
    Μπορει απλα να θελεις να μιλήσεις,να αντιμετωπιζεις μερικές φάσεις της ζωης σου στις οποιες ένας ειδικος θα δει καποια συμπτώματα και θα ξερει καλυτερα πως να τα αντιμετωπισει.
    Η καταθλιψη ειναι μια ασθενεια που κτυπα ανεξαιρετως ευφυιας,φυλου,οικονομικης καταστασης,ηλικιας,ομορφιας ή υποστήριξης απο φιλους κοκ.
    Και με τις τωρινες συνθηκες ολο και περισσοτεροι εχουν αναγκη να μιλησουν σε καποιον ο οποιος ναι μεν δεν ειναι φιλος και ειναι αγνωστος απο την αλλη ακριβως για αυτο μπορει να σκεφτει πιο καθαρα και να σε βοηθησει.
    Γιατι οταν εισαι εκτος του καδρου μπορεις να δεις την ολη εικονα.
    Οσον αφορα το οικονομικο:
    Υπαρχουν 3 γραμμες για ψυχολογικη υποστηριξη πληρως ανωνυμες και δωρεαν:
    Α)

    Μονάδα
    Επείγουσας Τηλεφωνικής Βοήθειας
     




    SOS:
    210 72 22 333 
    Αιγινήτειο Νοσοκομείο, Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική
    Τηλεφωνική βοήθεια για ψυχολογικά
    προβλήματα.

    Ώρες λειτουργίας γραμμής:
    Καθημερινά, 3:00 μ.μ. έως 11:00 μ.μ.


    Β)
    Εθνικό Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Βοήθειας
    (Ε.Κ.Α.Κ.Β.) 

     
    >>


    http://www.ekka.org.gr
    <<

     




    SOS:
    197

     Γραμμή Άμεσης Βοήθειας του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής
    Αλληλεγγύης
     
     
    Συμβουλευτικές υπηρεσίες για
    οικογενειακά και ψυχολογικά προβλήματα.
     


    Ώρες λειτουργίας γραμμής:
    Όλο το 24ωρο, όλη την εβδομάδα

    Γ)


    Η Γραμμή Βοήθειας για την Κατάθλιψη 1034:

    Λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00 - 21.00.
    Στελεχώνεται από ειδικά εκπαιδευμένους ψυχολόγους με την επιστημονική εποπτεία ψυχιάτρου.
    Οι συνομιλίες είναι ανώνυμες και εμπιστευτικές.
    Ο χειρισμός των θεμάτων διέπεται από σεβασμό στην προσωπικότητα και στα δικαιώματα του καλούντα. 
    Δε ζητείται κανένα άλλο προσωπικό στοιχείο πέρα από εκείνα που είναι απαραίτητα για την κατάλληλη υποστήριξη του καλούντα.
    Στο
    τέλος της κάθε συνομιλίας καταγράφονται, ανώνυμα κι εμπιστευτικά,
    κάποιες πληροφορίες με στόχο την διεξαγωγή συμπερασμάτων και τη βελτίωση
    των υπηρεσιών της Γραμμής.


     

    http://www.depressionanxiety.gr/149/article/greek/149/141/index.htm


    Συνιστώ σφοδρά να τηλεφωνήσεις σε κάποιον ειδικό.
    Επισης αν θες μπορεις να μας γραψεις τα προβληματα σου ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ ωστε αν μπορουμε μεσω του forum να μπορουμε να σε βοηθησουμε.
  • manini @ 01.03.2013 13:50
    Νομίζω ότι από ένα υστερόγραφο 5 λέξεων δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τι πραγματικά εννοεί αυτός που το έγραψε κ αν πράγματι χρειάζεται κάποια συμβουλή από ειδικό.
     
    Βασικά μπορεί να το είπε εν βρασμό κ μετά από 5 λεπτά να είναι οκ. Μπορεί να το είπε ειρωνικά. Μπορεί ναι κ να το εννοεί..τεσπα έτσι εύκολα συμπεράσματα..δεν θα έβγαζα...
     
    Δηλαδή οκ τις προάλλες είχαμε ποστ από άτομο που επιθυμούσε τον θάνατο συγγενικού προσώπου για να πάρει την κληρονομιά..εκεί πχ τι να πεις?
     
    Σταύρο..ξες δεν είναι υποχρεωτικό να διαβάζεις προβλέψεις που δε σου κάνουν. Έχει ένα κάρο αστρολογικά site να στραφείς..με καταναγκασμό διαβάζεις προβλέψεις για το ζώδιο σου που δεν σου ταιριάζουν? ... 
  • Stardome* @ 01.03.2013 14:05
    Stavros M7, προσπαθώ να καταλάβω λοιπόν τι είναι αυτό που προσπαθείτε να επιτύχετε, παραμένοντας σε ένα χώρο που ούτε σας εκφράζει και μάλιστα λέτε ότι σας προσβάλει. Αδυνατώ, το ομολογώ, αλλά κατά τα φαινόμενα αυτό συμβαίνει. Επίσης μπορώ να αντιληφθώ ως ένα βαθμό ότι μπορεί να δυσαρεστείτε σε σημείο προσβολής από το ύφος γραφής μας και να μας θεωρείτε τσαρλατάνους, γελοίους ή ότι άλλο θέλετε να μας χαρακτηρίσετε. Αυτό βέβαια μας επαναφέρει στο ίδιο ζήτημα με παραπάνω. Φαύλος κύκλος.
     
    Όμως αυτό που πιο πολύ ενοχλεί είναι να επιτίθεστε ή κοροϊδεύετε τα μέλη μας ή, ακόμη χειρότερα να χλευάζετε το πρόβλημα κάποιου ανθρώπου που θέλει να εκφραστεί μέσα από το κανάλι του Stardome*. Αυτό δεν είναι πλέον αποδεκτό. Εκτός κι αν έχετε άλλους σκοπούς με αυτή τη συμπεριφορά, όπως για παράδειγμα να διώξετε κόσμο από το Stardome*. Σε αυτή την περίπτωση, θα με βρείτε απέναντι σας, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή.
     
    Οπότε για να είμαστε ξεκάθαροι: από εμάς είστε ελεύθερος να μην επιστρέψετε ποτέ σ' αυτό το χώρο που τόσο σας προσβάλει, που θεωρούμε ότι είναι και το λογικό, εκτός κι αν σας αρέσει να βασανίζετε την αισθητική σας και το μυαλό σας με πράγματα που δεν σας ευχαριστούν. Όμως την επόμενη φορά που κάποιο μέλος δεχθεί την οποιαδήποτε κοροϊδία από εσάς, δεν θα υπάρξει καμία ενημέρωση. Απλά διαγραφή του λογαριασμού σας.
     
  • manini @ 01.03.2013 14:14
    ναι εννοείται Inf δεν τίθεται θέμα καλής διάθεσης..συμφωνώ. Παράληψη  που δεν το ανέφερα κ εγώ.
     
    Απλά κατά την γνώμη μου κ ίσως κάνω λάθος..όσο αδύνατο είναι να εκφραστεί κανείς μέσα από ένα ποστ "καταστρέφομαι" , "sos", "βοήθεια" κτλ..που τα κάνουμε μάλλον σαν ξεσπασμάτα σε κάποια στιγμή που φτάνουμε στα όρια μας κ όχι τόσο γιατί πραγματικά προσμένουμε κάτι..τόσο αδύνατο επίσης μου φαίνεται, να βοηθήσεις κάποιον με μια απάντηση. Όσες πιθανότητες έχεις να βοηθήσεις τόσες έχεις κ να τον κάνεις χειρότερα. Μιας κ δεν ξέρεις πού μιλάς.
    Αλήθεια δεν έχω απάντηση στο τι είναι καλύτερο να κάνεις.
     
    Για να βοηθήσεις πρέπει και ο άλλος να θέλει, αλλά και να γνωρίζεις  με ποιον μιλάς, τι πρόβλημα έχει κτλ πράγμα αδύνατο απλά σε ένα ποστ.
  • Infernal @ 01.03.2013 14:14
    Συμφωνω με την μανινι....Δεν μπορουμε για μια παραγραφο να αναφερομαστε
    κατευθειαν σε γιατρο ....Σιγουρα ολοι το εκαναν απο την καλη τους
    προθεση αυτο εξυπακουεται ...Απλα το βρισκω too much...
     
    Οn topic:
    Fairplay σιγουρα δεν γνωριζω τι περνας, ουτε ζω την ζωη σου ...Αλλα
    οτι και αν εχεις μπορεις να το ξεπερασεις.Σιγουρα μια συναισθηματικη
    ασφαλεια(συντροφου) ειτε μια δουλεια μας γεμιζει γιατι δημιουργουμε ,
    αισθανομαστε διαφορετικα .....Αλλα ακομα και οταν δεν υπαρχουν αυτα μεσα στην ζωη μας δεν πρεπει να μας παιρνει απο κατω ...So κανε την δικη σου καινουρια αρχη απο και ολα θα πανε τελεια ...
  • Infernal @ 01.03.2013 14:16
    Μανινι βλεπεις στο μελλον ....Αχα πως ηξερες οτι θα συμφωνησω μαζι σου ?
    Πατησα κατα λαθος το enter πριν ...
  • Gemini86 @ 01.03.2013 14:16
    Starome*,δεν αντιλαμβανομαι τη λογικη σου.
     
    Διεγραψε τον απο τωρα τον Stauros M7 να τελειωνουμε.
     
    ΞΕΡΕΙΣ πως θα παραβει τους κανονες.Και εγω το ξερω πως θα παραβει τους κανονες.Και ο ΙΔΙΟΣ το ξερει πως θα παραβει τους κανονες.
    Επομενως ΓΙΑΤΙ να περιμενεις μια ακομα μερα και το μπερδευουμε με κιτρινες,κοκκινες,πρασινες καρτες κοκ; Του τραβας μια διαγραφη να τελειωνουμε που το εχουμε καταντησει Ιρλανδικο ζητημα.
     
    Φοβασαι μηπως σε κακοχαρακτηρισει ο Stauros M7 και λεει πως τον διεγραψες επειδη σε εβριζε που εισαι και καλα αστρολογος της πλακας;
    ΜΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ.Και εγω το ξερω.Και ολοι εδω μεσα τον ξερουνε.
     
    Επομενως δεν αντιλαμβανομαι ολη αυτη τη χρονοκαθυστερηση-τον διαγραφεις ΤΩΡΑ αφθορει και παρα χρημα και τελειωσε.
    Γιατι το αστειο παρατραβηξε οταν ειδε ατομο στο χειλος του γκρεμου της καταθλιψης και εγραψε μαλακιες.
  • manini @ 01.03.2013 14:23
    χαλάρωσε βρε gemini...δεν είναι η γκεστάμπω εδώ πέρα...
     
    ένα πράγμα που διαφέρει το stardome είναι η δυνατότητα ελευθερία έκφρασης..σε άλλα forum ούτε λαλά δεν μπορείς να ποστάρεις..ούτε ποιήματα, oύτε αστεία
    ...δίνει το περιθώριο ως ενήλικας προς ενήλικα να κάνει μια επιλογή
     
  • Stardome* @ 01.03.2013 14:27
    gemini86, η απάντηση της manini με καλύπτει.
  • Infernal @ 01.03.2013 14:36
    Ξερεις ποιο ειναι το ασχημο στην ολη υποθεση μανινι ....?Πραγματι το stardome διαφερει ιδιαιτερα απο αλλα φορουμ ...
    Αλλα το ζητημα ειναι οτι μερικοι ετσι εχουν μαθει εδω και καιρο διοτι δεν υπηρχε η παρα μικρη παρατηρηση...

    Δεν υπηρχε ελευθερια υπηρχε ασυδοσια...Υπαρχουν και καποιοι αγραφοι
    κανονες συμπεριφορας...Ολοι εχουμε ξεφυγει καπως και εγω εχω ξεφυγει
    παλιοτερα δεν αποποιουμαι καμια ευθυνη μ...Αλλα το θεμα ειναι να μην το
    συνεχιζεις ...Δεν μιλαω ειδικα για τον σταυρο τωρα ...Η συνηθεια ειναι
    κακια συνηθεια ...
    Καλο μεσημερι απο εμενα ...
  • fairplay @ 01.03.2013 16:36
    Αγαπητά μου παιδιά,
     
    Αρχικά πολλά ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον και τα ενθαρυντικά λόγια που μου γράψατε.
    Ειλικρινά δεν είχα πρόθεση να βαρύνω το κλίμα και να δημιουργήσω ανάμεσα σας διαξιφισμούς. Εξέφρασα έναν προβληματισμό μου, με σίγουρα γλαφυρό τόνο γιατί δεν είχα εκείνη την στιγμή που αλλού να ξεσπάσω.
    Θεωρώ ότι κανείς δεν μου κόλησε ταμπέλες ούτε νοιώθω προσβεβλημένη για την προτροπή κάποιων μελών και του Stardome να δω κάποιον ειδικό. Απλά στην παρούσα φάση η αντοχή μου σε επίπεδο εκμυστηρεύσεων φτάνει μέχρι εδώ. Αργότερα ίσως θελήσω να το μοιραστώ και σε άλλο επίπεδο.
     
    Να' στε καλά

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...