παρακαλώ περιμένετε...

Γυναίκα υδροχοος με ταυρο και άντρας Ταυρο με σκορπιο;

  • manini @ 13.03.2013 14:16
    δεν παίρνει άλλη θέση ο ωροσκόπος..με κάτι μπερδεύεσαι...
  • Stardome* @ 14.03.2013 13:10
    Υδροχοάκι, είμαστε πάντα ο ωροσκόπος μας. Είτε μιας ημέρας, είτε 30 χρονών, είτε 90 χρονών ο ωροσκόπος μας δεν αλλάζει. Οπότε μη σκέφτεστε με αυτή τη λογική. Σίγουρα σας έχει μπερδέψει ο προοδευμένος ωροσκόπος (ή κάποια άλλη νύξη σε προόδους που ίσως έχει πάρει το αυτί σας).
     
    Στο ερώτημα περί σχέσης τώρα, ακολουθώ κι εγώ την άποψη που εξέφρασε πρόσφατα η Ελισσάβετ (που γράφει τις ερωτικές μας προβλέψεις): η αστρολογία, κυρίως και πρωτίστως, δείχνει ποια θέματα είναι απαραίτητο να δουλευτούν σε κάθε σχέση και όχι αν μια σχέση έχει ή όχι μέλλον. Δουλεύεις μια σχέση και γουστάρεις τον/την Άλλο/η, θα κάνεις ότι είναι δυνατό για να την κάνεις δουλέψει. Σωστά;
     
    Μια σχέση ανάμεσα σε δύο άτομα που έχουν τόσο έντονη έμφαση σε σταθερά ζώδια (Ταύρος, Σκορπιός και Υδροχόος ανήκουν όλα στην ομάδα των σταθερών ζωδίων) μιλά για μια σχέση που το κύρια θέματα που πρωταγωνιστούν είναι ο έλεγχος και το πείσμα. Κι αυτό γιατί σαν φύση τα σταθερά ζώδια είναι τα πιο δυσκίνητα στην αλλαγή προσωπικών απόψεων. Από την άλλη πλευρά, ο άξονας Ταύρου - Σκορπιού μιλά για σχέσεις με κύριο αίτημα την ασφάλεια και με τον Κρόνο να σας επηρεάζει και τους δύο είναι μάλλον λογικές ο δισταγμός σου αλλά και οι απορίες σου.
     
    Εύχομαι σε κάθε περίπτωση να εξελιχθούν όλα ομαλά. Για οτιδήποτε άλλο, εδώ είμαστε.
  • Υδροχοάκι @ 14.03.2013 22:28
    Ευχαριστώ πολυ καταρχάς για την απάντηση σας!κ μιας που είστε εδω λίγες ερωτήσεις άκομα(!)Αλήθεια θα προσπαθήσω να ειμαι σύντομη!!!!
    Μετα απο έρευνα ανακάλυψα(!) τα παρακάτω:
    •Γυναικα υδροχοος με ταυρο και Αφροδίτη κ Σελήνη στους Ιχθυεις κ Κρόνο στον Υδροχοο
    •Ανδρας ταυρος με σκορπιο και Αφροδίτη στο ταυρο,Σελήνη στη παρθένο κ Κρόνο στους Ιχθυεις 
     
    Υπάρχει καμία ελπίδα;Ή επιβεβαιώθηκαν τελικά πλήρως οι παραπάνω ανησυχίες για τα σκοτσεζικα ντους κ το φόβο για ευθύνες κ σοβαρές δεσμεύσεις;;;(απο τη πλευρά του ταυρου)
    Κ τέλος για να επιτευχθεί η αρμονία(αν ειναι ποτέ δυνατό!) ποια θέματακια-κατηγοριες θεωρείται οτι χρειάζεται να δουλευτουν;
     
    Ευχαριστώ παρα παρά πολυ για το χρόνο σας κ λυπάμαι για το μακροσκελή μου μονόλογο με τις καταιγιστικες ερωτήσεις! Καλό σας βραδυ κ αναμένω!

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...