παρακαλώ περιμένετε...

ΚΑΡΜΙΚΗ ΣΧΕΣΗ

  • Infernal @ 13.03.2013 11:30
    Kαλημερα δεν ειναι μονο οι δεσμοι της σεληνης ...
    Αλλα αφου αναφερες την σεληνη ,  γραψε μας αυτες τις οψεις... 
  • moisture666 @ 13.03.2013 11:30
    Καρμικά εδώ, θεωρούνται πρόσωπα και γεγονότα που μας οδηγούν στον Βόρειο Δεσμό, στην προσωπική ολοκλήρωση και το μέλλον, μέσα από τα μαθήματα -συχνά επώδυνα- που μας δίδουν στο παρόν. Λέγοντας καρμικά «πρόσωπα» δεν είναι εννοούμε απαραίτητα εκείνον τον άγνωστο και την ηλεκτρική έλξη με ανεξήγητη οικειότητα που σε διαπέρασε μόλις μπήκε στο δωμάτιο. Το μάθημα σου, μπορεί να το πάρεις από τον πατέρα, την αδερφή, το αφεντικό που θαυμάζεις, τον συνάδελφο που αντιπαθείς, αλλά και τον σύντροφο που κολλήσατε από την πρώτη εκείνη ανεξήγητη στιγμή (και που όμως δεν σημαίνει ότι θα κρατήσει για πάντα επειδή η σχέση σας είναι καρμική). Καρμικό είναι οτιδήποτε και οποιοσδήποτε εξυπηρετεί το κοσμικό πλάνο της προσωπικής σου εξέλιξης. Δάσκαλοι που σου μαθαίνουν ποιος-α πρέπει να γίνεις στο μέλλον (ΒΔ).
  • moisture666 @ 13.03.2013 11:31
    http://www.stardome.gr/library/c52,Οι_Δεσμοί_της_Σελήνης.html
  • moisture666 @ 13.03.2013 11:33
    Οι αστρολογικές παρατηρήσεις συγκλίνουν σε μερικές σοβαρές διαπιστώσεις. Όταν ο Ήλιος, ή η Σελήνη σχετίζεται με τον άξονα των Δεσμών του άλλου υπάρχει ένα βαθύ αίσθημα ότι ο ένας ανήκει στον άλλο. Είναι σαν να υπάρχει μια βαθιά αναγνώριση του ενός προς τον άλλο χωρίς να μπορεί κανένας από τους δύο να την εξηγήσει. Ακόμα και κάτω από τις χειρότερες περιστάσεις το βαθύτερο δέσιμο που υπάρχει δεν σπάει ποτέ.
  • moisture666 @ 13.03.2013 11:34
    http://www.stardome.gr/library/c54,Δεσμοί_της_Σελήνης_κα�.html
  • elenir @ 13.03.2013 11:37
    North Node sextile Moon North Node square Venus North Node sextile Jupiter  North Node sextile Saturn 
     
    ( North Node conjunction North Node  North Node square Lilith  North Node trine Chiron  North Node trine Pholus)
     North Node trine Pholus)
  • Infernal @ 13.03.2013 11:54
    Στις οψεις των δεσμων υπλογιζουμε μονο την συνοδο,τετραγωνο,αντιθεση...
    Το 2ρο λινκ που σου εδωσε ο μοιστ θα σου λυσει αρκετες αποριες...
  • elenir @ 13.03.2013 12:12
    @Infernal  το μοναδικο ειναι το τετραγωνο Βορειου Δεσμου με Αφροδιτη...
    ποιες αλλοι παραμετροι ειναι εκτος απο τους δεσμους της σεληνης?
  • moisture666 @ 13.03.2013 12:16
    Μαλλον κρονος φιλαράκι!
     
    Καρμικα φορτία....
  • mpoumpou255 @ 13.03.2013 13:08
    αν εχουμε και κρονο και δεσμους και πλουτωνα σε εντονες οψεις(συνοδοι-τετραγωνα) με προσωπικους πλανητες?
  • Infernal @ 13.03.2013 13:10
    Κρονος σε οψεις με προσωπικους σας πλανητες...
    Πληθος οψεων των κυβερνητων του 4ου,8ου 12ου οικου...Επειτα ο κυβερνητης του  5ου και 7 οικου να δεχεται εντονες οψεις απο προσωπικους πλανητες..
    Σου εδωσα μια γευση ...
  • Infernal @ 13.03.2013 13:12
    Φυσικα και πλουτωνα που αναφερε η μπουμπου...
  • manini @ 13.03.2013 14:23
    ένα πράγμα ρε παιδί μου...όποτε πω οτι θα δω αυτή την εκπομπή με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ Κυριακή γαρ..
  • elenir @ 13.03.2013 17:07
     "κυβερνητης του 5ου και 7 οικου" εννοεις τον κυβερνητη του ζωδιου που βρισκεται στον 5ο κ 7ο;
  • Stardome* @ 14.03.2013 13:44
    elenir πρέπει εδώ να διευκρινίσουμε κάτι πολύ σημαντικό για τις "καρμικές σχέσεις".
     
    Στη καθημερινότητα μας έχουμε συνηθίσει να ταυτίζουμε την έννοια "καρμικός" με τους πόθους μας, τις ανάγκες, τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας για μια ερωτική σχέση. Θέλουμε να κρατήσει; Θέλουμε να είναι αυτή η μια σχέση που θα μας καθορίσει; Θέλουμε να βρούμε ενδείξεις για να στηριχτούμε και να δικαιολογήσουμε αυτό που αισθανόμαστε; Πάμε και ταυτίζουμε όλες αυτές τις έννοιες με το κάρμα. Και πάμε μετά στο χάρτη να ψάξουμε για "καρμικές ενδείξεις", "καρμικά σημάδια", "καρμικούς πλανήτες"....
     
    Η έννοια του Κάρμα δεν είναι τίποτα περισσότερο από το νόμο Αιτίου - Αποτελέσματος και τις συνέπειες του. Κάθε πράξη μου, κάθε απόφαση μου, έχει συνέπειες και υπό μια έννοια όταν αυτές συγκεντρώνονται δημιουργούν το μονοπάτι της ζωής που επέλεξα. Συνεπώς αν θέλουμε να μιλήσουμε με όρους κάρμα, τότε όλος ο γενέθλιος χάρτης μας είναι ένα καρμικό αποτύπωμα και όλη μας η ζωή είναι συνυφασμένη στον ιστό του Κάρμα.
     
    Οπότε και πάλι επιστρέφουμε στο βασικό μας θέμα; Είναι μια σχέση καρμική και πότε; Η απάντηση με βάση το παραπάνω πλαίσιο που θέσαμε είναι: όλες οι σχέσεις είναι τελικά, περισσότερο ή λιγότερο καρμικές. Και όχι μόνο οι ερωτικές. Καρμική είναι η σχέση με τον κολλητό μου, με την μητέρα μου και ενδεχομένως με τον προϊστάμενο μου, την κοπέλα που θα συναντήσω στο μπαρ μια φορά και δεν θα την ξαναδώ κοκ... Το πόσο σημαντική από άποψη κάρμα είναι μια σχέση έχει άμεσα να κάνει με τα μαθήματα και τις εμπειρίες που αντλώ από αυτή και συχνά δεν είναι ούτε εύκολες, ούτε και ευχάριστες. Για παράδειγμα μπορεί να ξέρω κάποιον για όλη μου τη ζωή και από τη σχέση μου μαζί του να μην αντλώ τίποτα και μπορεί να γνωρίσω για 3 μόνο ώρες έναν άλλο άνθρωπο και με αυτά που μου λέει να αλλάξει όλη μου η ζωή σε μια στιγμή.
     
    Όπως σου ανέλυσαν και άλλα παιδιά πιο κάτω και με links που σου έδωσαν, τα σημαντικότερα μαθήματα αντλούνται από ανθρώπους που οι πλανήτες τους αλλά και ο άξονας των δεσμών τους, βρίσκεται σε σύνοδο, αντίθεση ή τετράγωνο με τους δεσμούς μας. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και ο Κρόνος, αλλά και οι εξωκρόνιοι πλανήτες και οι όψεις που σχηματίζουν. Δεν παίζει ρόλο το πλήθος των όψεων. Παίζει ρόλο το μάθημα, η εμπειρίες που θα μοιραστείς και ποια στοιχεία του χαρακτήρα σου θα αναδυθούν μέσα από κάθε σχέση.
     
    Οπότε χρησιμοποίησε το χάρτη της συναστρίας, που υποθέτω πως έχει σχηματίσει ήδη, όχι για να ονοματίσεις μια όψη ως "καρμική" αλλά για να προσπαθήσεις να καταλάβεις (και να αναρωτηθείς) τι είναι αυτό που είναι τόσο σημαντικό να μάθεις από αυτή τη σχέση. Σε κάποιο σχόλιο διάβασα για την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον άξονα των Δεσμών. Μήπως το μάθημα αυτής της σχέσης είναι να μάθεις να μοιράζεσαι με ένα διαφορετικό τρόπο συναισθήματα και εμπειρίες; Μήπως χρειάζεται να έρθεις αντιμέτωπη με μια σχέση που τα θέλω σου συστηματικά παραγκωνίζονται, ώστε να μάθεις να ζητάς από τον σύντροφο σου σε αντάλλαγμα τουλάχιστον τόσα, όσα δίνει κι εσύ;Τροφή για σκέψη και για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις με την έννοια του κάρμα.Καλή συνέχεια από εμένα!
    Καλή συνέχεια από εμένα!
  • mpoumpou255 @ 14.03.2013 14:25
    προσωπικα ενα πραγμα εχω εμπεδωσει πλεον, οταν σου τυχαινουν τα ιδια πραγματα ξανα και ξανα πρεπει να καταλαβεις οτι χτυπαει καμπανακι!πρεπει να αλλαξεις κατι, να καταλαβεις το λαθος σου η απλα το στοιχειο του χαρακτηρα σου που σε οδηγει εκει και που πρεπει να εξαφανισεις.

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...