παρακαλώ περιμένετε...

arhs ston tauro!

  • lina92 @ 19.04.2013 22:01
    oxi den kanei sunodo me ton gene8lio mou..ara twra pou mpainei o arhs ston tauro egw pou ton exw ekei ston xarth mou den eunooumai as poume se oti mporei na eunoeitai auth thn periodo?..axxx de 3erw,gnwrizw ta polu vasika kai auto to eixa panta aporia!
  • Stardome* @ 22.04.2013 14:18
    lina92, τα είπες όντως λίγο μπερδεμένα όντως. Ας προσπαθήσουμε να τα ξεμπερδέψουμε λοιπόν...
     
    Η θέση που έχουμε ένα πλανήτη στο γενέθλιο χάρτη μας είναι εκείνη η θέση που για εμάς είναι πιο οικεία. Μέσα από τα πρίσμα της συγκεκριμένης θέσης καταφέρνουμε να εκφράσουμε τις ενέργειες/ανάγκες/ροπές/επιθυμίες που συμβολίζει κάθε πλανήτης. Όταν λοιπόν ένας πλανήτης, σε διέλευση αυτή τη φορά, επιστρέφει στη θέση που τον συναντάμε στο γενέθλιο χάρτη μας τότε αφυπνίζει αυτές τις οικείες ποιότητες για εμάς.
     
    Τώρα σχετικά με την ωφέλεια ή όχι της κάθε θέσης, νομίζω ότι είναι λάθος το πρίσμα που το βλέπεις. Κάθε θέση, ακόμη και η καλύτερη για κάθε πλανήτη, έρχεται με ένα πακέτο θετικών στοιχείων και ένα πακέτο προκλήσεων που καλούμαστε να λύσουμε. Οπότε δεν θα έλεγα ότι μια θέση είναι "προτιμότερη" από κάποια άλλη. Απλά μιλάμε για διαφορετικές προκλήσεις σε κάθε περίπτωση, κάποιες πιο ευχάριστες, άλλες πιο δύσκολες.
     
    Τέλος, για την ερώτηση σου σχετικά με τον Άρη σε παραπέμπω σε μια απάντηση που έδωσα σε παρόμοια ερώτηση λίγο πριν.
     
    http://www.stardome.gr/tribes/aquarius/32759.html
     
    Ελπίζω να κάλυψα ένα μέρος από τις απορίες σου. Καλή συνέχεια!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...