παρακαλώ περιμένετε...

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 20.05.2013 - ΔΙΔΥΜΟΙ

14 σχόλια
 • lenapsaraki @ 24.05.2013 20:26
   Ο Ήλιος μου κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που είναι στον Τοξότη,έχω και σελήνη στα Διδύμια...να περιμένω κάτι από το αυριανό σκηνικό;
 • manini @ 24.05.2013 16:03
  nice! τενκ γιου... Έτσι έχει πιο πολύ λογική για το πώς να εξετάσεις τον 5ο (ειρωνία η λέξη λογική, τώρα αφού μιλάμε για φουλ του ποσειδώνα) αλλά ναι έχει
 • Stardome* @ 24.05.2013 15:03
  Calamity Jane, η έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, όπως το περιγράφεις σχηματίζει τετράγωνο με τον άξονα 1ου - 7ου οίκου σου. Νομίζω ότι μπορείς και μόνη σου να ερμηνεύσεις τη μηχανική της έκλειψης.
   
  Βήμα 1ο: Σε ποιον άξονα στο γενέθλιο χάρτη σου λαμβάνει χώρα η Σεληνιακή έκλειψη; Από τη στιγμή που δεν έχεις τα στοιχεία σου αποθηκευμένα για να δω, πρέπει να το ψάξεις εσύ.. .
   
  Ο άξονας που γίνεται η Σεληνιακή έκλειψη είναι ο άξονας που έχουν πλέον ωριμάσει οι συνθήκες για να αναδειχθούν οι δικές μας ανάγκες. Σαν άνθρωποι έχουμε ένα σπάνιο χάρισμα να καταπιέζουμε τις ανάγκες μας, να βάζουμε τον εαυτό μας σε 2η μοίρα και να υποχωρούμε για να διατηρήσουμε ισορροπίες. Η Σεληνιακή έκλειψη είναι ένας πυροκροτητής, είναι το σημείο που είτε λέμε εμείς "Πρώτα εγώ" ή που βιώνουμε το τέλος κύκλων (μπορεί να είναι σχέσεις, μπορεί να είναι μοτίβο συμπεριφοράς μας). Τώρα αν ο άξονας είναι καθαρά ο άξονας 4ου - 10ου οίκου, μια νέα ισορροπία πρέπει να δημιουργηθεί στο δίπολο καριέρα, κοινωνική ζωή/οικογένεια, προσωπική ζωή (μήπως εργάζομαι πολύ και δεν έχω χρόνο για προσωπική ζωή ή αντίστροφα, έχω αφομοιωθεί μέσα στην οικογένεια ή μια συντροφική σχέση και δεν διεκδικώ αυτό που μου αξίζει επαγγελματικά; Μήπως θέλω στο άμεσο μέλλον να ανάλαβω ακόμη ένα κοινωνικό ρόλο, πχ μητρικό ή συζυγικό και πρέπει να διαμορφώσω αντίστοιχα τη καριέρα μου. Αν ο άξονας είναι ο 9ος - 3ος τότε ίσως είναι οι ανάγκες μου για νέα ερεθίσματα, αλλαγή παραστάσεων, ταξίδια και νέες γνώσεις που έρχονται στο προσκήνιο. (εδώ έχουμε ανάγκες για περισσότερη κοινωνικότητα, μετακομίσεις, Αν πάλι είναι ο άξονας 5ου - 11ου, καλούμαι ν' αξιολογήσω αν ζω τη ζωή μου σύμφωνα με τα δικά μου μέτρα ή έχω αφομοιωθεί τόσο πολύ από τις κοινωνικές συνθήκες που αισθάνομαι ότι δεν ορίζω τη ζωή μου (ή αντίστροφα, αν έχω κοινωνικά αποκλειστεί εξαιτίας της έντονα υποκειμενικής φύσης μου και τώρα θέλω νέες παρέες, νέους ανθρώπους).
   
  Με άλλα λόγια ο άξονας της έκλειψης δείχνει σε ποιες περιοχές της ζωής μου πρέπει να αναδείξω ξανά τις ανάγκες μου και είναι σημαντικός για να χαρτογραφήσω με σωστό τρόπο τις εκφάνσεις της ζωής μου που στο επόμενο διάστημα (μηνών συνήθως...) θα επηρεαστούν.
   
  Βήμα 2: Ποιες είναι οι σημαντικότερες όψεις της έκλειψης; Στη προκειμένη περίπτωση, έχουμε το τετράγωνο με Ποσειδώνα. Συνεπώς Ποσειδώνια θέματα ανακινούνται με έντονο τρόπο: η θυσία, η υποταγή στις συνθήκες ή και ανάγκες για φυγή από την πραγματικότητα με τα προβλήματα της, στροφή προς τις συναισθηματικές ανάγκες, προσδοκία για ένα σωτήρα ή ένα θαύμα που θα με λυτρώσει από τις δυσκολίες. Όπως είπες η αρένα του Ποσειδώνα αυτή την εποχή είναι ο έβδομος οίκος σου συνεπώς θα πρέπει να περιληφθεί στην ανάλυση μας συνδυαστικά με τον άξονα της έκλειψης. Είναι το γεγονός ότι θέλεις να σπάσεις μια σχέση και μια συνεργασία ή να δραπετεύσεις από μια σχέση/συνεργασία που εξαπατήθηκες και θες να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία στον άξονα που γίνεται η έκλειψη; Αντίστοιχα βέβαια θα μπορούσε να είναι η επιθυμία για μια ερωτική σχέση που θα κρατήσει, που κινητοποιεί την όλη διαδικασία της έκλειψης.
   
  Με άλλα λόγια οι οίκοι το χάρτη σου που συναντάς του πλανήτες με τους οποίους κάνει όψη η έκλειψη μας δείχνουν το αλληλοσυγκροούμενα κίνητρα που κινητοποιούν τη δράση στον άξονα της έκλειψης.
   
  Τώρα σε σχέση με τα θέματα της ταυτότητας, δεν υπάρχει οποιαδήποτε δράση στο χάρτη που να μην συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με ζητήματα ταυτότητας.
   
  Για απορίες/διυκρινήσεις, με λίγη υπομονή, στη διάθεση σου πάντα...
   
  Καλή έκλειψη!
 • Calamity Jane @ 24.05.2013 11:59
  Μια ερώτηση στην παρέα:
   
  Τι γίνεται όταν η έκλειψη έχει μια μοίρα απόκλιση από ωροσκόπο?
  Έχω ωροσκόπο στην 05,26 της Παρθένου.
   Και Ποσειδώνας απέναντι.... 
  Ζωή, σπίτι, καριέρα, εαυτός κομμάτια να υποθέσω??????
 • 4in1 @ 23.05.2013 16:34
  όταν περπατάω στο δρόμο και κολλάνε πάνω μου άγνωστοι είναι.......όχι επειδή τους τράβηξε το άρωμά μου..... αλλά επειδή μαγνητίζω όταν σκέφτομαι! μιλάμε για μεγάλο voltage!!!      
   
 • Gemini86 @ 23.05.2013 13:25
  Φιλε μου Τοξοτη,εσυ πρεπει να καπνιζεις κατι πολυυυυυυυυ καλο.
 • SkeptomenosToksotis @ 23.05.2013 13:00
  Γιατί μόνον στους Δίδυμους πάνε πάντα όλα τα καλά;
 • sgouromallousa @ 20.05.2013 22:33
  Eπιτελους ο ηλιος γύρισε στους Διδύμους ...Μπας και δουμε τίποτα θετικό γιατι πολυ μαυριλα πλακωσε το τελευταιο 20ημερο. Ε μα!
 • mr_Mister @ 20.05.2013 16:46
  Περιτριγυρίζομαι από τέρατα μορφώσεως πια...
 • Rοverandom* @ 20.05.2013 09:23
  Sometimes U win ~Sometimes U LearN 
   
  κι επιτέλους αν πετυχαίνουν σε κάτι οι δίδυμοι είναι Στα υψηλά % αποτυχίας κύριε πάρτυ πούπερ μου    !!!!!!
   
   
  http://www.youtube.com/watch?v=h9H_H_yhdrc
   
 • mr_Mister @ 20.05.2013 06:20
  Αχέμ, συνδιδύμια, η πρόβλεψη είναι ΠΡΟΒΛΕΨΗ - γενικόύ ενδιαφέροντος. 1) Οι
  προσωπικοί χάρτες μπορεί περί άλλων να τυρβάζουν και 2) Συν Αθηνά
  (Γεωργία, Μαρία, Ελένη, Φώτη, Δημήτρη, Γιάννη κλπ) και χείρα κίνει χωρίς
  να παραβλέπουμε πως κάθε μα κάθε προσπάθεια ενέχει και ένα ποσοστό
  αποτυχίας. Mικρό, μεγάλο, who knows.
  Xαλάω τη γιορτή, ε?....
   
 • didumaki @ 20.05.2013 01:45
  likeeeeeeeee!!!! epitelous!!1 i pwti kali gia to 2013!! anastasi!
 • mariana22 @ 20.05.2013 01:09
  gustarw!
 • MidnightRain @ 19.05.2013 22:53

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κωνσταντίνος, Κωσταντίνα, Ελένη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...