παρακαλώ περιμένετε...

ydatino trigwno....

  • Shark @ 16.07.2013 16:03
    Μεγαλυτερη επιρροη θα νοιωσεις στα του οικου που συμβαινει η συνοδος.
  • vasiliki28 @ 16.07.2013 18:16
    Aπο ότι αντιλαμβάνομαι η επιρροή του τριγώνου είναι στην ουσία, στα θέματα και των 3 οικων απο τους οποίους διελαύνουν οι 3 πλανήτες, έτσι δεν είναι?
  • Stardome* @ 17.07.2013 12:54
    UNDERCOVER, αν ο χάρτης που έχεις στο προφιλ σου έχει σωστά στοιχεία τότε η Αφροδίτη σου δεν επηρεάζεται από το συγκεκριμένο σχηματισμό καθώς βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου.
     
    Δύο είναι οι σημαντικότερες διελεύσεις αυτής της περιόδου για εσένα. Η αντίθεση του Ποσειδώνα στον Ήλιο σου που δημιουργεί μια αίσθηση απογοήτευσης και ανικανοποιήτου από συνολικά από τη παρουσία μας στη ζωή. Είναι βαθιά μεταμορφωτική διέλευση σε συναισθηματικό επίπεδο (κυρίως γιατί μας αναγκάζει να δημιουργούμε προσδοκίες και να αναζητούμε θαύματα και σωτήρες από τις σχέσεις μας) αλλά περιέχει και πολύ συναισθηματική ένταση και πόνο.
     
    Από την άλλη πλευρά βρίσκεσαι (σύμφωνα με τον ίδιο χάρτη) σε χρονιά επιστροφής Δία. Αυτή η διέλευση μπορεί να μην είναι άμεσα προφανής (άλλωστε δεν ισχύει ο αστικός μύθος ότι ο Δίας είναι ο Άγιος Βασίλης και μοιράζει δώρα επειδή είμαστε καλά παιδιά), αλλά μέχρι να ολοκληρωθεί (σε 11 μήνες από τώρα) θα έχει επανέλθει και η διάθεση αλλά και η δύναμη για νέες περιπέτειες (ερωτικές και μη).

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...