παρακαλώ περιμένετε...

Προς την αστρολογική ομάδα του Stardome*

  • glifa2008 @ 19.07.2013 00:05
    Μπροστά στη ζωή και στο θάνατο, όλα σιωπούν.
    Δεν ξέρω να σού εξηγήσω το γιατί. Μπορεί και να μην υπάρχει. Ο πόνος γι'αυτούς που "φεύγουν", είναι ασήκωτος. Μην φοβάσαι να κλάψεις. Είναι λυτρωτικό. Να είσαι καλά, να τον θυμάσαι και σε εκέινον καλό του ταξίδι και καλό παράδεισο...
  • Moss istheboss @ 19.07.2013 01:09
    κουραγιο στους δικους του ανθρωπους...
  • billina86 @ 19.07.2013 04:27
    Πριν από 6 χρόνια παρά ένα μήνα ακριβώς, έχασα τη μητέρα μου..Ήταν 57 ετών κι εγώ 21.  Μπήκα κι εγώ στο τριπάκι να ψάξω τις διελεύσεις κλπ... Ξέρεις κάτι όμως? Αλίμονο σε αυτούς που φεύγουν... Υπομονή και κουράγιο! Θα έρθει η λύτρωση... κάποια πράγματα δεν εκλογικεύονται και δεν είναι αυτός ο τρόπος λύτρωσης.. Ξέσπασε, πόνα, νιώσε την απώλεια και, πίστεψέ με, θα λυτρωθείς!
  • Stardome* @ 19.07.2013 10:01
    sgouromallousa, συλλυπητήρια για την απώλεια σου πρώτα από όλα και κουράγιο στην οικογένεια του φίλου σου.
     
    Όπως είπε και η billina86 δε νομίζω ότι μπορούμε να εκλογικεύσουμε ή να ερμηνεύσουμε αστρολογικά έστω ένα θάνατο. Είναι πολύ επικίνδυνα νερά αυτά για να κολυμπήσουμε και να δώσουμε οποιαδήποτε απάντηση. Τουλάχιστον όχι τόσο νωρίς και τόσο κοντά στο ίδιο το γεγονός αυτό. Ό, τι και να πούμε είναι πολύ λίγο και σίγουρα δεν υπάρχει κανένας που να σέβεται στο ελάχιστο την ανθρώπινη ζωή που θα έλεγε ότι μπορεί να προβλέψει με τις τάδε ή τις δείνα διελεύσεις και προόδους ότι μπορεί να προβλέψει ένα θάνατο.
     
    Και πάλι συλλυπητήρια και δύναμη σε όλους τους δικούς του ανθρώπους.
     
     
  • sgouromallousa @ 19.07.2013 13:43
    Eυχαριστώ για την απάντηση του Stardome και ευχαριστώ και τα υπόλοιπα αστρόπαιδα για τα λόγια τους. Θα επανέλθω όμωςκαι πάλι με αυτό το τοπικ μελλοντικά, γιατί δεν πρόκειται να το ξεχάσω.  Billina86 ζωή σε σας και δεν μπορώ να φανταστώ πόσο τραυματική ήταν η εμπειρία σου. Να σαι παντα δυνατή και καλά και να την κάνεις περήφανη εκεί που ειναι...Εγώ τί να πώ....Καλή Αντάμωση να έχουμε.
     
    http://www.youtube.com/watch?v=nAh45vCMOBQ

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...