παρακαλώ περιμένετε...

afroditi...

  • Stardome* @ 29.07.2013 10:24
    UNDERCOVER, πρώτα από όλα η Αφροδίτη δεν έχει καμία σχέση με το συναισθηματικό μας κόσμο. Αυτή είναι μια κλασική παρανόηση. Η Αφροδίτη συμβολίζει την επιθυμία να απολαμβάνουμε τη ζωή, να αντλούμε ικανοποίηση, να εκτονώνουμε τη ερωτική μας λίμπιντο. Οι συναισθηματικοί δεσμοί δεν είναι προτεραιότητα όταν είμαστε κάτω από την επιρροή της, μόνο ο κατοπτρισμός του καλύτερου κομματιού του εαυτού μας στους ανθρώπους και τα αντικείμενα που έχουμε γύρω μας. 
    Υπό αυτό το πρίσμα η διέλευση της Αφροδίτης από τον Ήλιο μας (το ζώδιο μας δηλαδή) μιλά περισσότερο για μια επιλογή να απολαμβάνω (Αφροδίτη) τις συνειδητές επιλογές μου και τον Εαυτό μου (Ήλιος). Είναι μια ανανέωση της αγάπης προς το χαρακτήρα μου και μια εποχή που βάζω τον εαυτό μου πρώτη προτεραιότητα.
    Αντίθετα η διέλευση της από τον ωροσκόπο μου (1ο οίκο) είναι μια τελείως διαφορετική κατάσταση. Καθώς ο ωροσκόπος συμβολίζει τόσο αυτό που δείχνω στο εξωτερικό περιβάλλον όσο και αυτό που θέλω να (ή εντελώς φυσικά) βλέπω στο κόσμο, η Αφροδίτη σ' αυτή τη θέση μιλά για την επιθυμία να καταστήσω πιο όμορφο αισθητικά το περιβάλλον της ζωής μου. Είναι μια περίοδος που προσελκύω ανθρώπους που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και την ίδια αισθητική και απολαμβάνω όσο ποτέ μέσα στη χρονιά την συντροφικότητα (είτε φιλική, είτε ερωτική). Και πάλι ο συναισθηματισμός και οι ανάγκες ασφάλειας και συναισθηματικής πληρότητας δεν έχουν σχέση με την Αφροδίτη που είναι μια πιο συνειδητή συνιστώσα της ψυχής μας.
    Να τονίσω, πριν κλείσω αυτό το κομμάτι, ότι προφανώς η Αφροδίτη δεν είναι μόνη της στο χάρτη. Προφανώς παράλληλα μ' αυτές τις επιθυμίες που περιγράφω θα υπάρχουν και πανταχού παρούσες σκέψεις, αναμνήσεις και συναισθηματικές ανάγκες που θα προσπαθούν να διεισδύσουν και να ενωθούν μ' αυτή τη δυναμική. Όμως για να καταλάβουμε σε βάθος όλα όσα συμβαίνουν στο χάρτη οφείλουμε να κάνουμε αυτούς τους διαχωρισμούς αρχικά.
    Ελπίζω να δώσω μια προοπτική στο θέμα Αφροδίτη! Καλή εβδομάδα!
  • UNDERCOVER @ 29.07.2013 13:53
    se eyxaristw poly Stardome...kathe fora eisai toso katatopistikos !!! se eyxaristoume pou dineis shmasia stis erwthseis mas kathe fora xwris na dixneis na variesai akomh kai otan einai xazes!!!
     
  • Stardome* @ 29.07.2013 13:56
    UNDERCOVER, δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις! Υπάρχουν μόνο ερωτήσεις προς απάντηση!
     
    Σε ευχαριστώ για το ευχαριστώ σου. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε περισσότερο από όλα για να ανανεώνεται η διάθεση μας να απαντάμε.

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...