παρακαλώ περιμένετε...

Γενέθλια πάνω σε πανσέληνο

  • Stardome* @ 30.07.2014 15:19
    missrose, μια Πανσέληνος στην Ηλιακή Επιστροφή είναι φυσικά κάτι που θα μελετήσουμε με προσοχή αλλά θα πρέπει να ελέγξουμε πρώτα αρκετά θέματα. Πρώτον σε ποιο οίκο τη συναντούμε. Στη συνέχεια αν έχει ολοκληρωθεί πριν τα γενέθλια σου η ακριβής όψη ή όχι. Κάνει όψεις και με άλλους προσωπικούς πλανήτες; Με άλλα λόγια το ερώτημα σας είναι λίγο πιο σύνθετο απ' ό, τι φαίνεται εκ πρώτης όψης.
     
    Παρόλ' αυτά, μπορεί κανείς να αναφέρει ότι οι χρονιές που έχουμε Πανσέληνο στην Ηλιακή Επιστροφή είναι χρονιές που αισθανόμαστε την ανάγκη να πραγματώσουμε στόχους και επιθυμίες αρκετών ετών. Αυτό είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι στο κύκλο της Σελήνης η Πανσέληνος συμβολίζει τη μέγιστη φωτεινότητα και την ωρίμανση των συνθηκών. Από τη Πανσέληνο και μετά η Σελήνη βρίσκεται στη χάση της και συμβολικά παίζει όλο και μεγαλύτερο ρόλο η σοφία και η εμπειρία και λιγότερο η δράση. Οπότε, έχουμε να κάνουμε με μια χρόνια που ό, τι έχει ωριμάσει μέσα σου πρέπει να φωτιστεί, να εκφραστεί και να κλείσει έτσι το κύκλο του. Ανάλογα με τον οίκο που λαμβάνει χώρα η Πανσέληνος θα έχουμε μάλλον και μια αίσθηση το θεμάτων που έχουν φτάσει σε ωρίμανση.
  • alice16 @ 30.07.2014 23:33
    Aπόλυτα σωστός, ως συνήθως...
  • missrose @ 03.08.2014 21:50
    Stardome ευχαριστώ πολύ!Η πανσέληνος έγινε στις 14 Μαίου ενώ τα γενέθλιά μου είναι στις 13. Συνεπώς έγινε την πρώτη μέρα της γενεθλιακής μου χρονιάς. Επίσης συνέβη στον 1ο μου οίκο (έχω ωροσκόπο ζυγό στις 29 μοίρες).
     
    Όπως και να χει η απάντηση αν και γενική ήταν αρκετά κατατοπιστική. 

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...