παρακαλώ περιμένετε...

Διελεύσεις πλανητών από δεσμούς

  • Stardome* @ 04.02.2014 11:34
    missrose, οι Δεσμοί είναι σημαντικά σημεία στο χάρτη και ως σημεία
    φαίνεται πως επηρεάζονται από διελεύσεις όπως και οι υπόλοιποι πλανήτες.
    Έτσι η διέλευση ενός γρήγορου πλανήτη (Ήλιος έως Αφροδίτη) δε φαίνεται
    να επηρεάζει σημαντικά. Ειδικά για την Αφροδίτη και τον Ερμή, οι
    ανάδρομες κινήσεις τους ίσως έχουν ένα ενδιαφέρον προς διερεύνηση.
    Πάντως οι πλανήτες από τον Άρη έως και το Πλούτωνα, σε συνδυασμό και με
    άλλους παράγοντες, δείχνουν να σηματοδοτούν σημαντικά διαστήματα. Τέλος,
    ως κανόνας, σημαντικές διελεύσεις θεωρούνται τα τετράγωνα πλανητών προς
    τον άξονα των δεσμών καθώς μας ωθούν σε σημαντικές αποφάσεις και
    καθορίζουν συχνά συναντήσεις που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη
    πορεία μας.
  • mpoumpou255 @ 04.02.2014 12:12
    ωραια ερωτηση και τροφη για σκεψη. Οι διελευσεις του πλουτωνα παντως ειδικα εχουν πολυ ζουμι!αν παραλληλα χτυπαει 12ο και βορειο δεσμο κανεις παρτυ (καρμικο παντα!)
  • manini @ 04.02.2014 12:29
    Μπορούμε μήπως να το δούμε κ αντίστροφα; Διέλευση δεσμών από γωνιακούς οίκους και προοδ. ήλιο;
    Συγκεκριμένα Β.Δ. από IC;
  • Stardome* @ 04.02.2014 13:16
    manini, από όπου περνά ο Β.Δ απο διέλευση δείχνει και την αρένα των προκλήσεων για την πνευματική μας ανάπτυξη, που υπάρχει εύφορο έδαφος αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται και σκληρή δουλειά.
    Στη προκειμένη περίπτωση το ναδιρ του χάρτη είναι το ψυχολογικό μας υπόβαθρο. Συχνά παραμελείται σαν οίκος από αρκετούς αλλά είναι ο πυλώνας του χάρτη. Όπως ένα κτίριο θεμελιώνεται κάτω από τη γη, έτσι κι ο χάρτης θεμελιώνεται στα βάθη του 4ου οίκου. Αυτή είναι όμως μια διαδικασία εν εξελίξει... Έτσι όταν θα περάσει ο Βόρειος Δεσμός απο 4ο οίκο αισθάνομαι την ανάγκη να ταξιδέψω πνευματικά εντός μου, να αντιμετωπίσω το παρελθόν μου (οικογενειακό αλλά και παιδική ηλικία), να χτίσω εκ νέου σε νέα θεμέλια. Αυτή η διαδικασία συχνά συνδέεται με εξωτερικά γεγονότα όπως μετακομίσεις, απόσταση από την οικογενειακή στέγη, ρήξη με το γονιό που συμβολίζεται από το 4ο οίκο. Όμως τα εξωτερικά γεγονότα δεν είναι παρά ένας κατοπτρισμός εσωτερικών αλλαγών.
    Με την ίδια λογική αν περνούσε ο Δίας από εκεί, το ζητούμενο θα ήταν να υπερβώ, να στρέψω το βλέμμα μακριά από το παρελθόν, να κάνω μια νέα αρχή βλέποντας το παρελθόν σαν έναν οδηγό μαθημάτων. Αν περνούσε ο Κρόνος από εκεί, ό, τι αποφάσεις κι αν είχα πάρει, όσα ξεκινήματα κι αν είχα κάνει, το παρελθόν (και οι ενδεχόμενες πληγές του) θα ερχόταν να μου χτύπησει τη πόρτα.
    Όπως και να έχει όμως, και για να γυρίσω στα περί δεσμών, το ζητούμενο όπου βρίσκεται ο Βόρειος Δεσμός είναι αποδώσω σημασία και πνευματική αξία στη συγκεκριμένη πτυχή της ζωης μου. Και αυτή είναι μια διαδικασία εξίσου ψυχολογική όσο και πνευματική.
  • Stardome* @ 04.02.2014 13:18
    Και μη ξεχνάμε ότι όπου διελαύνει ο Β. Δ έχουμε και τις εκλείψεις για ένα μεγάλο διάστημα, όπου εκεί βρίσκεται και η απαρχή των πράξεων μας κάθε φορά.
  • manini @ 04.02.2014 13:33
    Οπότε...είναι σαν να καθρευτίζεται (σε πράξεις και μέσα μου) όλη η διέλευση  από τον οίκο και όχι τόσο η διέλευση από την ακμή. Επιφυλάσσομαι, έχουμε δρόμο μπροστά μας.. ή μάλλον κάτω/μέσα μας.
     
    Αυτό, με τις εκκλείψεις, θέλει να πει κάτι ο ποιητής με το ματάκι που κλείνει..αλλά θα πρέπει να το ψάξω..γιατί δεν το κατέχω.
    Σε ευχαριστώ πολύ Stardome
  • manini @ 04.02.2014 13:38
    και ναι οι εκλείψεις, δεν είναι παράγωγη λέξη της εκκλησίας (θα μπορούσε όμως)  
  • manini @ 04.02.2014 14:10
    Νομίζω εννοείς αυτές που έγιναν το 2013 από 25/04 εώς 25/05! Μακάρι να είχα ανοίξει και τότε τα μάτια μου να δω τι γινόταν στον άξονα 4ο-10ο...στον γεν. Ουρανό με το Β.Δ. σε διέλευση, δεν το χα σκεφτεί ποτές! Ταιριάζουν και σαν ημερομηνίες όταν κοιτάς προς τα πίσω!
     
    Έι! τενκ γιου!
  • iridaKapa @ 04.02.2014 15:37
    Εμένα θα κάνουν Τετράγωνο με τον Ήλιο (4ος) μου και Σύνοδο με ΒΔεσμό και  Πλούτωνά στον 7ο οίκο!
    Θα με αγγίξουν! Ναι ναι!
     
    Yeah! Come on, come on, come on, come on Now touch me, baby... 
    http://www.youtube.com/watch?v=4UEVyIyibD8
  • missrose @ 04.02.2014 20:53
    stardome ευχαριστώ πολύ!Άρα βαρύτητα δίνουμε στις διελευσεις με δύσκολη όψη από αργούς πλανήτες....Απ'ότι καταλαβαίνω για να έχουν τόση σημασία οι διελευσεις με όψη τετραγώνου, οι αποφάσεις-συναντήσεις δεν θα είναι και οι πιο ανώδυνες...Με λίγα λόγια το κάρμα όπως συνηθίζουμε να λέμε ότι κουβαλάνε οι δεσμοί θέλει πόνο για να εκπληρωθεί....  Μία σύνοδος γιατί υστερεί έναντι του τετραγώνου?Και κατι τελευταίο...Με αφορμή τα ζώδια που διελαύνει ο Β.Δ και τις εκλείψεις...Λογικά δεν ταυτίζονται ακριβώς τα διαστήματα αυτά έτσι?Ήδη έχουν αρχίσει οι εκλείψεις στον άξονα κριού ζυγού, ενώ ο Β.Δ. μπαίνει στις 19 στον ζυγό....Κι ενώ θα είναι στον ζυγό οι εκλείψεις θα συνεχίζονται και στον άξονα ταύρου σκορπιού.... 
    Και κατι τελευταίο...Με αφορμή τα ζώδια που διελαύνει ο Β.Δ και τις εκλείψεις...Λογικά δεν ταυτίζονται ακριβώς τα διαστήματα αυτά έτσι?Ήδη έχουν αρχίσει οι εκλείψεις στον άξονα κριού ζυγού, ενώ ο Β.Δ. μπαίνει στις 19 στον ζυγό....Κι ενώ θα είναι στον ζυγό οι εκλείψεις θα συνεχίζονται και στον άξονα ταύρου σκορπιού.... 
  • missrose @ 04.02.2014 20:55
    Κορίτσια....Ελπίζω οι δεσμοί να σας φέρουν κάτι ευχάριστο....!!!
  • iridaKapa @ 04.02.2014 21:21
    Missrose βλέπω να μου φέρνουν ένα Φίκο στο κεφάλι απ' τον 7ο... όροφο, βεβαίως βεβαίως! Λαλαλαλαλαλαλαλαααααα!!!!
  • iridaKapa @ 04.02.2014 21:22
    Αχαχαχαχαχαχα! JennyLon
  • Stardome* @ 05.02.2014 11:57
    miss rose πολλές ερωτήσεις μάζεψες ξαφνικά. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ σε όσες περισσότερες μπορώ. Αν παραλείψω κάτι επανέρχεσαι.
     
    Οι Δεσμοί είναι αστρονομικά σημεία που υπολογίζονται μαθηματικά από τη εκλειπτική (τη φαινόμενη τροχιά του Ήλιου γύρω από τη Γη, τη θέση της Σελήνης και τη θέση του άξονα της Γης). Για να μην επεκταθώ πολύ με τα μαθηματικά και τη μηχανική των εκλείψεων, κράτα τις παρακάτω πληροφορίες:
     
    * Μια Ηλιακή έκλειψη είναι μια Νέα Σελήνη που συμβαίνει σε κοντινή απόσταση από τον άξονα των δεσμών. Μια Σεληνιακή έκλειψη είναι μια Πανσέληνος που συμβαίνει σε κοντινή απόσταση από τον άξονα των δεσμών.
     
    * Υπάρχουν μαθηματικά όρια για το πότε συμβαίνει μια έκλειψη. Είναι το Μείζον Εκλειπτικό Όριο (Major Ecleiptic Limit) και το Έλασσον Εκλειπτικό Όριο (Minor Ecleiptic Limit).
     
    * Μια Σεληνιακή Έκλειψη είναι ΠΙΘΑΝΗ αν συμβαίνει Πανσέληνος σε απόσταση 11 μοίρες και 38 λεπτά από τον Βόρειο ή το Νότιο Δεσμό. Αυτό είναι το Μείζον Εκλειπτικό όριο για τις Σεληνιακές εκλείψεις. Μια Ηλιακή έκλειψη είναι ΠΙΘΑΝΗ αν συμβαίνει Νέα Σελήνη σε απόσταση 17 μοίρες και 25 λεπτά από το Βόρειο ή το Νότιο Δεσμό. Αυτό είναι το Μείζον Εκλειπτικό όριο για τις Ηλιακές Εκλείψεις.
     
    * Μια Σεληνιακή Έκλειψη είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι θα συμβεί αν έχουμε Πανσέληνο σε απόσταση 9 μοίρες και 39 λεπτά από τους Δεσμούς. Αυτό είναι το Έλασσον Εκλειπτικό Όριο για τις Σεληνιακές Εκλείψεις. Μια Ηλιακή έκλειψη είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι θα συμβεί αν έχουμε Νέα Σελήνη σε απόσταση 15 μοίρες και 23 λεπτά από τους Δεσμούς. Αυτό είναι το Έλλασον Εκλειπτικό Όριο για τις Ηλιακές Εκλείψεις.
     
    * Τέλος αν η Έκλειψη λαμβάνει χώρα σε απόσταση μέχρι 5 μοίρες από τον άξονα των Δεσμών, τότε θα είναι Ολική ή Δακτυλιοειδής.
     
    Συνεπώς για να απαντήσω στην ερώτηση σου, αν ο άξονας των Δεσμών είναι στις τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου, όπως συμβαίνει φέτος που θα περάσει στις τελευταίες μοίρες Κριού - Ζυγού, μπορούμε να έχουμε εκλείψεις αν συμβεί Πανσέληνος ή Νέα Σελήνη σε απόσταση ίση ή μικρότερη από το Έλασσον Εκλειπτικό όριο. Συνεπώς αν για παράδειγμα οι Δεσμοί βρίσκονται στη 25 μοίρα του Ζυγού, μια Νέα Σελήνη στις 3 μοίρες του Σκορπιού ισούται με απόσταση 8 μοιρών από τον άξονα των Δεσμών που είναι μέσα στο εύρος του Ελάσσονος Ορίου. Άρα θα έχουμε έκλειψη στο Σκορπιό ενώ οι Δεσμοί βρίσκονται στο Ζυγό.
     
    Σχετικά με την ερώτηση, αν υστερεί μια σύνοδος έναντι του τετραγώνου, είναι λάθος σαν ερώτηση. Μια σύνοδος με το Βόρειο Δεσμό απαιτεί τολμηρές αποφάσεις προς τα εμπρός! Με στόχο το μέλλον. Μια σύνοδος με το Νότιο Δεσμό απαιτεί να επιλυθούν προβλήματα του παρελθόντος και να κλείσουν κεφάλαια που εκκρεμούν. Η διαφορά του τετραγώνου είναι ότι επηρεάζει όλο τον άξονα, εκτρέπει την ισορροπία και απαιτεί να γίνουν ταυτόχρονες κινήσεις. Δεν είναι θέμα υστέρησης. Οι όψεις και οι διελεύσεις δε κάνουν διαγωνισμό. Απαιτούν διαφορετική προσέγγιση. Αυτό μόνο.
     
    Τέλος σε σχέση με "το πόνο που χρειάζεται για να εκπληρωθεί το κάρμα" θα με βρεις να διαφωνώ. Γιατί αν μιλάμε για "κάρμα" μιλάμε για "αίτιο και αποτέλεσμα". Συνεπώς αν υπάρχουν επίπονες συνέπειες ή αποτελέσματα, τότε έχουν ληφθεί αποφάσεις (ή έχουν παραμεληθεί αντίστοιχα) που μας φέρνουν σε αυτό το σημείο. Για παράδειγμα βιώνει κάποιος με Βόρειο Δεσμό στο Ζυγό μια επίπονη ρήξη με τη σύντροφο του με τη διέλευση του Κρόνου από το δεσμό του. Δεν είναι η διέλευση αυτή που προξενεί τη ρήξη. Η διέλευση είναι ο κατοπτρισμός ότι επέτρεψε να φτάσει στα όρια της μια κατάσταση που τον δυσαρεστούσε και συνεχίζει να τον δυσαρεστεί και δεν κάνει κάτι γι' αυτό. Ενδεχομένως σε όλες τις σχέσεις επιτρέπει να συμβαίνει το ίδιο ακριβώς μοτίβο. Από την άλλη πλευρά δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που με διελεύσεις από τους δεσμούς ανθίζουν και προχωρούν παρακάτω σχέσεις, ξανά σαν φυσική συνέπεια της συμπεριφοράς μας. Άρα το "κάρμα" ίσον πόνος ή το "κάρμα" ίσον μοιραίοι έρωτες, μοιραίες συναντήσεις κτλ, ας το απομυθοποιήσουμε. Κάρμα σημαίνει απόφαση/πράξη και συνέπεια αυτής.
     
    Ελπίζω να κάλυψα τις απορίες σου.
  • Stardome* @ 05.02.2014 12:30
    JennyLon, κάποια από τα θέματα περί κάρμα τα κάλυψα στην απάντηση της miss rose. Σου συνιστώ να ρίξεις μια ματιά αρχικά εκεί.
     
    Σε σχέση τώρα με το 5ο...
     
    Ο 5ος οίκος είναι κατά βάση η περιοχή του ωροσκοπίου που συμβολίζει με ποιο τρόπο και με ποια εφόδια θέλουμε να ξεχωρίσουμε, αρχικά μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον και αργότερα μέσα στη κοινωνία. Είναι η κεντρική σκηνή του Εγώ μας με άλλα λόγια, όχι απαραίτητα με όρους επαγγελματικούς αλλά καθαρά ψυχολογικούς. Εξ ου και συνδέεται σαν οίκος με το στάδιο της παιδικής ηλικίας που τα παιδιά ξεκινούν και ζωγραφίζουν, δημιουργούν, συνθέτουν πράγματα και ζητούν την επιβεβαίωση από τους γύρω τους. Αυτή η επιβεβαίωση είναι ο πυρήνας για να νιώσει το παιδί ότι ο κόσμος είναι συναρπαστικός, ο κόσμος το αποδέχεται γι' αυτά που κάνει, ότι είναι ξεχωριστό και μοναδικό για τους γύρω του. Αργότερα στη ζωή αυτά τα άτομα έχουν την τάση να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, να πιστεύουν ότι αυτά που δημιουργούν είναι υπέροχα και ότι οι ίδιοι μπορούν να βρίσκονται στο επίκεντρο.
    Αργότερα στη ζωή όπως είναι προφανές δεν μπορούμε να δημιουργούμε κτίρια με τουβλάκια ή σχέδια με μαρκαδόρους. Όμως μπορούμε να δημιουργήσουμε με άλλους τρόπους. Δημιουργούμε μια δική μας εργασία ή επιλέγουμε μια εργασία που έχει δημιουργικό δυναμικό (δεν είναι δηλαδή μόνο διαδικαστική), δημιουργούμε ένα δικό μας σπίτι, δημιουργούμε ένα παιδί και πλάθουμε ένα χαρακτήρα. Όλα αυτά είναι θέματα του 5ου οίκου γίατι καθρεφτίζουν την ανάγκη να νιώσουμε ξεχωριστοί και να μας ταυτοποιούν ως τέτοιους. Σαν παρελκόμενο του 5ου οίκου έρχεται ο έρωτας γιατί ο έρωτας μας κάνει ξεχωριστούς (για λίγο έστω) στα μάτια του εραστή/της ερωμένης μας. Βρισκόμαστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του και της ζωής του και αισθανόμαστε επιβεβαιώση. Επίσης στον 5ο οίκο συναντάμε και ένα μέρος της σεξουαλικής μας ταυτότητας καθώς ο τρόπος που κάνουμε σεξ είναι δηλωτικός και του χαρακτήρα μας και επίσης το σεξ χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων και σαν όχημα επιβεβαιώσης.
    Μετα από όλα αυτά, η διέλευση του Δία απο το Βόρειο Δεσμό στον 5ο οίκο επαναφέρει πρωτίστως την ανάγκη να αισθανθεί κάποιος ξεχωρίστός, ότι λαμβάνει επιβεβαιώση για όσα έχει φτιάξει στη ζωή του, ότι είναι αγαπητός από τους γύρω του για τον εαυτό του και το χαρακτήρα του και όχι γιατί προσφέρει ως αντάλλαγμα κάτι (αυτά είναι και τα ζητούμενα με το Βόρειο Δεσμό εκεί). Θα κοιτούσα αυτή τη διέλευση περισσότερο ως μια διέλευση επαναπροσδιορισμού του πως καθρεφτίζει κάποιος τη προσωπικότητα του στο κόσμο και ως μια διάθεση για δημιουργία. Καθώς ο Δίας είναι και κοινωνικός πλανήτης, δημιουργείται η επιθυμία για ανάληψη περισσότερων κοινωνικών ρόλων. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί με παρόμοιες διελέυσης γίνονται ας πούμε γονείς ή ξεκινούν μια δική τους επιχείρηση ή μετακομίζουν σε άλλο τόπο διαμονής. Όλα αυτά είναι κατοπτρισμοί της εσωτερικής ανάγκης να εκφράσω τη ταυτότητα μου μέσα από κάποιο όχημα όπως είναι η πατρότητα/μητρότητα, η δημιουργία ενός δικού εγχειρήματος, η παρουσιά μου σε νέο κοινωνικό περιβάλλον. Ο έρωτας μπορεί και να έρθει (πιθανό αλλά όχι δεδομένο). Όμως ακόμη πιο πιθανό είναι να δημιουργηθεί ελεύθερος χώρος και σχέσεις (ακόμη και ερωτικές) να τελειώσουν με το Δία. Πως μπορείς να επεκταθείς άλλωστε αν υπάρχει κάποιος άλλος προς τον οποίο πρέπει να συμβιβάζεσαι ή να περιλαμβάνεις στις αποφάσεις σου;
     
    Ελπίζω να σου έδωσα μια διαφορετική προοπτική στο θέμα του 5ου οίκου.
  • AriesLeo @ 05.02.2014 18:47
  • missrose @ 05.02.2014 19:29
    Stardome ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την εκτενή και τόσο κατατοπιστική απάντηση.....!Ελπίζω να μην σας έβαλα σε ιδιαίτερο κόπο.... :SΞέρω οτι ακούστηκα μάλλον λίγο μοιρολατρική αν και δεν είμαι...Σίγουρα πάντως η απάντησε ξεδιάλυνε πολλά σημεία που όπως φαίνεται μου ήταν λίγο ασαφή, από τις όψεις ως τους δεσμούς και πάει λέγοντας....Να είστε καλά!
    Ξέρω οτι ακούστηκα μάλλον λίγο μοιρολατρική αν και δεν είμαι...Σίγουρα πάντως η απάντησε ξεδιάλυνε πολλά σημεία που όπως φαίνεται μου ήταν λίγο ασαφή, από τις όψεις ως τους δεσμούς και πάει λέγοντας....Να είστε καλά!
  • dubia @ 05.02.2014 21:57
    Ενδιαφέρουσα ανάρτηση μπράβο!
    Σχετικά με τη διέλευση του ΒΔ από ακμή 4ου επειδή τη βίωσα πρόσφατα έχω να πω ότι ήταν αρκετά επώδυνη καθώς παρουσιάστηκαν απίστευτα προβλήματα με το σπίτι τα οποία ήταν από υπαρξιακής φύσεως (να μετακομίσω ή να μη μετακομίσω) μέχρι δικαστικά-οικογενειακά κ.ά. Καλά δε όταν συναντήθηκε με τον Κρόνο εκείθε λουτρό αίματος...αν και ένιωσα πιο βαριά τη διέλευση όταν κοντοστάθηκε στην ακμή του 4ου...προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα ...Τώρα ο ΒΔ. οδεύει φουριόζος προς την γενέθλια σύνοδο Β.Δ-Αφροδίτης-Πλούτωνα στον 3ο οίκο...Να ξεκινήσω και άλλη ξένη γλώσσα μήπως;;;
  • AriesLeo @ 05.02.2014 23:51
    Κ εγώ έχω το ΒΔ να διελαύνει τον 4ο αυτή τη στιγμή και είχα παρόμοια θέματα ως τώρα με τη dubia... Βέβαια στην ακμή του 4ου θα φτάσει αρκετά αργότερα.
     
    Μέσα στον προηγούμενο χρόνο πέρασε πάνω από το γενέθλιο Πλούτωνα και τώρα περιμένω αφού μπει στο Ζυγό, να κάνει όψη συνόδου με τη γενέθλια Σελήνη. Δεν το έχω βιώσει και τόσο ευχάριστα!

    Α, κ φαίνεται πως αυτή τη στιγμή τετραγωνίζει με ακρίβεια τον άξονα AC-DC... δεν το είχα προσέξει! :Ρ Τι μαθαίνει κανείς......! ("Αλλάζουμε" σε διάφορους τομείς ε.)
     
    http://www.linda-goodman.com/ubb/Forum24/HTML/203916.html - διάβαζα αυτό για ερμηνεία διελεύσεων.
  • Stardome* @ 06.02.2014 09:28
    dubia, φαίνεται ότι τα θέματα των οίκων δεν είναι πολύ ξεκάθαρα.. Ο 3ος οίκος είναι η άμεση αντίληψη (αισθητηριακή και εγκεφαλική) που έχουμε για το κόσμο. Συμβολίζει τα ερεθίσματα που αναζητούμε στο περιβάλλον μας για να νιώσουμε ότι η ζωή μας έχει ενδιαφέρον, μας μαθαίνει πράγματα, μας δίνει διεξόδους.
    Συνεπώς με το Βόρειο Δεσμό να περνά στο 3ο οίκο θα γίνει μια επανατοποθετήση σε ερωτήματα όπως "Μ' αρέσει η θέση μου σ' αυτό το κόσμο; Μ΄αρέσουν οι άνθρωποι που με περιστοιχίζουν; Ο τόπος που κατοικώ μου παρέχει τα ερεθίσματα που με κάνουν να πιστεύω ότι η ζωή είναι ενδιαφέρουσα;".
    Οπότε η ξένη γλώσσα ή ένα σεμινάριο μπορεί να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να μας παρέχουν κάποια ερεθίσματα, όμως τελικά με το Βόρειο Δεσμο αναζητούμε ένα ενδιαφέρον από τη ζωή πιο μόνιμο και ουσιαστικό. Και επίσης δε πρέπει να ξεχνούμε ότι ο 3ος οίκος είναι ο πρώτος αέρινος οίκος, είναι ο πρώτος οίκος που μιλά για την επικοινωνία. Έτσι με το Βόρειο Δεσμό στο 3ο οίκο ζητούμε να επικοινωνήσουμε, να μιλήσουμε, να μας κατανοήσουν, να ταιριάξουμε με τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντος μας. Μην σου προξενήσει έκπληξη λοιπόν αν μακροχρόνιες φιλίες πάνε για απόσυρση και νέα πρόσωπα/γνωριμίες γεμίσουν την ατζέντα σου. Ο Βόρειος Δεσμός σου λέει ότι πρέπει να ανανεώσεις το βλέμμα με το οποίο κοιτάς το κόσμο. Και τότε θα δεις το κόσμο να αλλάζει μπρος στα μάτια σου.
  • Stardome* @ 06.02.2014 09:31
    dubia, επιπλέον στη προηγούμενη απάντηση μου, να συμπληρώσω ότι η διέλευση από το Πλούτωνα ανακινεί και θέματα σχετικά με στερεοτυπικούς τρόπους σκέψης/αντίληψης που κυκλοφορούν στο περιβάλλον σου και τους οποίους θα πρέπει να πολεμήσεις. Συνήθως ο Πλούτωνας στο 3ο οίκο, όταν ενεργοποιείται, υπονοεί ρήξεις με συγγενικά πρόσωπα αλλά και φίλους ή ομοϊδεάτες (δεν είναι ασυνήθιστη θέση για συμμετοχή σε πολιτικές/ακτιβιστικές/πολιτιστικές ομάδες. Συνεπώς προσοχή σε μάχες εξουσίας και ρήξεις αν ανήκεις σε κάποια τέτοια ομάδα/οργάνωση/σωματείο κτλ)...
  • Stardome* @ 06.02.2014 09:32
    missrose κι εσείς να είστε καλά και χαίρομαι που ξεκαθάρισαν στο μυαλό σας τα θέματα περί εκλείψεων.
  • dubia @ 06.02.2014 20:25
    Stardome ανατρίχιασα! Έχεις πέσει μέσα και ως προς τη θέση του γενέθλιου μου Πλούτωνα και ως προς τη μάχη για εξουσία που ξεκίνησε ήδη!! Που και να τετραγωνίσει δλδ και ο transit  Πλούτωνας τον γενέθλιο μου!!
    Ευχαριστώ!
  • Stardome* @ 09.02.2014 12:59
    Να είσαι καλά dubia! Μια υπέροχη Κυριακή εύχομαι!
  • amaya1 @ 11.12.2019 18:08
    Ο βόρειος δεσμος οταν περασει στον 5 οικο απο ηλιακη Επιστροφή τι μπορει να φερει??
     
    Ειχε κανεις διελευση στον 5ο βορειο βεσμου ?

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...