παρακαλώ περιμένετε...

Άρης στο λέοντα...

  • fotoula @ 03.10.2009 15:47
    diabase tin problepsi tou mina gia ton leonta... it will help
  • valiaadion @ 03.10.2009 19:34
    θα ηθελα και εγω να ρωτησω .αυτη η συναντηση αρη,λεοντα οταν εχει καποιος γενεθλεια θεση αρη στ λεοντα σημαινει κατι περαιτερω/επισης η επιστροφη του κρονου στην παρθενο τον ιουνιο με τι εχει να διαπραγματευθει?και αλλα ξεκαθαρισματα?τα φωτα του καποιος αν εχετε την καλοσυνη?
  • Stardhomme @ 03.10.2009 20:19
    modified, ο Άρης στο Λέοντα σημαίνει για εσένα μία κίνηση του Άρη για περίπου εννέα μήνες στο 12ο οίκο σου και αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Ο Άρης θα σε αναστατώσει με ανεκπλείρωτα όνειρα στον ερωτικό τομέα, με λάθη δικα σου ή του συντρόφου που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, με εμμονές σχετικά με κινήσεις που δεν έκανες στο παρελθόν και τώρα χτυπάς το κεφάλι στον τοίχο. Δυστυχώς ο Κρόνος θα περάσει από τον Ήλιο σου τέλος Οκτωβρίου, την εποχή που θα δοκιμάζει ο Άρης την αντοχή σου να ανοίξεις την πόρτα στην ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Αυτή η ευκαιρία περιέχει ένα τέλος μέσα της, είτε σε φιλικό επίπεδο είτε σε επίπεδο φιλοδοξιών που ίσως να ήταν πολύ ανώτερες από την πραγματικότητα (υπάρχει το οριστικό κλείσιμο μίας κατάστασης που ξεκίνησε το Μάρτιο του 2007; ). Ο Κρόνος σε συνδυασμό με τον Άρη θα χτυπήσουν τα οικονομικά σου, θα σε κάνουν να σκεφτείς πολύ κάθε κίνηση σε αυτό τον τομέα αφού θα είναι ριψοκίνδυνη. Θα μου πεις ποια είναι η λύση στα παραπάνω θέματα. Κοιτώντας το Δία, η ευκαιρία λέγεται επαγγελματική ανάπτυξη (ίσως να χρειαστεί να ασχολείσαι με περισσότερα από ένα θέματα για να προλαμβάνεις τον οικονομικό μαρασμό), λέγεται και εκλείψεις στον άξονα 5ου/11ου Δεκέμβριο και Ιανουάριο που φέρνουν αλλαγές στον τομέα έρωτας/φίλοι. Από το Μάρτιο που ο Άρης είναι και πάλι σε ορθή πορεία, θα εξετάσεις αν τα ανοίγματα στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα του Ιανουαρίου 2010 μπορούν να έχουν θετικό αποτέλεσμα και να ξανασκεφτείς αν αξίζουν να τα εμπιστευτείς για να σκεφτείς το μέλλον σου μέσα από αυτά. Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι πως οτιδήποτε προγραμματίζεις ή προγραμματιστεί για Απρίλιο και/ή Ιούνιο 2010 έχεις πολλές πιθανότητες να πρόκειται για μία ευκαιρία στο ευοίωνο μέλλον σου...
  • valiaadion @ 03.10.2009 20:35
    να υποθεσω stardhomme οτι πολλα απο αυτα που γραφεις για την modified αφορουν και μενα?10/09/1966 ωροσκοπο ιχθυ και αρη στο λεοντα?
  • modified @ 04.10.2009 22:20
    Πολύ δουλειά και πάλι, λοιπόν...Με εμένα και όχι με τους τριγύρω τόσο...
    Ευχαριστώ από καρδιας για την απάντηση...Σας εκτιμώ όλους απεριόριστα...απεριόριστά, όμως...

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...