παρακαλώ περιμένετε...

Οι όψεις και τι δείχνουν αυτές

  • Stargazer @ 19.12.2009 08:29
    Mariaa47, όσον αφορά στο πρώτο ερώτημά σας, για το θέμα των καταχρήσεων θα κοιτάξουμε αρχικά την κατάσταση της Σελήνης και του Ποσειδώνα και σε δεύτερο βαθμό την Αφροδίτη και τον Δία. Επίσης, ένας γεμάτος 12ος οίκος (με προσωπικούς πλανήτες κυρίως) μπορεί να δώσει αυτοκαταστροφικές τάσεις στο άτομο. Τέλος, θα κοιτάξουμε τον ωροσκόπο και τον κυβερνήτη του για να δούμε κατά πόσο αυτός μπορεί να αντισταθεί στην "επίθεση" των καταχρήσεων.
    Για το θέμα του παιδιού, και αν αναφέρεστε στον δικό σας χάρτη, τότε να σας πω ότι κατά τη δική μου άποψη ο Άρης σας είναι πλανήτης 6ου οίκου κι όχι 5ου, οπότε στο θέμα "παιδί" συμμετέχει ως κυβερνήτης 11ου οίκου, που είναι μία από τις πολλές παραμέτρους που πρέπει να λάβουμε υπόψη. Η Σελήνη στον 7ο στον Καρκίνο είναι μια πάρα πολύ καλή ένδειξη, η σύνοδος που κάνει με τον Κρόνο όχι. Παρόλα αυτά, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΠΑΙΔΙ", δεν θα τη θεωρούσα αυτή τη σύνοδο ως ιδιαίτερα αρνητική, καθώς ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου. Περισσότερη βαρύτητα θα έδινα στην ύπαρξη του Νότιου Δεσμού στην ακμή του 5ου οίκου σας και στον κυβερνήτη του 5ου οίκου, την Αφροδίτη, που είναι ανάδρομη, στο άγονο ζώδιο της Παρθένου και στον 8ο οίκο. Τα τελευταία δύο στοιχεία θα μπορούσαν να δείχνουν μια δυσκολία, αν και σήμερα, λόγω της προόδου της ιατρικής, ακόμα και τα πιο δύσκολα προβλήματα γονιμότητας φαίνεται ότι έχουν βρει λύση.
  • Stargazer @ 19.12.2009 09:32
    Yperexios, όπως καταλαβαίνετε, το να έχει κανείς πλανήτες στον 12ο οίκο είναι κάτι πολύ σύνηθες, καθώς είναι μία από τις 12 πιθανές θέσεις για κάθε πλανήτη. Στατιστικά δηλαδή και μόνο να το δούμε, δεν μπορεί ο 12ος οίκος από μόνος του να έχει τα αποτελέσματα που αναφέρετε. Όπως είδατε και στην απάντησή μου στην mariaa47, για κάθε θέμα είναι πολλές οι παράμετροι που λαμβάνονται υπόψη.
    Στη δική σας περίπτωση δε, ο Δίας στον Καρκίνο, στο ζώδιο της έξαρσής του, προσφέρει μια πολύ καλή προστασία στα θέματα του 12ου οίκου και δίνει και μια χείρα βοηθείας στον Άρη σας, που είναι σε δυσμενέστερη θέση από τον Δία.

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...