παρακαλώ περιμένετε...

οψεις στο χάρτη

  • fikiou @ 22.02.2010 17:59
    egw ap'oti kserw i sunodos einai genika kali...alla den kserw an uparxei thema me tous sundiasmous...as apantisei kalutera kapoios pou kserei
  • Stardome* @ 23.02.2010 16:56
    katsikaki, με την απορία σας μου δίνετε μια ευκαιρία να σας κάνω ένα πρώτο εισαγωγικό μάθημα αστρολογίας. Lucky you...
    Το γεγονός πως έχετε Ήλιο στον Αιγόκερω δεν σημαίνει πως έχετε έμφυτα τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερω. Αντίθετα αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσπαθήσετε να αποκτήσετε ή να καλλιεργήσετε. Με άλλα λόγια, πρέπει να μάθετε να προγραμματίζετε, να έχετε σταθερό προσανατολισμό, να έχετε συγκεκριμένες φιλοδοξίες και στοχευμένή δράση...
    Η δυσκολία να ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι στην περίπτωση σας έχει να κάνει με δύο χαρακτηριστικά:
    1. Έχετε ωροσκόπο Τοξότη, δηλαδή αυτό που σας ενθουσιάζει και σας έλκει στη ζωή δεν είναι η αυστηρότητα και η δομή αλλά η περιπέτεια, η έξαψη, η γνώση, τα ταξίδια. Για έναν ωροσκόπο Τοξότη το ενδιαφέρον δεν έγκειται στο να βρει ένα σταθερό μονοπάτι και να μην βγει από αυτό αλλά να ξεφεύγει από αυτό σε κάθε στροφή, να κάνει στάση σε κάθε πόλη, να ακολουθεί ενίοτε και το μονοπάτι κάποιου άλλου για λίγο... Σε αυτό προσθέστε πως έχετε και σύνοδο Ποσειδώνα - Ωροσκόπου. Αυτό σας κάνει ευεπηρέαστη στα ερεθίσματα και στα λόγια άλλων ανθρώπων. Ίσως πείθεστε εύκολα από τις προτάσεις των άλλων ή να θέλετε να δοκιμάσετε πως είναι η δική τους ζωή. Εξ ου και κάθε λίγο αλλάζετε στόχους και πορεία, όπως περιγράφεται.
    Εδώ θέλω να σας τονίσω πως αυτή είναι η φύση σας, έτσι θα είναι η ζωή σας και θα πρέπει να συμβιβαστείτε με αυτό. Για να βγουν τα χαρακτηριστικά του Ήλιου σας θα πρέπει να είστε έτοιμη να αντισταθείτε στις παρορμήσεις και αυτό κερδίζετε με τον χρόνο και την εμπειρία ζωής. Ίσως μετά τα 30 σας, δηλαδή μετά την επιστροφή Κρόνου στο χάρτη σας... Άρα έχετε ακόμη μερικά χρονάκια να απολαύσετε την περιπέτεια που σας περιμένει στην επόμενη γωνία.
    2. Έχετε γεννηθεί σε έκλειψη Ηλίου (σύνοδος Ήλιου - Σελήνης στο χάρτη σας). Αυτό σημαίνει πρακτικά πως τα χαρακτηριστικά του Ήλιου (η αυτόνομη προσωπικότητα, η διαδικασία να επιλέγετε και να απορρίπτεται πράγματα, η ιδιαίτερη ταυτότητα) είναι καλά κρυμμένα και δεν βγαίνουν στην επιφάνεια εύκολα. Τα παιδιά της έκλειψης έχουν συγκεκριμένα ζητήματα στη σχέση με τον πατέρα: ο πατέρας είναι συχνά απών (ψυχολογικά ή κυριολεκτικά στα πρώτα χρόνια ζωής του παιδιού) ή με κάποιο τρόπο γίνεται μια ιδανική προσωπικότητα που δεν ξεπερνιέται εύκολα. Ταυτόχρονα η σχέση με την μητέρα είναι πολύ ισχυρή και σύνθετη. Αυτό οδηγεί συχνά ανθρώπους που έχουν γεννηθεί σε έκλειψη να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι, ιδιωτικοί (όχι με την έννοια ότι δεν είναι κοινωνικοί, αλλά με την έννοια πως δεν εμπιστεύονται εύκολα τους άλλους) ή γενικά να καθυστερούν στην εκπλήρωση των στόχων τους. Η εξασφάλιση της συναισθηματικής ασφάλειας και ακεραιότητας είναι κομβικό σημείο. Όπως καταλαβαίνετε για να αναπτύξετε τα χαρακτηριστικά του Ήλιου σας πρέπει να εμπλακείτε με τόλμη, θράσος και σκληρότητα ίσως με την κοινωνία και αυτό γίνεται δύσκολο όταν υπάρχουν τέτοια αιτήματα συναισθηματική εξασφάλισης...
    Ελπίζω να σας έδωσα μια προοπτική στα πράγματα. Για οτιδήποτε άλλο μπορείτε να επανέλθετε με ποστ. Καλό απόγευμα!
  • piggy137 @ 23.02.2010 17:38
    αγαπητό stardome πως καταλαβαίνει κανείς αν έχει γεννηθεί σε έκλειψη Ηλίου ή Σελήνης;
  • Stardome* @ 23.02.2010 17:53
    piggy137, όταν κάποιος έχει γεννηθεί με γενέθλια σύνοδο Ήλιου - Σελήνης στα ζώδια που τη χρονιά της γέννησης είναι ο Βόρειος ή ο Νότιος Δεσμός, τότε έχει γεννηθεί πάνω σε έκλειψη.
    Στην περίπτωση της katsikaki έχει σύνοδο Ήλιου - Σελήνης στον Αιγόκερω και Νότιο Δεσμό στον Αιγοκέρω, άρα γεννήθηκε στην πρώτη ετήσια έκλειψη εκείνης της χρονιάς.
  • katsikaki @ 24.02.2010 01:20
    Γεια σας και πάλι!

    Ευχαριστώ πολύ για την τόσο κατατοπιστική απάντηση! Μου λύθηκαν πολλές απορίες, δεν πίστευα ότι επηρεάζει τόσο ο ωροσκόπος, αλλά πραγματικά ό,τι αναφέρατε για τον Τοξότη και τον Ποσειδώνα μου ταιριάζει πολύ...Να δούμε πώς σκαρφαλώνουμε να συναντήσουμε τον Αιγόκερω τώρα...

    Όσο για την έκλειψη, υπάρχει και μια αντίθετη άποψη, χωρίς να αμφισβητώ τη δικιά σας, αλλά επειδή δεν έχω γνώσεις, θα ήθελα να το διευκρινίσω.
    Μου έχουν πει ότι έχω γεννηθεί σε Νέα Σελήνη, αλλά για να είχα γεννηθεί σε έκλειψη Ηλίου, θα έπρεπε Ήλιος/Σελήνη να είναι σε σύνοδο και με τον Νότιο Δεσμό που βρίσκεται στον Αιγόκερω.
    Είναι λάθος η άποψη αυτή?

    Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
  • Stardome* @ 24.02.2010 16:31
    katsikaki, έχετε δίκιο... είδα βιαστικά την εφημερίδα... μπορείτε να με μαστιγώσετε ελεύθερα!
    Η Νέα Σελήνη στις 15/12/1982 ήταν και έκλειψη ηλίου στις τελευταίες μοίρες του αμέσως προηγούμενου ζωδίου, του Τοξότη... Παρ' όλ' αυτά τα χαρακτηριστικά της Νέας Σελήνης με εκείνα της έκλειψης είναι όμοια σε ψυχολογική ανάλυση, απλά στην περίπτωση της έκλειψης γίνονται ακόμη πιο έντονα.

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...