παρακαλώ περιμένετε...

epaggelmatika...

  • flamescreen73 @ 15.04.2010 12:33
    Εχεις φροντίσει τα νώτα σου? Μια καλή μέθοδος για να έχεις σχετική ασφάλεια για την περίπτωση τέτοιας στραβής είναι, για τον απλό πολίτη, καταθέσεις στην Τράπεζα. Πάντα για τον απλό πολίτη, ο προσδιορισμός είναι περίπου το απλό εισόδημα ενός έτους, ή 10000 Ευρώ.(Βέβαια αυτό προ κρίσης γιατι τώρα και οι καταθέσεις παρά τις διαβεβαιώσεις είναι σχετικά επισφαλείς). Αυτό για να έχεις κάποιου είδους μαξιλάρι στο οποίο να ακουμπήσεις αλλά και να μην τρέξεις αμέσως σε κάτι που για σένα θα είναι χειρότερο απο αυτό που είχες. 
     
    Πάντως, είναι σε χαλεπούς καιρούς, γενναία απόφαση, την οποία όμως εσύ η ίδια πρέπει να υποστηρίξεις με τη δράση σου και να μην περιμένεις/επαναπαυτείς στα άστρα. (καλά είναι και τα άστρα, αλλά με γεμάτο στομάχι). Εννοείται με αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητες σου.
     
    Always look on the bright side of life!
     
     
  • spgirl @ 15.04.2010 12:59
    tetoia apantisi perimena apo ena tauraki...xaxaxa...
    exo kapoies oikonomies stin akri (konta sta 8000 euro) poy mexri na brw kapoia alli douleia tha me boithisoun arketa...
    pantws den thewrw kai poli gennaia tin apofasi mou... apla protimisa na nai kala i psixiki ygeia mou para na trelainomai wste kapoios allos na bgazei ekattomiria...
  • flamescreen73 @ 15.04.2010 13:40
    Ναι και για αυτό ακριβώς είναι γενναία, γιατί με τη δεδομένη αβεβαιότητα οι περισσότεροι θα προτιμούσαν την ασφάλεια μιας οποιασδήποτε θέσης, ακόμη και αν τους έτρωγε το συκώτι η κατάσταση που ζούσαν. Επικροτώ σαφέστατα. Η υγεία δεν υποκαθίσταται. Πάντως δεν είμαι και ο πιο κλασσικός Ταύρος. Η κλασσική απάντηση θα ήταν να μη φύγεις προτού εξασφαλίσεις σοβαρά εχέγγυα για την αποκατάσταση όσο το δυνατόν συντομότερα της εργασίας σου(κοινώς βρίσκω τη νέα δουλειά προτού να δηλώσω παραίτηση απο την προηγούμενη). 
    Έχω κατανόηση όμως. Το εργασιακό κλίμα είναι πολύ σοβαρός λόγος για να είσαι ή όχι σε κάποιο χώρο.
  • Lzapa @ 15.04.2010 15:12
    Εχουμε την ιδια μέρα γενέθλια (διαφορετική χρονιά βεβαίως - βεβαίως) και έκανα την ίδια κίνηση ένα χρόνο πριν. Βρήκα δουλειά σε 2 μήνες με υψηλότερες αποδοχές.
    Η γνώμη μου, ότι έπραξες σωστότατα! Απ' το ν' αρρωστήσεις, καλύτερα να ψαχτείς 2-3 μήνες και να κάνεις κάτι άλλο. Από τη στιγμή που έχεις κάποιες οικονομίες και μέχρι να βρεις αυτό που θέλεις, μπορείς να κάνεις κάποια δουλειά του ποδαριού ανετότατα! Τέτοιες δουλειές, ίσα-ίσα για να καλύπτεις τα τρέχοντα έξοδά σου, υπάχουν πολλές. Και δεν σε πρίζει κανένας!
  • Stardome* @ 15.04.2010 23:02
    spgirl, αρχικά να σας τονίσω πως στο διάστημα 18/4 με 11/5 εισερχόμαστε σε διάστημα ανάδρομου Ερμή. Μέσα λοιπόν σε αυτό το χρονικό διάστημα επιτρέπονται τα πάντα (συνεντεύξεις, αποστολή βιογραφικών, αναζήτηση) εκτός από το να κλείσετε συμφωνίες και να υπογράψετε συμβόλαια με τον επόμενο εργοδότη σας.
    Καθώς η παραίτηση σας έρχεται την ημέρα που ο ανάδρομος Κρόνος (φιλοδοξίες, ευθύνες, στάτους, καριέρα) κάνει ακριβείας τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σας (παραίτηση, απογοήτευση, φοβίες), φαίνεται πως οι λόγοι της παραίτησης συνιστούν μια δήλωση υγιούς επαγγελματικού εγωισμό, ένας τέλος στην αίσθηση πως γίνεστε θύμα στο χώρο εργασίας σας. Η συνήθης πρακτική του Κρόνου είναι να επαναφέρει το status quo των πραγμάτων όταν περνά ξανά από το ίδιο σημείο σε ορθή πορεία. Επομένως μια καλή πρόταση είναι πιθανό να προκύψει στα τέλη Μάιου με πρώτη εβδομάδα Ιουνίου ή μετά μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου...
    Σας εύχομαι καλή επιτυχία!
  • spgirl @ 16.04.2010 07:52
    stardome, se euxaristw poli... perimena oti me tin anadromi kinisi tou kronou tha ginotan kati... eixa dextei auti ti douleia ton Noembri tou 2008, otan eixame antithesi kronou-ouranou...
    kai pali se euxaristw poli kai gia tis simboules sou...

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...