παρακαλώ περιμένετε...

Kalokairines Ekleipseis

  • Stardome* @ 29.04.2010 12:19
    cutie, ας ξεκινήσω ανάποδα. Μια Ηλιακή έκλειψη αφορά πάντα το άνοιγμα ενός νέο κύκλο στη ζωή μας (μην ξεχνάτε πως η Ηλιακή έκλειψη είναι και μια Νέα Σελήνη) και μας επηρεάζει πάντα σε βάθος χρόνου (συνήθως μια επίδραση μια έκλειψης κρατάει σε χρόνια όσα λεπτά κρατάει η ολική σκιά της Σελήνης πάνω στον Ήλιο). Από την άλλη ο ωροσκόπος μας είναι το σημείο επαφής μας με τον κόσμο, είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τη ζωή. Με αυτά ως δεδομένα η Ηλιακή έκλειψη πάνω στον ωροσκόπο σας πρόκειται να αλλάξει μέσα στα επόμενα χρόνια τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται τη ζωή ως σύνολο, ποια είναι η θέση σας μέσα στην κοινωνία και την οικογένεια σας, πως συμπεριφέρεστε στις σχέσεις - όλο το πακέτο. Αυτό θα συμβαίνει με γεγονότα όποτε κάποιος πλανήτης ενεργοποιεί την έκλειψη είτε με σύνοδο (δηλαδή περνώντας από τις μοίρες της έκλειψης στον Καρκίνο) είτε με αντίθεση (δηλαδή περνώντας από τις απέναντι μοίρες του Αιγόκερω). Συνεπώς αν συμβεί κάποιο σημαντικό γεγονός αυτό θα λάβει χώρα είτε μέχρι και τρεις μέρες πριν την έκλειψη, είτε τρεις από την έκλειψη και έπειτα. Αν δεν συμβεί κάτι (που είναι πολύ πιθανό) τότε αναμένεται την επόμενη ενεργοποίηση της έκλειψης από κάποιον πλανήτη (μια αστρολογική εφημερίδα θα σας βοηθούσε εδώ). Για την επίδραση του κάθε πλανήτη από το σημείο της έκλειψης υπάρχει ένα ενδιαφέρον άρθρο του Γιώργου Πανόπουλου στη βιβλιοθήκη μας για να σας βοηθήσει.
    Τώρα η Σεληνιακή έκλειψη είναι σαφώς μικρότερης έντασης από την Ηλιακή (με την έννοια πως δεν φέρνει εξωτερικά γεγονότα πάντα) αλλά ως μια super Πανσέληνος σίγουρα θα παίξει παράξενα παιχνίδια με τον συναισθηματικό σας κόσμο. Η σεληνιακές εκλείψεις είναι (ειδικά για όσους έχουν ωροσκόπο Καρκίνο ή είναι Καρκίνοι) σημεία καμπής, επηρεάζουν τη συναισθηματική τους ανταπόκριση προς τους άλλους και προαναγγέλλουν συνήθως σημαντικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αν βρίσκεστε σε σχέση θα πρέπει να αναμένετε πως θα περάσει μια μίνι κρίση (σαν έκρηξη όλων των μικρών εντάσεων που συσσωρεύει μια σχέση στο πέρασμα του χρόνου). Όμως αν είστε ελεύθερη θα μπορούσε να σημαίνει πως περνάτε έναν συναισθηματικό εξαγνισμό, ξεπερνάτε πληγές του παρελθόντος και προετοιμάζεστε για μια καινούργια σχέση. Η επιρροή μιας Σεληνιακής έκλειψης πιθανόν να κρατήσει και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με την Ηλιακή. Αντίστοιχα αν συμβεί κάτι θα πρέπει να το αναμένετε 2-3 μέρες πριν την έκλειψη ή 2-3 μέρες μετά από αυτή.
    ΥΓ.: Χωρίς να σας πανικοβάλλω και χωρίς να το πάρετε σαν προαναγγελία κακών, στο διάστημα λίγο πριν τις εκλείψεις κάνετε ένα μικρό τσεκ απ γιατί ο ωροσκόπος πάντα σχετίζεται και με την κατάσταση της υγείας μας.
  • cutie @ 30.04.2010 01:02
    Sas euxaristw poly gia thn apanthsh sas kai ton xrono sas.  To Ysterografo sas enisxyetai ligo kathws kata thn Selhniakh ekleipsh o Hlios kanei antithesh me ton Ermh mou kai tetragwno me ton Xeiron.  Lew na kanw apo twra to check-up!  Kai pali euxaristw.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...