παρακαλώ περιμένετε...

και ολα γυριζουν αλλιως - μερος δευτερον

  • Stardome* @ 07.05.2010 16:43
    lyggeas, μπορώ να κατανοήσω από το κείμενο (χωρίς καν να δω το χάρτη σου) πως η έκφραση της προσωπικότητας σου είναι μείζον ζήτημα για εσένα. Δεν πιστεύω στην αστρολογία που υπόσχεται ελπίδες ή που παρέχει έτοιμες απαντήσεις. Αντίθετα όμως πιστεύω στην αστρολογία που δείχνει την τοπογραφία του μονοπατιού που καλούμαστε να ακολουθήσουμε. Το δικό σου μονοπάτι δείχνει πως καλείσαι να καταφέρεις να συνδυάσεις 3 ετερόκλιτα κομμάτια στο παζλ της ζωής σου: 1) να είσαι ρεαλιστής και να πιστεύεις μόνο στα αντικειμενικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου (Ήλιος στον Αιγόκερω), 2) να μπορείς να διατηρείς αποστάσεις από τις ακραίες συναισθηματικές απαιτήσεις των γύρω σου (Σελήνη στον Υδροχόο) και 3) να εκφράσεις δημιουργικά στο έπακρο το πως βιώνεις την πραγματικότητα - να ζεις τη ζωή σαν παράσταση και όχι σαν πρόβα, για να χρησιμοποιήσω θεατρικούς όρους (Ωροσκόπος Λέοντας).
    Όπως καταλαβαίνεις ακροβατείς σε ένα σχοινί δύσκολο και ιδιαίτερο, και ίσως ο συνδυασμός διελεύσεων που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ (Ποσειδώνας - Σελήνη, επιστροφή Κρόνου, Ήλιος - Πλούτωνας) να σου δημιουργούν μεγάλες εσωτερικές αντιφάσεις αυτή την περίοδο. Το σίγουρο είναι πως όσο συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αντλείς όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς για τον εαυτό σου, για τα συναισθήματα που σου δημιουργούνται, για τους λόγους που δεν αντέχεις ό,τι είναι αυτό που δεν αντέχεις. Με άλλα λόγια, δεν μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου ανενεργό από τη ζωή, ακόμη και αν ζεις μια πραγματικότητα που τώρα φαίνεται αφόρητη. Στο τέλος είναι αυτή η δύσκολη πραγματικότητα που μας τροφοδοτεί με τα κατάλληλα ερεθίσματα για να αλλάξουμε. Αν απέχουμε, δεν έχουμε ερεθίσματα και ως γνωστών από τα μαθηματικά: μηδέν από μηδέν, κάνει μηδέν.
    Θεωρώ αφενός πως πρέπει να παραμείνετε ενεργός επαγγελματικά (Αιγόκερως χωρίς εργασία είναι σαν Αρχαίο Δράμα χωρίς Χορό) και πρέπει να πάψετε να βλέπετε σαν δικαιολογία ή αποτρεπτικό παράγοντα το ότι δεν είστε στα "κυκλώματα", όπως τα λέτε. Αν το ένστικτο σας αυτή την περίοδο (Σελήνη - Ποσειδώνας) σας λέει πως πρέπει να το κυνηγήσετε, να κάνετε! Μπορεί τελικά να ανακαλύψετε πως το θέατρο θα χάσει την αίγλη του αν γίνει επαγγελματικό ή μπορεί και να δείτε μια εντελώς νέα μαγική πραγματικότητα να ανοίγετε μπροστά σας. Με τη σκέψη δεν βγαίνει τίποτα όμως.. Τα σενάρια που δεν έγιναν ταινία κανείς δεν τα θυμάται πια.
  • Stardome* @ 07.05.2010 16:46
    Ο ανάδρομος είναι εκπληκτικός έχω να πω δε... Ξεκίνησα με β' ενικό και κατέληξα στον πληθυντικό ευγενείας...
    Ζητώ συγνώμη για την γελοιότητα αυτή...
  • Gourounaki @ 07.05.2010 16:52
    Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ?

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...