παρακαλώ περιμένετε...

Σελήνη και Μητέρα

 • gb488 @ 13.01.2012 17:24
  Για οψεις Σεληνης - χειρωνα καποιο σχολιο; 
 • dimitrakt @ 23.06.2011 05:03
  Καλημέρα. Έχω μπερδευτεί λίγο. Απ΄ότι διαπίστωσα, η Σελήνη μου κάνει όψεις με όλους τους παραπάνω πλανήτες εκτός απο Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Ήλιο. Κάποιες περιγραφές λοιπόν ήταν λίγο αντιφατικές. Τι ισχύει;
 • Stargazer @ 03.07.2010 11:31
  toxovolos, αυτό σημαίνει ότι η Σελήνη και ο,τιδήποτε συμβολίζει αυτή
  παίζουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σου. Μητέρα, συναισθηματική ασφάλεια, θέματα του 11ου οίκου (που κυβερνά η Σελήνη), αλλά και 10ου (πάλι μητέρα, επαγγελματικά).
  Το γεγονός ότι η Σελήνη αυτή είναι σε σύνοδο με τον Δία μεγεθύνει ακόμη περισσότερο τις απαιτήσεις της Σελήνης. Ο Δίας αλλά και το γεγονός ότι η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσής της μας λέει ότι πιθανότατα είχες αρκετή τύχη σε αυτόν τον τομέα. Επειδή όμως ο Δίας είναι και ο πλανήτης της υπερβολής και εδώ κυβερνάει τον 7ο οίκο των σχέσεων, σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο Παρθένο και τον κυβερνήτη Ερμή στον Αιγόκερω (δύο ζώδια κάπως "τσιγκούνικα") θα πρέπει να προσέξεις μήπως μερικές φορές έχεις τεράστιες συναισθηματικές απαιτήσεις από τους άλλους, ενώ εσύ δεν είσαι διατεθειμένη για αντίστοιχες προσφορές.
 • Stargazer @ 03.07.2010 11:13
  bitopin, κατά γενική παραδοχή, η σύνοδος είναι πιο ισχυρή όψη από το
  τετράγωνο.
   
  Στο ωροσκόπιο ενός άνδρα, το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα (ΑΝ είναι πολύ μικρή η ανοχή) μπορεί να υποδηλώνει έναν πολύ μεγάλο, σχεδόν παρανοϊκό, φόβο να εκφραστεί συναισθηματικά, πιθανότατα γιατί όταν το έκανε πληγώθηκε ανεπανόρθωτα. Ένα άτομο με ισχυρές όψεις Σελήνης-Πλούτωνα αισθάνεται ότι ο κόσμος είναι γεμάτος από άγρια θηρία, που αντί να σου απλώνουν ένα χέρι βοηθείας τη στιγμή της κρίσης, είναι έτοιμα να σε κατασπαράξουν ακριβώς τη στιγμή που είσαι πιο ευάλωτος. Αυτό τα κάνει πολύ επιφυλακτικά και καχύποπτα και δεν εμπιστεύονται εύκολα τους άλλους ανθρώπους. Η μητέρα πιθανότατα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτή τη συμπεριφορά.
   
   
 • bitopin @ 11.06.2010 23:29
  Πιο δυσκολη οψη Σεληνης-Πλουτωνα ποια ειναι? Η συνοδος η το τετραγωνο?
   
   Η δυσκολη οψη (τετραγωνου) πως επιρεαζει τη σχεση του ανδρα με το γυναικειο φυλο?
   
 • toxovolos @ 10.05.2010 18:04
  Καλησπερα, να κανω κ εγω μια ερωτηση.. η σεληνη μου ειναι σε συνοδο με το μεσουρανημα, ξερει κανεις τι σημαινει αυτο??? Θεεενκς!
 • valisag @ 12.04.2010 16:21
  Καλησπέρα. Διαβάζοντας το άρθρο αυτό μου δημιουργήθηκε μια απορία. Τα υιοθετημένα παιδιά τα καλύπτει η πιο πάνω ανάλυση? Επειδή σε μερικά σημεία ήταν ακριβώς η ζωή μου και σ' άλλα το αντίθετο. Και επίσης, που στο χάρτη βλέπουμε την βιολογική μητέρα και που τη θετή (αυτή που υιοθετεί?)
  Βαλεντίνη
 • sybilla @ 07.04.2010 02:05

έχουν γενέθλια 216 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...