παρακαλώ περιμένετε...

mexri pote??

  • skeftome @ 03.08.2010 12:57
    μετα την καταιγιδα περνει θεση το ουρανιο τοξο παντα
  • marillena9 @ 03.08.2010 13:06
    pote tha erthei auto to ouranio to3o omws??
  • Stardome* @ 03.08.2010 17:35
    Marillena9, αν έχεις δει άλλες απαντήσεις μου, ξέρεις πως ούτε ωραιοποιώ τα πράγματα, ούτε υπόσχομαι ουράνια τόξα, άσπρες μέρες και παραδεισένια ευτυχία. Μπορώ όμως να σου δώσω μια προοπτική στο χάρτη σου και να σου δείξω τις επιλογές στο μετέπειτα...
    Η διέλευση του Κρόνου από τον 4ο οίκο σου τα τελευταία δυόμιση χρόνια, που επηρέασε άμεσα τους περισσότερους προσωπικούς σου πλανήτες στους 1ο και 12ο οίκο σε έσπρωχνε συνεχώς να είσαι λιγότερο παιδί και περισσότερο ενήλικας (κι αυτό είναι πολύ δύσκολο για κάποια που είναι μόλις 19-20 χρονών αλλά αυτό είναι και δεν αλλάζει). Πιο συγκεκριμένα σ' ανάγκασε να δεις πως ο χρόνος σου εδώ δεν είναι άπειρος αλλά πεπερασμένος, πως οι άνθρωποι που σχετιζόμαστε θα μας πληγώσουν, ο έρωτας δεν είναι για πάντα και το παραμύθι της ευτυχισμένης μεσοαστικής ζωής με τον έναν και μοναδικό σύντροφο της ζωής μας είναι αυτό ακριβώς. Παραμύθι. Σκληρό; Ναι. Δύσκολο; Αφόρητα. Αυτός είναι ο Κρόνος όμως και δεν αλλάζει.
    Πλέον ο Κρόνος περνά στον 5ο οίκο σου και από εκεί σαφέστατα δεν θα είναι τόσο σκληρός όσο στον 4ο. Τουλάχιστον όχι συνέχεια. Πιο συγκεκριμένα μέχρι και τα τέλη Οκτώβρη θα βρίσκεται σε στενή ακόμη αντίθεση με την Σελήνη σου στον Κριό (τελευταίο πέρασμα). Μέχρι εκείνη τη στιγμή η ψυχολογία σου θα βρίσκεται συχνά υπό το μηδέν, ενώ αν συνυπολογίσουμε και τον Πλούτωνα που σχηματίζει τετράγωνο μαζί της, τότε η αφορμή μάλλον είναι κάποια ερωτική εμμονή που είναι εγγυημένο αδιέξοδο.
    Ουσιαστική ψυχική ηρεμία επανέρχεται πρακτικά από τα τέλη Δεκέμβρη, οπότε και μπορείς να θεωρήσεις πως μπαίνουν και οι τίτλοι τέλους σ' αυτό το διάστημα των τελευταίων δύο ετών. Ενώ κι εσύ η ίδια θα μπεις στη λογική να κοιτάξει ρεαλιστικά μπροστά και όχι πίσω.
    Εδώ να τονίσω και κάτι σημαντικό: ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε σύνοδο με το Μεσουράνημα σου και θα συνεχίσει μέχρι και το τέλος του 2011. Πρακτικά υπάρχει μάλλον μια μεγάλη αβεβαιότητα σχετικά με το τι θέλω να κάνω επαγγελματικά. Ποιοι είναι οι στόχοι και οι φιλοδοξίες μου; Κι αυτά είναι πολύ σημαντικά ερωτήματα, γιατί όσο δεν έχεις πατήματα στην υλική σφαίρα της ζωής και δεν κατευθύνεις προς τα εκεί μέρος της ενέργειας σου, οι εμμονές και η θλίψη γίνονται ακόμη χειρότερες γιατί δεν υπάρχει κάτι για να αποσπά το μυαλό σου... Δούλεψε λίγο μέσα σου κι αυτή την προοπτική.
    Καλή συνέχεια και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού εύχομαι.
  • marillena9 @ 03.08.2010 18:11
    paraa polii diskolaa mou akougontaiii auta kalo mou Stardome....
    se euxaristw pantws gia tin apantisi...
  • marillena9 @ 03.08.2010 23:57
    me to krono na perna sto 5 oiko m tha einai kalitera ta pragmata para pou itane diomisi xronia sto 4 oiko??

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...