παρακαλώ περιμένετε...

oxi,δεν θα γίνω νευρωτική

  • Stardome* @ 08.09.2010 15:35
    lenaki2009, το ότι δεν έγινες νευρωτική με το τετράγωνο Πλούτωνα - Κρόνου πάνω στη Σελήνη σου (συναισθηματική ανταπόκριση, ενστικτώδεις αντιδράσεις, ανάγκη για ασφάλεια, οικογένεια, αίσθημα ασφάλειας) το οφείλεις μάλλον στον ισχυρότατο τρίγωνο Σελήνης - Δία, που με το Δία σου στο Σκορπιό στα δύσκολα λειτουργείς με τη λογική "Που****να ζωή δεν θα με φας εσύ, εγώ θα σε φάω!"... Όσο λειτουργεί αυτός ο Δίας να είσαι σίγουρη πως δεν θα επιτρέπεις στον εαυτό σου να καταβάλλεται από τις ήττες - η ήττα γίνεται τσαμπουκάς και δυναμισμός για τον Δία σ' αυτή τη θέση.
    Στο δια ταύτα τώρα, ο Πλούτωνας θα συνεχίζει να κάνει αντίθεση με τη Σελήνη σου και για τον επόμενο χρόνο, όμως πλέον απαλλαγμένος από τον Κρόνο που θα προχωρήσει στις επόμενες μοίρες του Ζυγού και δεν θα ενοχλεί πλέον τη Σελήνη σου. Αυτό σημαίνει πρακτικά πλήρης εσωτερική αναδόμηση, εγκατάλειψη εμμονών του παρελθόντος, σχέσεις με μεγαλύτερη εμμονή/πάθος/ζήλια/εξάρτηση... Ειδικά το διάστημα Γενάρη - Μάρτη είναι πολύ πιθανό να βιώσεις μια τέτοια σχέση (κάτι έχει να πει σ' αυτό και η ενεργοποίηση των εκλείψεων του καλοκαιριού από τον Άρη στον Αιγόκερω).
    Όσο για το εργασιακό μέτωπο, πιθανόν να προκύψει κάτι προσωρινό έστω στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη. Εναλλακτικά μετά έχεις και ένα πολύ καλό διάστημα το το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του Νοέμβρη. Σ' αυτές τις περιόδους γκαζώνεις μηχανές και κυνηγάς και τα ανέλπιστα.
    Καλή συνέχεια και καλή δύναμη εύχομαι.
  • tyraki @ 10.09.2010 15:33
    Λενακι, εχουμε γεννηθει την ιδια μερα με διαφορα καποιων χρονων βεβαια! Εμενα πιστευω μου κλεισανε ηδη δωματιο στο Δρομοκαίτειο....... Ρε συ θα μας τρελλανουν ολοι!

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...